Novice

February 15, 2024

Premagovanje težav s sledenjem: preprosta rešitev za izziv kompleta za predelavo puške Marksman

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Dogodek Cryptid Bootcamp v Modern Warfare 3 ponuja razburljive nagrade za dokončanje določenih izzivov igranja. Vendar so nekateri člani skupnosti naleteli na težave z izzivom kompleta za predelavo puške Marksman. V tem članku bomo raziskali težavo in ponudili preprosto rešitev.

Premagovanje težav s sledenjem: preprosta rešitev za izziv kompleta za predelavo puške Marksman

Dogodek Cryptid Bootcamp

Dogodek druge sezone Cryptid Bootcamp predstavlja različne izzive, ki jih lahko igralci opravijo v igri za več igralcev ali Modern Warfare Zombies. Ti izzivi ponujajo nagrade, kot so maske za orožje. Medtem ko so nekatere maske prejele mešane ocene, je končna nagrada za dokončanje vseh izzivov edinstvena modra in neonsko zelena maska ​​za orožje Sidewinder, okrašena z mitskimi zvermi.

Izziv kompleta za predelavo puške Marksman

Eden od izzivov na dogodku Cryptid Bootcamp zahteva, da igralci dosežejo 40 ubojev operaterja z opremo za poprodajni del za predelavo puške Marksman. Poleg tega morajo igralci uporabljati sistem identifikacije poslastic in ugodnosti Stalker Boot.

Težave s sledenjem

Na žalost so nekateri igralci poročali, da izziv ne spremlja pravilno njihovega napredka. Da bi odpravili to težavo, je Sledgehammer Games priporočil uporabo JAK Beholder Rifle Kit za pištolo TYR. Ta komplet za pretvorbo, ki je bil prvotno na voljo kot tretji tedenski izziv v prvi sezoni, je mogoče aktivirati v orožarni Unlocks, če so ga igralci zamudili med prvotno razpoložljivostjo.

Rešitev

Ko je JAK Beholder Rifle Kit odklenjen, ga lahko igralci opremijo za preoblikovanje pištole TYR v enostrelno puško z izboljšanim nadzorom odsuna in obsegom poškodb. Ta komplet za predelavo bo igralcem omogočil učinkovitejše dokončanje izziva kompleta za predelavo puške Marksman.

Zaključek

Medtem ko je izziv kompleta za preoblikovanje puške Marksman na dogodku Cryptid Bootcamp igralcem predstavljal nekaj težav, uporaba kompleta puške JAK Beholder ponuja preprosto rešitev. Z upoštevanjem priporočene rešitve lahko igralci premagajo težave s sledenjem in uspešno dokončajo izziv. Ne zamudite priložnosti, da pridobite edinstveno maskirno masko za orožje Sidewinder in pokažete svoje spretnosti v Modern Warfare 3!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice