Novice

February 15, 2024

Optimizirajte svoj lov na zaklad v Skull and Bones: dokončajte misijo Life After Death in si prislužite dragocene nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Lov na zaklad je ključni element v igri s piratsko tematiko Skull and Bones. Misija Življenje po smrti izstopa kot edinstvena misija, ki vključuje dostavo dragocenega zaklada miroljubnemu morskemu ljudstvu. V tem vodniku vas bomo vodili skozi postopek prevzema in dokončanja misije Življenje po smrti.

Optimizirajte svoj lov na zaklad v Skull and Bones: dokončajte misijo Life After Death in si prislužite dragocene nagrade

Izbira misije Življenje po smrti

Če želite začeti misijo Life After Death, se morate odpraviti do Veronskih slapov. Če tam še niste bili, boste v krogu videli vprašaj z oznako "neznano". Odplujte do Veronskih slapov in se izkrcajte, da poiščete NPC, ki vam bo dal nalogo. Za uspešno dokončanje misije je priporočljivo imeti ladjo četrte stopnje.

Dokončanje misije Življenje po smrti

Ko sprejmete misijo, boste od trgovca Sea People prejeli zemljevid zaklada. Zemljevid bo ponudil namig o lokaciji zakopanega zaklada, ki je edinstven za vsakega igralca. Namesto da greste navzgor v ruševinah, se vrnite do vhoda v postojanko in zavijte levo. Sledite poti, dokler ne pridete do konca, kjer boste našli ostanke. Območje bo označeno z rdečo, kar bo olajšalo opazovanje.

Ko dobite posmrtne ostanke, se vrnite k trgovcu Sea People Merchant po riž. Vaš naslednji cilj je postojanka Lanitra, ki se nahaja na severu. Tam se pogovorite z vodjo lova na morske ljudi, da dobite Toaka Gasy.

Da prihranite čas, priporočamo, da odkrijete Lanitro, preden aktivirate nalogo, kar vam omogoča hitro potovanje tja. Iz Lanitre hitro potujte do Fort Louisa, postojanke južno od Sea People. Posmrtne ostanke dostavite morskim ljudem v Fort Louisu.

Na koncu se odpravite proti jugu do mesta Tenina na obali Tenina. Sodelujte z lokacijo, da dokončate nalogo in prejmete nagrade.

Če sledite tem korakom, boste uspešno zaključili misijo Life After Death v Skull and Bones in si prislužili dragocene nagrade. Srečno iskanje zaklada!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice