Novice

February 12, 2024

Poiščite zmogljivo palico Helix Wand v Enshroudedovi regiji Kindlewastes

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V nevarnem svetu Embervale v Enshrouded je ključnega pomena, da se opremite z najboljšo opremo za soočenje s smrtonosnimi pošastmi, ki prežijo naokoli. Eno tako močnih orožij je palica Helix. Če želite vihteti to orožje, je pomembno vedeti, kje ga najdete v Enshrouded.

Poiščite zmogljivo palico Helix Wand v Enshroudedovi regiji Kindlewastes

Lokacija Helix Wand

Palice Helix ni mogoče najti na določeni lokaciji v Enshrouded. To je naključno najden predmet plena skrinje. Če želite povečati svoje možnosti, da ga najdete, se osredotočite na odpiranje skrinj v regiji Kindlewastes.

Območje Kindlewastes se nahaja na vzhodni strani Embervala. Če želite doseči to regijo, se odpravite proti vzhodu od Umber Hollow, znanega kmetijskega kraja za amoniakove žleze. Čeprav je morda dolga pot, so nagrade vredne.

Iskanje Helix Wand

Ko ste v območju Kindlewastes, bodite pozorni na skrinje, ki jih lahko odprete. Čeprav je palica Helix običajno v zlatih skrinjah, je priporočljivo odpreti tudi vse druge skrinje. Nikoli ne veš, na kakšen uporaben plen lahko naletiš.

Statistika Helix Wand

Čeprav palica Helix morda ni najboljše orožje na splošno v Enshrouded, je še vedno dobra možnost, zlasti za gradnje Mage ali Wizard. Tukaj je statistika palice Helix:

  • Škoda: 47
  • Vrsta poškodbe: pokrov
  • Regeneracija mane: + ena
  • Največja vzdržljivost: 300
  • Previsoka cena: 19 odstotkov
  • Hitrost napada: 0,6 sekunde

Prednosti palic

Palice so neverjetno uporabno orožje, ki ga imate v inventarju, tudi če jih ne uporabljate redno. Za razliko od palic palice ne potrebujejo streliva in so zelo učinkovite pri povzročanju škode z varne razdalje. Zaradi tega so še posebej dragoceni, ko se soočajo s sovražniki, ki lahko od blizu povzročijo škodo s strupenimi strupi, kot so rdeče gobaste pošasti, ki odvržejo vreče s pokrovom in žleze amoniaka.

Zaključek

Skratka, palica Helix je močno orožje, ki vam lahko pomaga na vašem potovanju skozi Enshrouded. Če se osredotočite na odpiranje skrinj v regiji Kindlewastes, povečate svoje možnosti, da najdete to dragoceno orožje. S svojo močno škodo Shroud in drugimi impresivnimi statističnimi podatki je palica Helix dobra izbira za vsako gradnjo čarovnikov ali čarovnikov. Torej, opremite se s to palico in se samozavestno soočite z nevarnostmi Embervala.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice