Novice

February 14, 2024

Raziščite prostrani svet Embervale v Enshrouded: A Survival RPG

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Enshrouded je igra vlog za preživetje, ki igralcem ponuja priložnost, da raziščejo prostrani odprti svet Embervala. Enshrouded s svojim širokim naborom dejavnosti, kot so ustvarjanje, bojevanje, gradnja in plenjenje, ponuja igralcem neizmerno svobodo pri oblikovanju lastne igralne izkušnje.

Raziščite prostrani svet Embervale v Enshrouded: A Survival RPG

Platforme

Če vas zanima igranje igre Enshrouded, je pomembno vedeti, na katerih platformah je na voljo. Trenutno je Enshrouded v zgodnjem dostopu za osebne računalnike, z načrti za lansiranje na PlayStation in Xbox v prihodnosti. Čeprav natančni datumi izida za te platforme niso znani, se pričakuje, da bo sovpadal z odhodom igre iz zgodnjega dostopa, ki naj bi bil konec leta 2024 do zgodnji 2025.

Konzolni igralci bodo morali biti potrpežljivi, saj je bil Enshrouded potrjen samo za izdajo na PlayStation 5 in Xbox Series X|S. Čeprav obstaja možnost dodatnih izdaj konzole, je malo verjetno. Če torej želite izkusiti čudeže Embervala, je najbolje, da igrate na računalniku, PS5 ali Xbox Series X|S.

Zgodnji dostop in prihodnje posodobitve

Konec obdobja zgodnjega dostopa Enshrouded nima uradnega datuma, vendar se ocenjuje, da bo okoli decembra 2024 ali januarja 2025. Razvojna ekipa si prizadeva za časovni okvir približno eno leto, vendar to ni zajamčeno. Medtem ekipa Enshrouded aktivno dela na načrtu, zagotavlja redne posodobitve in posluša povratne informacije igralcev, da bi izboljšala funkcije igre in uvedla potrebne spremembe.

Zaključek

Če uživate v vznemirjenju ob izdelavi zgradb in baz, iskanju močnega plena, boju z mogočnimi sovražniki in ustvarjanju vrhunske gradnje razreda, je Enshrouded igra za vas. Vendar, če nestrpno pričakujete izdajo konzole, boste morali biti potrpežljivi, saj razvijalci še niso objavili natančnega datuma. Ostanite z nami za prihodnje posodobitve in več informacij o konzolni izdaji Enshrouded.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice