Novice

February 13, 2024

Popravek 14.4 za League of Legends: Razkriti razburljivi navdušenci nad prvaki in datum izida

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sezona 2024 League of Legends je v svojem drugem mesecu na strežnikih v živo. Riot Games se osredotoča na prvake, ki bi lahko potrebovali nekaj pomoči v svojih vlogah. Riot Phroxzon, vodilni oblikovalec igranja za League, je igralcem zagotovil predogled prihajajočega popravka 14.4.

Popravek 14.4 za League of Legends: Razkriti razburljivi navdušenci nad prvaki in datum izida

Bravo za prvake

Popravek 14.4 prinaša dobrodošlo množico navdušencev za prvake, ki že nekaj časa niso bili deležni pozornosti. Cilj teh navdušencev je povečati njihovo sposobnost preživetja na vseh ravneh igre.

  • Jayce, Renekton in Volibear bodo prejeli navdušence, kar bo odprlo več možnosti za meta na zgornjem pasu. Zlasti Volibear bo podvržen obsežni prenovi skoraj vseh svojih sposobnosti.
  • Ahri in Kai'Sa, člana K/DA, bosta prav tako prejela navdušence. Oba prvaka sta z začetkom nove sezone doživela nepričakovano zmanjšanje števila zmag.
  • Thresh, Lulu in Soraka, ki so se borili z nedavnimi spremembami predmetov, bodo prejeli tudi navdušence. Ti prvaki so bili v preteklosti močni na različnih nivojih igre.

Testiranje in izdaja

Spremembe bodo na voljo za testiranje na PBE v naslednjih nekaj dneh. Razvojna ekipa bo razkrila nadaljnje podrobnosti in razloge za navdušence. Spremembe, ki bodo morda spremenjene v primerjavi s predogledom popravka, bodo uradno objavljene 22. februarja s popravkom 14.4.

Bodite pozorni na te navdušence in si oglejte, kako vplivajo na igro!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice