Novice

February 15, 2024

Posodobitev Destiny 2 7.3.5: Izboljšave orožja s strelivom in več

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Prihajajoča posodobitev 7.3.5 igre Destiny 2 naj bi prinesla nekaj prepotrebnih izboljšav za določeno orožje s težkim strelivom, ki je s težavo sledilo konkurenci. V uradni objavi na blogu je Bungie predstavil svoje načrte za izboljšanje lansirnikov raket, lansirnikov granat in mečev Caster-Frame.

Posodobitev Destiny 2 7.3.5: Izboljšave orožja s strelivom in več

Izstrelke raket

Vsi lansirniki raket niso ustvarjeni enaki in dva arhetipa, Apex Predator in Cold Comfort, sta se izkazala kot najboljša izbira zaradi njunega večjega učinka škode. Da bi izenačili igralne pogoje, bo Bungie brusil okvirje Precision Frames in Frames High-Impact. Precision Frames bodo prejeli dva dodatna naboja in petodstotno povečanje škode, medtem ko bodo High-Impact okvirji prav tako videli povečanje škode, s poudarkom na eksplozijah za boljšo dodano jasnost. Poleg tega bo dodatna škoda zaradi Bait and Switch, ključnega dejavnika pri prevladi Apex Predator in Cold Comfort, zmanjšana s 35 odstotkov na 30 odstotkov.

Metalci granat

Težki metalci granat kljub svoji matematični moči niso delovali tako dobro, kot so pričakovali. Da bi to rešil, bo Bungie povečal rezerve streliva za to orožje, tako da bo zagotovil med šest in deset strelov, skupaj s povečanjem škode. Vendar bodo Spike Grenades prejeli nerf za zmanjšanje obvezne uporabe. Po drugi strani bodo metalci granat Heavy Wave-Frame prejeli znatno izboljšanje, s 40-odstotnim širšim območjem učinka in 20-odstotnim povečanjem škode.

Meči s koleščkom

Meči Caster-Frame, manj uporabljen arhetip, bodo prav tako deležni nekaj pozornosti v posodobitvi 7.3.5. Z znižanjem stroškov na štiri energije in 16-odstotnim povečanjem škode bodo ti meči postali bolj izvedljive možnosti. Medtem ko meči Caster-Frame ponujajo napad na daljavo, so bili pogosto spregledani v korist Vortex Frames ali Lament.

Posodobitev od 5. marca bo vključevala tudi različne druge prilagoditve in spremembe, kot so posodobitve za Crucible, oboževalci orožja in živci in še več. Igralci lahko pričakujejo, da bodo celotne opombe o popravkih izdane bližje koncu meseca. S temi izboljšavami lahko igralci Destiny 2 pričakujejo bolj uravnoteženo in razburljivo izkušnjo igranja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice