Novice

February 13, 2024

Posodobitev druge sezone Warzone: uravnoteženje orožja, spremembe kakovosti življenja in popravki napak

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Manj kot en teden po začetni posodobitvi druge sezone MW3 je Raven Software danes izdal majhen popravek Warzone, ki se ukvarja z uravnoteženjem orožja, spremembami kakovosti življenja in popravki napak.

Posodobitev druge sezone Warzone: uravnoteženje orožja, spremembe kakovosti življenja in popravki napak

Prilagoditve orožja

Meta kratkega dosega druge sezone nima jasnega favorita. AMR9, RAM-9, HRM-9 in WSP-9 so izvedljive možnosti in vsaka ponuja svoje prednosti, po katerih se razlikujejo od drugih izbir. Razvijalci so verjetno dodali novega tekmeca v mešanico z zmanjšanjem strelnega udarca Strikerja 9, širjenjem hip-fire in povečanjem njegove hitrosti krogle.

Hitrost gibanja TAQ Evolvere se je povečala, hitrost ognja pa se je znatno zmanjšala s 706 RPM na 500 RPM. Obe spremembi sta prizadeli LMG, toda revija 556 Belts je prejela izboljšavo, ki poveča to hitrost ognja vse do 857 RPM, poveča hitrost gibanja za 16 odstotkov in pospeši čas ADS na vseh področjih.

Večina igralcev Warzone gravitira k uporabi XRK Stalkerja, potem ko je v najnovejši posodobitvi postal ostrostrelna puška z enim strelom, vendar se komplet za predelavo JAK Tyrant 762 za Longbow vključi v pogovor, potem ko sta bila izboljšana njegov čas ADS in hitrost gibanja. Nazadnje, WSP Stinger bo težje uporabljati, potem ko se je njegov udar pištole precej poslabšal.

Spremembe kakovosti življenja in popravki napak

Druga sezona je uvedla tudi nove spremembe v kakovosti življenja, kot je hitrejša regeneracija zdravja, nove ikone nevarnih območij, ki označujejo območje, ki ga bo pokril natančen zračni napad ali UAV, in izboljšano orožje za plenjenje zemlje, tako da imajo lahko več možnosti v strelskem boju proti nakladalno pištolo. Posodobitev z dne 13. februarja razširja ta začetni popravek z obravnavanjem morebitnih ohlapnih koncev.

Razvijalci Warzone so različnim načinom dodali oznako, ki označuje, kako dolgo traja tekma, in predstavili novo funkcijo, ki omogoča shranjevanje ali zamenjavo oklepov in streliva, ko je nahrbtnik poln.

Poleg tega je bila odpravljena težava v Ranked Play Resurgence, ki je prikazovala nepravilno količino SR, dodeljenega za nekatere izzive, in odpravljena težava, ki je preprečevala, da bi izzivi SR prikazali obvestilo, ko so bili dokončani.

Druge ključne spremembe vključujejo popravek težave, ki je igralcem omogočala podvajanje predmetov med interakcijo z nahrbtnikom, in popravek za izkoriščanje, ki je igralcem omogočilo, da ostanejo v plinu za nedoločen čas s kombiniranjem perk učinkov Irradiated in Quick Fix.

Zaključek

Posodobitev druge sezone Warzone je prinesla pomembne spremembe pri uravnoteženju orožja, izboljšavah kakovosti življenja in popravkih napak. Meta kratkega dosega zdaj ponuja več izvedljivih možnosti, pri čemer se Striker 9 pojavlja kot potencialni tekmec. Revija TAQ Evolvere in 556 Belts sta prejela prilagoditve, ki vplivajo na njuno delovanje. Izboljšave sta doživela tudi komplet za predelavo JAK Tyrant 762 in XRK Stalker. Posodobitev je uvedla tudi spremembe kakovosti življenja, kot sta hitrejša regeneracija zdravja in izboljšano orožje za plenjenje zemlje. Popravki napak so bili izvedeni za odpravo težav v igri Ranked Play Resurgence in preprečevanje izkoriščanja. Na splošno posodobitev izboljša igranje in zagotavlja bolj uravnoteženo in prijetno izkušnjo za igralce Warzone.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice