Novice

February 12, 2024

Povečanje ravni udobja v Enshrouded: povečajte svoj potencial in sposobnost preživetja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V igri Enshrouded je ključnega pomena, da ne podcenjujete pomena svoje ravni udobja. Medtem ko je izboljšanje vaših bojnih sposobnosti bistvenega pomena, lahko maksimiranje ravni udobja močno poveča vaš potencial s povečanjem vašega največjega zdravja, regeneracije in vzdržljivosti.

Povečanje ravni udobja v Enshrouded: povečajte svoj potencial in sposobnost preživetja

Prednosti povečanja vaše ravni udobja

Zvišanje ravni udobja v Enshrouded ima več prednosti. Prvič, podeli vam učinek počitka, ki poveča vašo vzdržljivost in regeneracijo. Ta moč je še posebej dragocena pri raziskovanju sovražnih dežel Enshrouded. Drugič, izboljšanje ravni udobja lahko znatno izboljša vašo sposobnost preživetja, zaradi česar je to ključni vidik razvoja vašega lika.

Kako povečati svojo raven udobja

Če želite povečati svojo raven udobja v Enshrouded, lahko storite več ključnih korakov:

  1. Izdelajte predmete, ki izboljšajo vašo bazo: Začnite z izdelavo osnovnih predmetov za udobje, kot so zavetje, viri toplote in pohištvo. Te preproste prilagoditve lahko znatno spremenijo vašo splošno raven udobja.
  2. Napredek na vašem potovanju: Ko napredujete v igri, boste z različnimi nalogami odklenili naprednejše pohištvo. Izdelajte te predmete, da še povečate svojo raven udobja. Razmislite o gradnji hiše, dodajanju kamina, izdelavi postelje, mize, klopi, stolov in dodajanju virov svetlobe. Svoje pohištvo lahko celo nadgradite na najvišjo možno različico.
  3. Skrijte ali pokažite svoje pohištvo Comfort: Če vam videz vašega pohištva Comfort ni všeč, ga lahko skrijete v pod zemljo ali na špirovce. Vendar ne pozabite, da se še vedno šteje k vaši ravni udobja.

Najvišja raven udobja

Čeprav je morda skušnjava poskusiti in zlorabiti mehaniko Comfort za pridobitev enostavnih bonusov za preživetje, ima Enshrouded določene omejitve. Iz vsake kategorije lahko zgradite samo en element udobja, kar vam preprečuje zlaganje kaminov za zvišanje vaše ravni. Poleg tega obstaja omejitev najvišje ravni udobja, ki jo lahko dosežete in ki trenutno znaša 63. Ko dosežete to raven, bo vaše delo pri povečanju vašega udobja končano. Pomembno je omeniti, da se lahko ta raven spremeni v prihodnjih posodobitvah, saj so nekateri igralci poročali o indikacijah v datotekah igre, ki kažejo na najvišjo raven 100, čeprav še ni odkrit noben način, kako bi jo dosegli.

Zaključek

Skratka, dajanje prednosti in povečanje ravni udobja v Enshrouded je ključnega pomena za razvoj in preživetje vašega lika. Z upoštevanjem zgoraj opisanih korakov lahko povečate raven udobja in uživate v prednostih, ki jih prinaša. Ne pozabite, da lahko vaša raven udobja pomembno vpliva na vašo splošno učinkovitost, zato ne podcenjujte njenega pomena.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice