Novice

February 15, 2024

Optimizirajte svojo zbirko zlatih značk v Granblue Fantasy: Relink

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Če želite zbrati zlate Dalia značke in vstopnice v Granblue Fantasy: Relink, je tukaj najboljši način za to.

Optimizirajte svojo zbirko zlatih značk v Granblue Fantasy: Relink

Zbiranje vstopnic za zlato značko

Če želite pridobiti zlate značke Dalia v Granblue Fantasy: Relink, morate porabiti vstopnice za zlato značko v spletnih hitrih nalogah. Vsaka vstopnica vam zagotavlja eno zlato značko Dalia, vendar ste omejeni na uporabo treh vstopnic na nalogo. Če imate več vstopnic, morate odigrati dodatne kroge Quick Quest, da pridobite več značk. To pomeni, da je vaš prvi korak zbiranje vstopnic, nato pa jih lahko uporabite za pridobitev značk v Quick Questu.

Tu so vsi načini za pridobitev vstopnic z zlato značko:

  • Prislužite si jih kot prve jasne nagrade za različne Boss naloge.
  • Prevzemite eno vstopnico dnevno prek bonusa za prijavo v meniju hitre naloge.
  • Opravite tri hitre naloge, da zahtevate dodatno vstopnico s funkcijo Play Bonus v meniju Quick Quest.

Kmetijske zlate značke Dalia

Če je vaš cilj pridobiti zlate značke Dalia, je vaša najboljša strategija nenehno igranje hitrih nalog za vstopnice z zlatimi značkami. Čeprav morate biti vključeni v spletno igro, če želite uporabiti vstopnice za značke, lahko še vedno zaslužite vstopnice z igranjem hitrih nalog brez povezave prek igralnega bonusa, ob predpostavki, da je vaša skupina z umetno inteligenco pripravljena na izziv. Vendar pa vas igra zmanjša na raven naloge, kar vam preprečuje, da bi hitro premagali naloge z nižjo težavnostjo, kot bi jih lahko, če bi jih izbrali neposredno s števca. Osebno se mi zdi igranje na spletu učinkovitejše, saj so tudi igralci na nizki ravni ponavadi boljši od umetne inteligence, zato priporočam, da se osredotočite na spletne hitre naloge za kmetovanje.

Ne pozabite, da so značke Gold Dalia redke in jih je težko zbrati, vendar z upoštevanjem teh strategij lahko povečate svoje možnosti, da jih pridobite in zamenjate za dragocene predmete v Siero's Knickknack Shack.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice