Novice

February 12, 2024

Povečanje bojevanja in produktivnosti: najboljše pasivne spretnosti v Palworldu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ko ujameš prijatelje v Palworldu, ne dobiš samo spremljevalcev, ki ti bodo pomagali pri tvoji bazi in v bojih, ampak dobiš tudi dostop do njihovih pasivnih veščin. Te pasivne veščine lahko zagotovijo veliko prednost v boju ali nudijo dodatne ugodnosti, medtem ko vaš prijatelj dela v vaši bazi.

Povečanje bojevanja in produktivnosti: najboljše pasivne spretnosti v Palworldu

Kako delujejo pasivne veščine

Vsak prijatelj, ki ga uspešno ujamete, bo imel svojo pasivno spretnost. Te pasivne veščine so lahko od pozitivnih do negativnih, vendar je priporočljivo, da se osredotočite na pozitivne. V Palworldu je več kot 60 pasivnih veščin, tako da se zlahka izgubite v vseh možnostih. Na srečo vam lahko sistem stopenj pomaga določiti, katere so boljše. Stopnje segajo od -3, kar ustreza zelo negativnim pasivnim spretnostim, do +3, kar označuje najboljše pasivne veščine v Palworldu.

Vpliv pasivnih veščin

Bistveno je, da upoštevate Pal's Passive Skill, ker lahko vpliva tako na boj kot na gradnjo. Pasivne veščine je mogoče združiti, kar še poveča njihove učinke. Vendar je pomembno vedeti, da imajo lahko pasivne veščine tako bonuse kot tudi škodljive učinke.

Najboljše pasivne veščine za boj in delo

Ko gre za boj, obstaja več izstopajočih pasivnih veščin. Vanguard in Stronghold Strategist sta pasivni veščini, ki spodbujata igralca in vplivata na boj. Vanguard zagotavlja 10 % buff za napad, medtem ko Stronghold Strategist daje 10 % buff za obrambo. Te veščine je mogoče celo združiti. Musclehead je še ena močna pasivna veščina za boj, ki omogoča 30-odstotno povečanje napada, vendar 50-odstotno zmanjšanje hitrosti dela.

Ferocious in Burly Body sta enako močni pasivni veščini, ki omogočata 20-odstotno povečanje napada oziroma obrambe. Te veščine so označene kot stopnja +2. Poleg tega obstaja več pasivnih veščin za povečanje škode, ki temeljijo na vrsti in zagotavljajo 20-odstotno povečanje škode za določene elemente.

Najboljša pasivna veščina za boj je Legenda, ki je veščina stopnje +3. Legenda omogoča 20-odstotno povečanje napada, 20-odstotno povečanje obrambe in 15-odstotno povečanje hitrosti gibanja. Je neverjetno vsestranski in ponuja visoke številke, zaradi česar je očitna izbira za najboljšo bojno pasivno spretnost.

Ko gre za delo v vaši bazi, obstaja tudi nekaj pomembnih pasivnih veščin. Diet Lover pomaga zmanjšati lakoto, ki lahko vpliva na produktivnost. Swift zagotavlja 30-odstotno povečanje hitrosti gibanja, medtem ko Workaholic upočasni padec zdrave pameti za 15 %, kar vašim prijateljem omogoča, da delajo dlje, preden počivajo. Logging Foreman in Mining Foreman sta pasivni veščini, ki povečata učinkovitost sečnje oziroma rudarjenja. Najboljša pasivna spretnost za delo je Artisan, ki omogoča 50-odstotno povečanje hitrosti dela.

Vzreja in nasveti

Pasivne veščine lahko prenesete z vzrejo, zato je pametno izbrati prijatelje z uporabnimi pasivnimi veščinami. Če najdete prijatelja z zelo pozitivnimi veščinami, bi bilo koristno poskusiti vzrejati tega prijatelja za pozitivne rezultate.

Pomembno je omeniti, da je Palworld v zgodnjem dostopu, zato se vsebina v igri lahko spremeni. Bodite pozorni na posodobitve tega članka.

Skratka, najboljše pasivne spretnosti v Palworldu lahko močno izboljšajo vaše bojne sposobnosti in izboljšajo produktivnost v vaši bazi. Pazljivo pretehtajte pasivne spretnosti svojih prijateljev in se strateško razmnožujte, da povečate njihov potencial. Vso srečo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice