Novice

October 31, 2023

Optimizirajte svojo igralno izkušnjo s specifikacijami za računalnik Modern Warfare 3

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Activision je nedavno razkril PC specifikacije za Call of Duty: Modern Warfare 3 in presenetljivo ni tako zahteven, kot je bilo pričakovano. To je odlična novica za igralce računalniških iger, ki nimajo vrhunskih naprav. Vendar je treba upoštevati nekaj opozoril.

Optimizirajte svojo igralno izkušnjo s specifikacijami za računalnik Modern Warfare 3

PC specifikacije za Modern Warfare 3

Če želite zagnati Modern Warfare 3 pri najvišjih nastavitvah, boste potrebovali CPE i7 8. generacije ali primerljiv procesor AMD, 16 GB RAM-a in RTX 3080 ali RX 6800XT. Po drugi strani pa lahko, če imate računalnik nižjega razreda, še vedno uživate v igri z i3 6. generacije, 8 GB RAM-a in GTX 960 ali RX 470. Omeniti velja, da te minimalne specifikacije dovoljujejo samo dostop za več igralcev, ne za kampanjo.

Premisleki za osebne računalnike nižjega razreda

Modern Warfare 3 uvaja misije 'Open Combat', ki zahtevajo krmarjenje po velikih, odprtih okoljih. To lahko dodatno obremeni računalnike nižjega razreda, zato je pomembno, da to upoštevate.

PC v primerjavi z drugimi platformami

Računalnik velja za najboljšo platformo za Call of Duty, zlasti za esport in pretakanje. Večina profesionalnih igralcev in pretakalcev uporablja osebne računalnike za najboljšo zmogljivost. Vendar pa igra dobro deluje tudi na nastavitvah, ki jih podpira PS5. Medtem ko manj ljudi igra Call of Duty na Xboxu, bi lahko Microsoftovo lastništvo Activisiona to v prihodnosti spremenilo.

Zaključek

Skratka, PC specifikacije za Modern Warfare 3 so razmeroma dostopne, kar omogoča širokemu krogu igralcev, da uživajo v igri. Ne glede na to, ali imate vrhunsko opremo ali računalnik nižjega razreda, obstaja konfiguracija, ki ustreza vašim potrebam. Upoštevajte zahteve za dostop do kampanje in morebitno obremenitev osebnih računalnikov nižjega razreda med misijami 'Open Combat'. Navsezadnje PC ostaja najboljša izbira za Call of Duty, vendar tudi druge platforme ponujajo dobro igralno izkušnjo. Spremljajte Esports.net za več novic o Call of Duty.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice