Novice

February 16, 2024

Povečajte svoj osnovni potencial: Gradite in širite v Palworldu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V Palworldu je izgradnja vaše baze ključni vidik igre. Ko vaša baza raste, lahko razmislite o vzpostavitvi dodatnih baz na različnih lokacijah. Toda koliko baz lahko imate v Palworldu?

Povečajte svoj osnovni potencial: Gradite in širite v Palworldu

Ali imate lahko več baz?

Odgovor je pritrdilen, v Palworldu lahko imate več kot eno bazo. Pravzaprav imate lahko neomejene baze, če so le postojanke ali razvodenele baze. Te vrste baz je mogoče prosto zgraditi kjerkoli na svetu. Vendar imajo baze z uradnimi Palboxi drugačna pravila.

Stopnje odklepanja baze Palbox

Na začetku lahko imate samo eno bazo Palbox. Ko vaš Palbox doseže 10. raven, lahko postavite drugi Palbox na drugo lokacijo. In ko vaš Palbox doseže 15. raven, lahko postavite tretji in zadnji Palbox.

Pomen Palboxa

Palbox je mehanika, ki vam omogoča ustvarjanje edinstvene zasnove osnovne zgradbe v Palworldu. Čeprav je možno zgraditi polno veliko in delujočo bazo brez Palboxa, ne boste mogli dodeliti nobenega prijatelja za delo na njej. To pomeni, da pasivno pridobivanje virov ne bo prišlo v poštev, baza pa bo odvisna izključno od dejanj igralcev.

Največje število baz

Največje število baz, ki jih lahko imate v Palworldu, je tri. Vsaka osnovna reža se odklene, ko napredujete. Druga osnova se odklene na osnovni ravni 10, tretja in zadnja osnova pa se odklene na osnovni ravni 15.

Gradnja druge baze

Če želite zgraditi popolnoma delujočo in samozadostno drugo bazo, morate doseči osnovno raven 10 na svojem prvem Palboxu. Ko je vaša prva baza na ravni 10, lahko drugi Palbox postavite na drugo lokacijo. Ta drugi Palbox se bo začel na ravni 10, kar vam bo omogočilo, da takoj dodelite posadko 10 Pal.

Premikanje vaše baze

Če želite premakniti svojo bazo v Palworld, lahko razstavite svoj trenutni Palbox in ustvarite novega na drugi lokaciji. Vsi vaši prijatelji bodo samodejno preneseni v novi Palbox, kar zagotavlja, da nihče ne bo zaostal. Vendar pa boste morali obnoviti vse svoje strukture za novo bazo.

Izbira najboljše bazne lokacije

Pri izbiri lokacije za vašo bazo je treba upoštevati nekaj dejavnikov:

  • Veliko ravnega terena in prostora za nadgradnje in strukture
  • Obrambnost za zaščito pred napadi
  • Ostanite znotraj modrega kroga, osredotočenega okoli vašega Palboxa, da preprečite propadanje struktur in zagotovite, da lahko Pals dela na njih
  • Izogibajte se bližini točk hitrega potovanja
  • Dostop do virov, kot so drevesa in rudne žile

Zaključek

Zdaj, ko veste vse o bazah v Palworldu, je čas, da začnete graditi in širiti svoj imperij. Uživajte v igri!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice