Novice

February 15, 2024

Prenova peskovnika Destiny 2 PvP: uravnoteženje in posodobitve igranja na podlagi spretnosti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Vse od uvedbe pobud, kot je Crucible Labs, se zdi neizogibno, da bo PvP Destiny 2 nekega dne deležen celovite predelave. Prvi korak na tem potovanju pride s posodobitvijo 7.3.5 5. marca, kjer se spremeni vse od zdravja igralcev do porabe streliva.

Prenova peskovnika Destiny 2 PvP: uravnoteženje in posodobitve igranja na podlagi spretnosti

Prenova peskovnika Crucible

Prihajajoča prenova peskovnika Crucible je namenjena odpravljanju temeljnih vzrokov za težave, ki pestijo PvP izkušnjo Destiny 2. PvP Strike Team je začrtal zbirko posodobitev, namenjenih izboljšanju splošnega igranja.

Cilji posodobitev

Udarna ekipa si je za prihajajoče posodobitve zadala tri glavne cilje:

  1. Izboljšajte igralčevo razumevanje zaporedja dogodkov, ki so privedli do njihove smrti na tekmi.
  2. Spremenite peskovnik orožja, da upoštevate izboljšanje splošne igralčeve spretnosti.
  3. Zmanjšajte količino možnosti z visokimi nagradami in nizkim tveganjem, ki so na voljo igralcem, in naj obvladovanje primarnih orožij postane aspirativno iskanje.

Spremembe zdravja igralca

Da bi dosegli te cilje, se zdravje igralcev poveča s 70 na 100, kar zagotavlja več razdrobljenosti za uravnoteženje igre in zmanjšanje relativne smrtnosti več elementov peskovnika.

Ohladitve sposobnosti

Ohlajanja sposobnosti v PvP bodo kaznovana, s 15-odstotno kaznijo za ohlajanje sposobnosti za blizu, granato in razred ter 20-odstotno kaznijo za super ohlajanja. Vendar pa bodo blizu in super sposobnosti prejele izboljšave škode, ki bodo nadomestile povečano zdravje igralca in zmanjšan čas delovanja.

Spremembe primarnega orožja

Primarno orožje bo podvrženo različnim popravkom, da se ponovno uravnovesijo njihove zgornje meje spretnosti. Poškodba kritičnega zadetka vseh primarnih orožij, razen lokov, se bo povečala. Ročne topovske puške in SMG bodo imele zmanjšano škodo zaradi izstreljevanja trupa, kar bo poudarilo pomen natančnosti.

Spremembe posebnega in težkega orožja

Posebno in težko orožje bo prav tako posodobljeno v skladu s spremembami v zdravju igralcev. Osnovna škoda slednih pušk, šibrenic, fuzijskih pušk in glaives se bo povečala. Glaives bodo prejeli 20-odstotno izboljšanje škode izstrelkov in 16-odstotno izboljšanje škode na blizu. Mitraljezi v reži Heavy bodo deležni 20-odstotnega povečanja škode, medtem ko bodo težki metalci granat zmanjšani za pet odstotkov zaradi detonacijske škode.

Posebno varčno strelivo

Posebna ekonomija streliva bo doživela pomembne spremembe. Igralci bodo vsako tekmo začeli z dvema ubijanjema v vrednosti posebnega streliva, vendar se med tekmo ne bodo več ponovno pojavili z več. Posebno strelivo bo podeljeno po sistemu točkovanja, ki bo spodbujal ubijanja, asistence in objektivno igro. Uboji s posebnim in težkim orožjem ne bodo prispevali k merilniku in posebno strelivo ne bo več padalo ob smrti.

Prihodnje posodobitve

Prenova peskovnika je šele začetek. PvP Strike Team načrtuje dodatne popravke na podlagi povratnih informacij igralcev. V prihodnjih tednih pričakujemo več objav v zvezi z nagradami, nastavitvijo načina igre in iskanjem ujemanj.

Zaključek

S prihajajočo prenovo peskovnika in posebnimi posodobitvami za uravnoteženje bo PvP Destiny 2 vstopil v novo dobo. Igralci se lahko veselijo bolj uravnotežene izkušnje igranja, ki temelji na spretnostih. Označite si koledarje za 5. marec in se pripravite, da se potopite v razburljive spremembe!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice