Novice

February 13, 2024

Poiščite legendarno orožje v Enshrouded: lokacije, izzivi in ​​nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Enshrouded ponuja široko paleto močnega plena, med najboljšimi pa so legendarna orožja. Ta orodja lahko močno povečajo vaše možnosti za zmago v bitkah. Vendar pa jih ni enostavno dobiti, zato je pomembno vedeti, kje jih najti.

Poiščite legendarno orožje v Enshrouded: lokacije, izzivi in ​​nagrade

Zagotovljene lokacije za spuščanje

V Enshrouded so štiri legendarna orožja, ki imajo zajamčena mesta za spuščanje:

  • Žalujoče rezilo: Najdeno v jami Scavenger Stash v regiji Springlands, južno od starodavnega trezorja, kjer lahko odklenete Alkimista.
  • Tkalec prt: Skrito v zlati skrinji na leseni ploščadi jugovzhodno od starodavnega zvonika Kindlewastes.
  • Jezmina Apoteoza: Ima možnost padca s katerega koli Vukah Brawlerja, šefa, ki ga je mogoče najti v taboriščih Vukah. Eno takšno različico tega šefa lahko najdete, ko se odpravite po panjski dimnik.
  • Padel poveljnik Bow: Pade s šefa Fell Thunderbrute blizu oznake Ancient Bridge zahodno od območja Pike's Port, kjer lahko najdete komplet oklepov Guard of the North.

Naključne kapljice

Razen teh štirih orožij lahko vsa druga legendarna orožja naključno najdemo v zlatih skrinjah in zlato-modrih legendarnih skrinjah po celem svetu Embervala. To pomeni, da boste morali raziskovati in pleniti v upanju, da boste našli orožje, ki si ga želite s statusom Legendarno.

Razpoložljivost

Treba je omeniti, da ima vsa orožja v Enshrouded možnost, da postanejo legendarna, tako da je vsako orožje, na katerega naletite, lahko na voljo kot legendarna različica, odvisno od vaše sreče. Vendar to tudi pomeni, da lahko naletite na šibkejše različice orožja, ki ga želite, če sreča ni na vaši strani.

Izzivi in ​​kmetovanje

Iskanje legendarnega orožja v Enshrouded je lahko izziv zaradi nizkih stopenj padanja in pomanjkanja dokončne metode za iskanje določenega orožja, ki ga iščete. Zaradi tega je kmetovanje za ta orodja težka naloga. Nekatera najboljša orožja, kot sta Helix in Sun Hammer, so v celoti odvisna od sreče.

Najboljše lokacije za ropanje

Če želite povečati svoje možnosti za iskanje legendarnega orožja, je tukaj nekaj najboljših lokacij za raziskovanje in plenjenje v Enshrouded:

  • Brittlebush
  • Kindlewastes
  • Sončni templji
  • Starodavni Spires
  • Umber Hollow

Ta območja so znana po velikem številu skrinj za plenjenje, kar povečuje verjetnost, da boste našli legendarno orožje. Pridobitev legendarnega orožja je ključnega pomena za optimizacijo izgradnje vašega razreda in maksimiranje potenciala enega najboljših razredov Enshrouded.

Ne pozabite, čeprav je iskanje legendarnega orožja lahko zahtevno, so nagrade vredne truda.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice