Novice

February 15, 2024

Prilagodite svoje nalagalne zaslone v Modern Warfare 3 za izboljšano izkušnjo več igralcev

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 ponuja igralcem možnost, da prilagodijo svoje nalagalne zaslone med nalaganjem v tekmi za več igralcev ali iz nje. To funkcijo, čeprav preprosto, lahko zlahka spregledate v nastavitvah.

Prilagodite svoje nalagalne zaslone v Modern Warfare 3 za izboljšano izkušnjo več igralcev

Možnosti prilagajanja

Čeprav so dnevi ustvarjanja emblemov po meri v Call of Duty morda za nami, je v Modern Warfare 3 in Warzone še vedno na voljo veliko možnosti prilagajanja. Igralci lahko izbirajo med številnimi edinstvenimi orožji in maskami za vozila, ki jih lahko zaslužijo z izzivi, dogodki ali kupijo v trgovini. Poleg tega lahko igralci opremijo posebne vizitke, embleme ali celo ustvarijo edinstveno oznako klana, da predstavijo svojo skupino prijateljev.

Spreminjanje nalagalnega zaslona

Če želite spremeniti nalagalni zaslon v igri za več igralcev, sledite tem preprostim korakom:

  1. Naložite v sedež CoD.
  2. Izberite možnost za več igralcev.
  3. Pomaknite se do zavihka Prilagodi.
  4. Izberite možnost Nalagalni zaslon.
  5. Izberite med razpoložljivimi zasloni za nalaganje, ki ste jih odklenili.

Igralci imajo tudi možnost, da naključno razvrstijo zaslon za nalaganje med svojimi odklenjenimi možnostmi ali izberejo do 10 priljubljenih, skozi katere bo igra krožila med čakanjem ali zapuščanjem tekme za več igralcev. Če želite nalagalni zaslon označiti kot priljubljenega, lahko igralci pritisnejo trikotni gumb na PlayStationu ali gumb Y na Xboxu, ko gledajo želeni zaslon.

Odklepanje nalagalnih zaslonov

Za zaklenjene nalagalne zaslone bo Modern Warfare 3 igralce preusmeril na določen paket, kjer ga lahko dodajo v svojo zbirko. Poleg tega so na voljo brezplačni zasloni za nalaganje, ki so videti zaklenjeni, vendar jih je mogoče pridobiti z izpolnjevanjem dnevnih in tedenskih izzivov.

Bodite na tekočem

Če želite biti na tekočem z novimi nalagalnimi zasloni v Modern Warfare 3 in Warzone, morajo igralci redno preverjati zavihek Dogodek, ki se pogosto posodablja z novimi izzivi in ​​nagradami.

Z upoštevanjem teh korakov lahko igralci preprosto prilagodijo svoje nalagalne zaslone v Modern Warfare 3 in izboljšajo svojo izkušnjo igranja za več igralcev.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice