Novice

February 12, 2024

Optimizirajte učinkovitost brušenja svojega duhovnika s knjigo o spretnostih povečane trdnosti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V World of Warcraft Classic Season of Discovery se duhovnikom pogosto zdi dolgočasno uporabljati moč Power Word: Fortitude buffs za vse člane skupine. Vendar pa obstaja rešitev za ta problem – Increased Fortitude Skill Book. Ta knjiga spretnosti ne samo zmanjša stroške mane, ampak tudi podaljša trajanje izboljšav.

Optimizirajte učinkovitost brušenja svojega duhovnika s knjigo o spretnostih povečane trdnosti

Prednosti povečane moči

Ko pridobite spretnost Increased Fortitude, lahko svojim zaveznikom dajete izboljšave vzdržljivosti za 50 odstotkov manj mane. Ti navdušenci trajajo tudi eno uro. Ta izboljšava močno izboljša kakovost življenja duhovnikov v scenarijih PvE in PvP. Namesto da bi porabili čas za večkratno uporabo buffov in pitje vode, lahko duhovniki zdaj hitro uporabijo buffs in skočijo naravnost v boj.

Kako pridobiti knjigo o spretnostih povečane trdnosti

Increased Fortitude Skill Book je mogoče dobiti v škrlatnem samostanu. Ima možnost, da izpade od šefov v vseh štirih krilih samostana – pokopališču, knjižnici in orožarni. Glede na poročila lahko pade od zasliševalca Vishasa na pokopališču, lovskega mojstra Lokseyja v knjižnici in Heroda v orožarni.

Če želite pridobiti knjigo spretnosti, preprosto vzemite zvitek povečane moči in ga z desno miškino tipko kliknite v svojem inventarju. Pomembno je vedeti, da je ta veščina pasivna in ne zahteva nobene interakcije z vašimi runami. Zasnovan je izključno za zmanjšanje stroškov mane za Power Word: Fortitude in podaljšanje njenega trajanja, kar vam omogoča, da se izognete pogostemu odbijanju in prihranite mano. Poleg tega imajo duhovniki tudi dostop do sposobnosti Shadowfiend, ki pomaga pri regeneraciji mane.

Zaključek

Knjiga Increased Fortitude Skill Book je dragoceno sredstvo za duhovnike v World of Warcraft Classic Season of Discovery. S pridobitvijo te knjige spretnosti lahko duhovniki znatno zmanjšajo stroške mane za Power Word: Fortitude in podaljšajo njeno trajanje. To ne le izboljša kakovost življenja duhovnikov, ampak jim tudi omogoča, da se hitro vključijo v boj brez potrebe po pogostem odbijanju. Torej, pojdite v škrlatni samostan in začnite svoje potovanje, da pridobite Increased Fortitude Skill Book še danes!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice