Novice

February 15, 2024

Optimizirajte svojo raven plamena, da se razširite in raziskujete v Enshrouded

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ko gre za razširitev vaše baze v Enshrouded in raziskovanje preostalega zemljevida, se vse zniža na raven plamena vašega lika. V tem priročniku bomo razložili, kako ravni plamena delujejo v Enshrouded, in podali nasvete, kako povečati raven plamena.

Optimizirajte svojo raven plamena, da se razširite in raziskujete v Enshrouded

Razumevanje ravni plamena

Stopnje plamena v igri Enshrouded določajo vaš napredek in dostop do različnih področij igre. Če želite preveriti svojo raven plamena, se odpravite do oltarja plamena v vaši bazi in komunicirajte z njim. Tukaj boste našli seznam zahtev za vire, ki jih morate izpolniti, da boste svoj Plamenski oltar dvignili na višji nivo.

Povečanje stopnje plamena

Če želite povečati svojo raven plamena, morate zbrati zahtevana sredstva in jih imeti vse naenkrat. Te vire je mogoče najti po vsem svetu, nekateri pa bodo morda zahtevali premagovanje določenih šefov ali obisk določenih lokacij. Ko zberete vsa potrebna sredstva, obiščite oltar plamena in izberite možnost "Okrepi plamen".

Doseganje najvišje stopnje plamena

Ko dosežete najvišjo raven Plamena v Enshrouded, možnost za okrepitev Plamena ne bo več na voljo. To pomeni, da ste dosegli najvišjo raven za svoj plamenski oltar. Vendar, če naletite na območja z Deadly Shroud, ki vam preprečujejo vstop, to pomeni, da morate svoj Plamenski oltar nadgraditi na naslednjo stopnjo. Še naprej lahko uporabljate možnost Upgrade Altar, da razširite osnovne omejitve, ki obkrožajo vaš plamenski oltar.

Zaključek

Zvišanje stopnje plamena je ključnega pomena za razširitev vaše baze in raziskovanje novih lokacij v Enshrouded. Poskrbite, da boste zbrali potrebna sredstva in okrepili svoj Plamenski oltar, da boste lahko napredovali v igri. Upoštevajte, da lahko razvijalci uvedejo nove posodobitve in spremembe, zato spremljajte morebitne spremembe sistema ravni Flame.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice