Novice

February 14, 2024

Povečajte učinkovitost kmetovanja čistega kremena v Palworldu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V Palworldu je čisti kremen dragocen naravni vir, ki ga je mogoče najti le v ledenem zimskem biomu, znanem kot Astralna gora. Ta material je bistvenega pomena za izdelavo vezij, ki se uporabljajo za gradnjo struktur, ki delujejo na elektriko. Če želite čim bolj povečati učinkovitost kmetovanja in zbrati veliko čistega kremena, morate upoštevati nekaj ključnih točk:

Povečajte učinkovitost kmetovanja čistega kremena v Palworldu

Izdelava vezij

Za izdelavo vezij boste potrebovali čisti kremen in polimer. Začnite z izgradnjo generatorja električne energije in proizvodne montažne linije, ki se odkleneta na tehnološki ravni 28. Ko imate te strukture na svojem mestu, lahko začnete izdelovati polimer z visokokakovostnim oljem Pal. Recept Circuit zahteva štiri čisti kremen in dva polimera.

Iskanje čistega kremena

Čisti kremen je mogoče najti le v zimskem biomu Astralne gore, ki se nahaja na severozahodni strani zemljevida. Za preživetje v tej regiji je pomembno imeti opremo, odporno na mraz. Poiščite usedline čistega kremena z značilnimi srebrnimi robovi. Uporabite kramp za pridelavo čistega kremena iz teh nahajališč. Če želite povečati učinkovitost kmetovanja, razmislite o izdelavi krampov iz prečiščene kovine, saj so bolj vzdržljivi. Poleg tega vložite nekaj točk v svojo težo, da povečate svojo nosilnost.

Pasivno kmetijstvo

Gradnja baz v bližini nahajališč naravnih virov je odličen način za pasivno gojenje redkih virov, kot je čisti kremen. Poiščite primerno mesto v bližini nahajališč čistega kremena in zgradite bazo. Dodelite prijateljem s primernostjo rudarskega dela za gojenje materiala iz naravnih nahajališč. Za zbiranje pridelanega čistega kremena in shranjevanje v zabojih za shranjevanje uporabite prijatelja s transportno delovno zmogljivostjo. Gradnja več baz na strateških lokacijah po zemljevidu bo še izboljšala vaše sposobnosti pasivnega kmetovanja.

Premagati prijatelje

Obstajajo trije izzivalni prijatelji, ki enkrat premagajo Pure Quartz. To so Frostallion Noct, Astegon in Jetragon. Bodite pripravljeni na težko bitko, če želite pridobiti čisti kremen od teh prijateljev.

Skratka, Pure Quartz je dragocen vir v Palworldu, ki se uporablja za izdelavo vezij. Če upoštevate zgoraj omenjene nasvete, lahko učinkovito najdete in gojite Pure Quartz, ki ustreza vašim potrebam po izdelavi. Vso srečo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice