Novice

February 16, 2024

Prihajajoči Twisted Fate Nerfs in druge spremembe v popravku 14.4 za League of Legends

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Razvijalci Riot Games so napovedali dodatne spremembe, ki bodo uvedene v popravku 14.4, posebej ciljajo na prvaka Twisted Fate.

Prihajajoči Twisted Fate Nerfs in druge spremembe v popravku 14.4 za League of Legends

Twisted Fate Nerfs

Twisted Fate, priljubljeni čarovnik v igri League of Legends, naj bi prejel precejšnje število nerfov. Spremembe, ki jih je Spideraxe objavil 15. februarja, vključujejo zmanjšanje rasti hitrosti napada s treh odstotkov na 2,5 odstotka. Razmerje AP na kartici Twisted Fate's Blue bo prav tako zmanjšano s 115 odstotkov na 100 odstotkov. Poleg tega se bo razmerje AP na njegovi sposobnosti E zmanjšalo s 50 odstotkov na 40 odstotkov.

Razlog za Nerfs

Prihajajoči nerfs za Twisted Fate ni presenečenje za običajne igralce lige. Na srednjem pasu se Twisted Fate trenutno ponaša s stopnjo zmage 51,91 odstotka v Emerald+ rangih, glede na U.GG. Vendar pa v tej vlogi ni najuspešnejši šampion. Presenetljivo je, da Twisted Fate prevladuje v vlogi glavnega pasu in AD nosilca, zaradi česar je nedvomno najmočnejši izbor v trenutnem popravku.

Druge spremembe v popravku 14.4

Popravek 14.4 bo v League of Legends prinesel vrsto sprememb. Poleg nerfov Twisted Fate bodo drugi šampioni, kot so Lulu, Aurelion Sol, Renekton in Volibear, prejeli tako buffs kot nerfs. Različni predmeti in sistemi, zlasti elementi podpore, bodo prav tako deležni manjših popravkov.

Vpliv na Solo Queue

Pričakuje se, da bodo prihajajoče spremembe v popravku 14.4 pomembno vplivale na solo čakalno vrsto. Igralci bodo imeli priložnost izkusiti te spremembe, ko bo posodobitev izdana v četrtek, 22. februarja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice