Novice

February 13, 2024

Prilagodite svoj piratski slog v Skull and Bones: zamenjajte oblačila in odklenite več možnosti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Skull and Bones je igra, ki ponuja veliko možnosti prilagajanja, kar igralcem omogoča, da se oblečejo kot najboljši pirat za jadranje po morjih. Če se želite preobleči v igri Skull and Bones, je tukaj vse, kar morate vedeti.

Prilagodite svoj piratski slog v Skull and Bones: zamenjajte oblačila in odklenite več možnosti

Kje se preobleči

Če se želite preobleči v Skull and Bones, morate obiskati Vanity Atelier. Prvi Vanity Atelier lahko najdete v Saint Anne. Če še niste dosegli te lokacije, nadaljujte z vadnico, dokler ne dosežete te točke. Vanity Atelier lahko na zemljevidu prepoznate tako, da poiščete ikono ogledala. Ko ste notri, komunicirajte z NPC za dostop do možnosti za spremembo svojega videza ali oblačil.

Odklepanje več možnosti oblačil

V zgodnjih fazah igre morda ne boste imeli na izbiro veliko oblačil. Vendar, če ste Premium Edition kupili za bonuse prednaročila, se lahko hitro spremenite iz neurejenega brodolomnika v grozečega pirata. Poleg tega lahko zaslužite druga oblačila s povišanjem stopnje sramote, dokončanjem misij in nakupom predmetov v trgovini.

Spreminjanje vašega sloga

Če želite v prihodnosti spet spremeniti svoj slog, se preprosto vrnite v Vanity Atelier. Za te spremembe vam ne bo treba vedno obiskati Saint Anne, saj je Vanity Ateliers mogoče najti na različnih lokacijah po svetu in jih je vedno mogoče prepoznati po ikoni ogledala.

Zaključek

Preoblačenje v igri Skull and Bones je zabaven in enostaven način za prilagoditev vašega gusarskega značaja. Obiščite Vanity Atelier, odklenite več možnosti oblačil in spremenite svoj slog, kadar koli želite. Sprejmite svojega notranjega pirata in zaplujte v stilu!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice