Novice

February 14, 2024

Pridobite meč prednikov za vašo duhovniško runo v World of Warcraft Classic

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Meč prednikov je dvoročni meč v drugi fazi World of Warcraft Classic Season of Discovery. Morda samo po sebi ni impresivno orožje, vendar igra ključno vlogo kot osrednji predmet za duhovniško runo.

Pridobite meč prednikov za vašo duhovniško runo v World of Warcraft Classic

Pridobitev meča prednikov

Če želite pridobiti Ancestral Sword, morate dokončati nalogo Pain Suppression Rune. Ta naloga je del ječ škrlatnega samostana v Tirisfal Glades, ki se nahaja v severnem delu Vzhodnih kraljestev. Škrlatni samostan je središče ječ z različnimi krili, od pokopališča do knjižnic. Te ječe so zasnovane za igralce na koncu igre, s stopnjami od 25 do 45.

Kje najti meč prednikov

Meč prednikov je mogoče najti v ječah škrlatnega samostana. Znano je, da pada iz različnih sovražnikov Škrlatne križarske vojne znotraj in zunaj ječ. Nekatere mafije, ki lahko spustijo meč, vključujejo:

  • Škrlatni vedeževalec
  • Škrlatno Gallant
  • Scarlet Scryer
  • Scarlet Adept
  • Škrlatni kaplan
  • Škrlatni menih
  • Scarlet Beastmaster
  • Scarlet Sentry
  • Škrlatni vojak

Upoštevajte, da šefi v škrlatnem samostanu ne odvržejo meča prednikov. Medtem ko ima veliko različnih smetišč možnost, da odvrže meč, je odstotek padca razmeroma nizek. Zato bo za pridobitev tega predmeta morda potrebno večkratno izvajanje.

Prednosti vodenja ječ škrlatnega samostana

Vodenje ječ škrlatnega samostana je zelo priporočljivo ne le za pridobitev meča prednikov, temveč tudi za druge dragocene nagrade. Poleg Priest Rune Pain Suppression lahko najdete tudi različne knjige spretnosti, ki lahko izboljšajo sposobnosti vašega lika. Ne pozabite redno izvajati teh ječ, da povečate svoje možnosti za pridobitev teh močnih predmetov.

Ne pozabite, da je meč prednikov bistven predmet za duhovniško runo, zato ne zamudite priložnosti, da ga pridobite!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice