Novice

February 12, 2024

Sprostite uničujoče napade z runo Shadowflame v World of Warcraft Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V drugi fazi igre World of Warcraft Classic Season of Discovery so Warlocks pridobili dostop do nove in močne Rune, imenovane Shadowflame. Ta runa je skupaj z drugimi poškodovanimi runami naredila Warlocke še bolj mogočne.

Sprostite uničujoče napade z runo Shadowflame v World of Warcraft Classic Season of Discovery

Pridobitev rune Shadowflame

Da pridobijo Shadowflame Rune, morajo Warlocks odpotovati v Shadowbreak Ravine v jugovzhodnem delu Desolace. Tam bodo našli oltar, s katerim bodo morali komunicirati. Če želite aktivirati oltar, morajo Warlocks nanj oddati urok Shadow Ward. Vendar je pomembno vedeti, da bo Oltar črpal škodo zaradi sence iz Warlocka, medtem ko usmerja urok. Razbijanje senčnega oddelka ali zdravljenje med interakcijo bo prekinilo ritual.

Priporočljivo je, da čarovniki pripeljejo zabavo s seboj, saj oltar varujejo mafije na visoki ravni. Ko je usmerjevalni urok končan, se bo pojavil elitni demon stopnje 38 z imenom Seductress Ceeyna. Čarovniki morajo premagati tega demona in izpleniti njegovo telo, da pridobijo Runo senčnega plamena.

Moč Shadowflame

Shadowflame je takojšnja čarovniška runa, ki sproži stožec škode sence in ognja pred čarovnikom. Ta runa v kombinaciji z močno škodo za hišne ljubljenčke in uroki Damage over Time (DoT) dodatno poveča Warlockovo razpočno škodo in zmogljivosti območja učinka.

Čarovniki, ki imajo omejene bojne možnosti kratkega dosega, lahko uporabijo Shadowflame za učinkovito spopadanje s sovražniki, ki se preveč približajo. Služi kot dragoceno orodje za vzdrževanje razdalje in povzročanje znatne škode.

Z dodatkom Shadowflame Rune so Warlocks v World of Warcraft Classic Season of Discovery postali še bolj mogočni. Obvladovanje te Rune bo Warlockom omogočilo, da sprožijo uničujoče napade in prevladajo nad svojimi sovražniki.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice