Novice

February 13, 2024

Pridobite Runo za zmanjšanje bolečine v WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

World of Warcraft Classic Season of Discovery je uvedel Skill Books in vrnil na desetine Run, ki so bile razpršene po vanilijevem Azerothu. Ena od teh run je Runa za zatiranje bolečine, ki je še posebej uporabna za zdravilce pri ohranjanju članov skupine pri življenju.

Pridobite Runo za zmanjšanje bolečine v WoW Classic Season of Discovery

Kako pridobiti Runo za zmanjšanje bolečine

Če želite pridobiti Runo za zatiranje bolečine v drugi fazi WoW Classic Season of Discovery, sledite tem korakom:

  1. Zberite Graveyard Echoes: Preden se odpravite v škrlatni samostan, morate zbrati štiri Graveyard Echoes z različnih lokacij. Te odmeve je mogoče doseči z interakcijo z nagrobniki na naslednjih področjih:
    • Močvirje žalosti
    • Otok Theramore v Dustwallow Marshu
    • Go'shekova kmetija v gorovju Arathi
    • Škrlatni samostan (pokopališko krilo)
  2. Vstopite v škrlatni samostan - krilo knjižnice: Ko imate vse štiri Graveyard Echoes, se podajte v Škrlatni samostan – primerek knjižnice.
  3. Interakcija s kipi: Znotraj škrlatnega samostana - knjižnice boste naleteli na štiri kipe, ki ustrezajo Graveyard Echoes, ki ste jih zbrali. Delajte s kipi v naslednjem vrstnem redu:
    1. Warrior - Swamp Echo (Swamp of Sorrows)
    2. Mage - Arathi Echo (Arathi Highlands)
    3. Paladin - Theramore Echo (Dustwallow Marsh)
    4. Duhovnik - Graveyard Echo (Škrlatni samostan - Graveyard)
  4. Pridobite spomin na voditeljevo izdajo: Po interakciji s kipi boste v svoj inventar prejeli Spomin na voditeljevo izdajo.
  5. Uporabite spomin na voditeljevo izdajo: Odprite torbo in z desno miškino tipko kliknite predmet Spomin na voditeljevo izdajo, da dobite Runo za zatiranje bolečine.

Runa za zatiranje bolečine: razloženo

Runa za zatiranje bolečine je duhovniška runa, ki jo je mogoče vgravirati na vse nosljive škornje. To je takojšnji urok, ki zagotavlja kratko zmanjšanje za 40 odstotkov celotne škode, ki jo povzroči prijazna tarča, in poveča odpornost proti mehaniki Dispel za osem sekund.

Ta runa je dragoceno orodje za zdravilce, saj deluje podobno kot mehurček Paladina. Zdravilcem omogoča, da preusmerijo pozornost na člane skupine z nizkim zdravstvenim stanjem, medtem ko ohranjajo aggro na tanku ali drugem igralcu, kar zagotavlja, da vsi ostanejo ozdravljeni in zaščiteni.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice