Novice

February 16, 2024

Spacial Rend proti Roar of Time: Primerjava učinkov Pokémon Go Adventure

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ne glede na to, ali ste o teh potezah izvedeli iz prejšnjih iger Pokémon ali ste bili z njimi seznanjeni v Pokémon Go zahvaljujoč njihovi turneji Go Tour: Adventure Effects, Spacial Rend in Roar of Time so močna orodja za legendarne Pokémone. Toda katero potezo bi morali izbrati, če imate možnost?

Spacial Rend proti Roar of Time: Primerjava učinkov Pokémon Go Adventure

Spacial Rend proti Roar of Time: Primerjava in razlaga učinkov Pokémon Go Adventure

Spacial Rend:

  • Cena: 5000 Stardust in pet Palkia Candy
  • Učinek: popači prostor za 10 minut, da se poveča območje srečanja za divje Pokémone.
  • Trainer Battle: 95 Power Dragon tip Charged Attack
  • Bitke v telovadnici in napadi: 160 močnih zmajskih napadov

Rojok časa:

  • Cena: 5000 Stardust in pet Dialga Candy
  • Učinek: popači čas za šest minut, kar omogoča igralcem, da začasno ustavi časovnike na predmetih, kot so kadilo, dnevno pustolovsko kadilo, srečna jajca in zvezdni deli. Zložite ga lahko dve uri naenkrat, do 24 ur, z uporabo več Stardusta in Dialga Candyja.
  • Trainer Battle: 150 močnih zmajevih napadov
  • Bitke v telovadnici in napadi: 160 močnih zmajskih napadov

Čeprav sta Spacial Rend in Roar of Time ekskluzivni potezi, ki ju poznata le Palkia oziroma Dialga, se vam ni treba omejiti samo na eno – vsaj ko gre za Pokémona, ki ju pozna.

Tu so osnovne razlike med obema primerjanima neposredno, da boste natančno vedeli, v kaj se spuščate. Zapomnite si, vsaj med Go Tour: Sinnoh, lahko skoraj zagotovite srečanje z Origin Forme Dialga ali Origin Forme Palkia, ki pozna svojo značilno potezo, če izberete pravo pot za posebno raziskavo dogodka.

Je Spacial Rend boljši v Pokémon Go?

Spacial Rend je poteza, ki bi jo morali izbrati, če poskušate kar najbolje izkoristiti dogodke, specifične za srečanja, ali izvajati nekaj, kot je Shiny hunting.

Razširjeno območje srečanja je uporabno na splošno, saj vam pomaga najti več Pokémonov, ne da bi se morali tako zelo truditi. Za dogodke, kot je Dan skupnosti, vam bo to omogočilo, da zgrabite več srečanj v omejenem časovnem okviru, ko pošiljate neželeno pošiljanje žogic Poké – in zaradi tega je tudi večja verjetnost, da boste našli Shiny, saj boste šli skozi več edinstvenih srečanj. Lahko bi tudi olajšalo podeželske igralce, ki se trudijo najti srečanja na določenih območjih okoli svojega bivanja.

V bitki mu daje Palkia Dragon/Water tipkanje prednost pred Dialgo, ko gre za uporabnost pri tipskih tekmah, vendar Spacial Rend povzroči manj škode kot Roar of Time. To je kompromis, s katerim se boste morali soočiti, ko boste izvajali poteze, ker vam znižanje škode od nečesa, kot je Draco Meteor, omogoča večji pritisk na ščite.

Je Roar of Time boljši v Pokémon Go

Roar of Time je najboljše orodje za mletje, če znate dobro načrtovati, kdaj uporabiti predmete, kot sta Lucky Eggs in Incense, da povečate XP ali Stardust, ki ga dobite. Če pravilno časovno omejite stvari, lahko svoje ekstravagance Lucky Egg evolution ali Stardust grinds podaljšate za dve uri naenkrat, s čimer olajšate opravljanje stvari brez uporabe več predmetov.

To je tudi odlična priložnost za preprosto podaljšanje Daily Adventure Incense, ki vam omogoča iskanje redkih srečanj, ki so predstavljena v dnevnem mehaniku. Če vam ni uspelo ujeti Galarian Articuno, Galarian Zapdos ali Galarian Moltres, bo ta pustolovski učinek morda postal vaš novi najboljši prijatelj, ko jih boste še naprej izsledili.

Dialga je morda nekoliko bolj situacijska v bitkah, vendar je Roar of Time nadgradnja katere koli poteze, ki ji lahko dodelite vrsto Dragon/Steel. Izluknja luknjo v skoraj vse, kar postavite pred njo, ko vaš tank udari v zameno.

Razsodba

Spacial Rend je boljši, če iščete več srečanj, Roar of Time pa zagotavlja večjo uporabnost, če ste pripravljeni mleti XP ali želite izkoristiti predmete, kot je Incense. Zagotavljajo primerljive prednosti v boju, tako da lahko vaša odločitev v celoti temelji na pustolovskih učinkih ali na tem, kateri legendarni zmaj vam je ljubši.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice