Novice

February 12, 2024

Povečajte svoje točke slave v plesu za UGC z brezplačnimi kodami in nagradami

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Dance for UGC je vznemirljiva igra, v kateri lahko opazujete ples svojega lika in zbirate brezplačne predmete. S plesom si prislužite točke slave, ki jih lahko zamenjate za različne predmete v trgovini UGC.

Povečajte svoje točke slave v plesu za UGC z brezplačnimi kodami in nagradami

Kako pridobiti brezplačne točke slave

Če želite zbrati točke slave, morate še naprej plesati v igri. Če pa vaš avatar nima dovolj vzdržljivosti, lahko uporabite Dance for UGC kode in zahtevate tono brezplačnih točk slave. Te kode vam lahko prihranijo ure mletja in truda, da bi dobili želene predmete.

Tukaj je nekaj aktivnih kod Dance for UGC:

  • LoveAll: unovčite za 35.000 točk slave (novo)
  • WelcomeCelebrities: unovčite za 30.000 točk slave

Za celoten seznam kod Dance for UGC si lahko ogledate naš članek.

Kako unovčiti kode

Če želite unovčiti kode v Dance for UGC, sledite tem korakom:

  1. Open Dance za UGC v Robloxu.
  2. Kliknite ikono Kode na levi strani.
  3. Vnesite kodo v besedilno polje.
  4. Kliknite Unovči, da zahtevate svoje brezplačne izdelke.

Kje najti več kod

Kode Dance for UGC najdete v POND STORE Discord, X računu razvijalca (@lily_pondstore) in skupina POND STORE Roblox. Vendar pa je dodajanje našega članka med zaznamke boljša možnost, saj vam prihrani čas, da bi sami iskali po vseh družbenih omrežjih.

Odpravljanje težav

Če vaše kode Dance for UGC ne delujejo, se prepričajte, da ste jih pravilno vnesli brez črkovalnih napak. Priporočljivo je, da uporabite kopiraj/prilepi za vnos kode neposredno v igro. Poleg tega ne pozabite, da imajo kode rok veljavnosti, zato nas obvestite, če naletite na potečeno kodo.

Drugi načini za brezplačne nagrade

Poleg uporabe Dance for UGC kode, obstajajo tudi drugi načini, kako zaslužiti brezplačne nagrade v igri. Če se pridružite skupini Roblox, ki smo jo omenili prej, ali povabite prijatelje, lahko odklenete brezplačne okvirje. Izkoristite lahko tudi dnevne nagrade in brezplačne vrtljaje, ki se polnijo vsako minuto.

Zaključek

Dance for UGC je zabavna in privlačna igra, v kateri lahko s plesom zbirate točke slave in jih zamenjate za kul UGC predmete. Ne pozabite si ogledati našega članka Play for UGC kode in raziskati naš razdelek Roblox Codes za več brezplačnih iger v vaših najljubših igrah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice