Novice

February 15, 2024

Optimizacija vaše zabave v Granblue Fantasy: Relink - izbira najboljših likov za uspeh

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V igri Granblue Fantasy: Relink je optimizacija vaše zabave ključnega pomena za uspeh. Z več kot ducatom znakov, ki jih je mogoče odkleniti, je iskanje ustreznega zahteva skrben premislek. Preden se odločite, koga boste povišali, je pomembno oceniti uporabnost vsakega lika.

Optimizacija vaše zabave v Granblue Fantasy: Relink - izbira najboljših likov za uspeh

Izbira stranke

Ko izbirate skupino v igri Granblue Fantasy: Relink, je treba upoštevati več dejavnikov. Svojo odločitev lahko utemeljite z oblikovanjem likov ali prednostmi drugih iger v franšizi. Ne glede na vaš cilj se morate vedno osredotočiti na to, kako liki delujejo skupaj v vaši štiričlanski postavi.

Najboljši liki

Medtem ko je vsak lik v igri Granblue Fantasy: Relink lahko uspešen, če je pravilno zgrajen ali če uživate v njihovem igranju, nekateri liki izstopajo po svojih prednostih in vsestranskosti. Tukaj so najboljši liki v igri:

1. Charlotta

Charlotta je neodvisen lik, ki se odlično znajde pri povzročanju velike škode, hkrati pa ohranja močno obrambo. Zaradi njene spretnosti Invincible je precej časa neranljiva, kar ji omogoča, da zdrži napade šefa. Z Mečem Lumiel povzroči impresivno škodo, ne da bi se premaknila, in lahko zmanjša obrambo sovražnikov z uporabo Shining Onslaught. Königsschild zmanjša škodo, ki jo utrpi od sovražnikov, in poveča njeno preživetje v bitkah.

2. Cagliostro

Cagliostro velja za najboljšega navijača v igri. Njena spretnost Phantasmagoria zagotavlja izboljšanje celotne ekipe za napad, obrambo in stopnjo kritičnosti, ne glede na položaje članov skupine. Poleg tega lahko zniža sovražnikov napad, odstrani njihove navdušence ter zdravi in ​​oživi zaveznike. Zaradi svojih edinstvenih sposobnosti je izboljšana različica Gran in Djeete.

3. Percival

Percival je tankočutni lik DPS, ki se odlikuje po zagotavljanju podpore stranki. Njegova veščina debuffa, X-Seele, povzroči Petrify sovražnikom in zniža njihovo obrambo, zaradi česar so bolj ranljivi za škodo. Njegova veščina buffa, Flammenmarsch, izboljša napad in obrambo celotne skupine, s čimer poveča skupno škodo in obrambo. S pravilno zgradbo in spretno izvedbo kombinacije lahko Percival povzroči ogromno škode, zaradi česar je dragocen za končno igro.

4. Gran in Djeeta

Gran in Djeeta ponujata neverjetno vsestranskost. Oblikovati jih je mogoče v odlične zdravilce in podporne like ali močan DPS s poškodbo elementa vetra. Njihova široka paleta veščin jim omogoča, da opravljajo več vlog v zabavi.

5. Vane

Vane je znan kot tankočuten DPS lik in je eden najboljših v tej vlogi. Njegova sposobnost izboljšanja, Rampart, ustvari začasni mehurček nepremagljivosti, ki ščiti vse zaveznike v njem pred poškodbami in učinki sovražnika. Ta edinstvena sposobnost omogoča ekipi, da obide mehanike v težkih fazah šefa.

6. Lancelot

Lancelot je lik, ki se odlično izmika sovražnikovim napadom in nadzoruje potek bitke. Njegove veščine, kot sta Blade Impulse in Southern Cross, se enostavno kombinirajo, kar omogoča hitre in močne napade. Njegov self-buff, Blauer Dolch, poveča njegovo škodo.

7. Io

Io je zgodnji lik z vsestranskimi veščinami, ki jih je mogoče uporabiti za napad in podporo. Z uporabo urokov za nizko ohlajanje, kot sta Zamrznitev ali Ogenj, lahko Io povzroča škodo in širi debuff-e, hkrati pa ustvarja močne valove svetlobe.

Zaključek

V igri Granblue Fantasy: Relink je optimiziranje vaše zabave bistveno za uspeh. Razmislite o prednostih in sposobnostih vsakega lika ter o tem, kako delujeta skupaj v vaši postavi. Eksperimentirajte z različnimi kombinacijami in poiščite najboljšo za svoj stil igre. Ne pozabite, da čeprav ti liki izstopajo po svojih prednostih, je pomembno, da igrate v skladu s svojimi močmi in željami.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice