Novice

February 15, 2024

Sprostite visoko evolucijsko moč v Marvel Snap

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nekateri izmed najbolj priljubljenih in močnih zlikovcev v Marvelovem vesolju so Big Bad karte Marvel Snap. Zagotavljajo učinke, ki spremenijo igro, ki lahko potencialno obrnejo tekme na glavo. Večina njihovih sposobnosti temelji na likih iz stripov ali filmskih interpretacijah, vključno z High Evolutionary.

Sprostite visoko evolucijsko moč v Marvel Snap

High Evolutionary v Guardians of the Galaxy Vol. 3

High Evolutionary je glavni zlobnež Varuhov galaksije Vol. 3. V filmu je ustvarjalec civilizacij in bitij. Razvija inteligenco, moč in še več bitij.

High Evolutionary v Marvel Snap

V igri Marvel Snap je High Evolutionary karta s štirimi stroški in štirimi močmi z učinkom, ki se glasi: "Na začetku igre odkleni potencial svojih kart brez sposobnosti." Ta učinek, ki spremeni igro, odklene skrivne zmožnosti vseh vanilla kart in ustvari več lastnih arhetipov krova, ki lahko potencialno spremenijo meta.

Vse skrivne sposobnosti Vanilla Cards

Preden se poglobimo v najboljše karte za uporabo z High Evolutionary, najnovejšo od Big Bad kart v Marvel Snap, so tukaj vse skrivne sposobnosti vanilla kart, ki jih zlobnež odklene sam:

  • Osa (0-cena, 1-moč): Ob razkritju: tukaj prizadene naključno sovražno karto z -1 močjo.
  • Misty Knight (1-Cost, 2-Power): Ko končate potezo z neporabljeno energijo, dajte drugi prijateljski karti +1 moči.
  • Šoker (2-Cost, 3-Power): Ob razkritju: dajte skrajno levo karto v roko -1 Cost.
  • Cyclops (3-Cost, 4-Power): Ko končate potezo z neporabljeno energijo, prizadeti dva naključna sovražnika tukaj z -1 močjo.
  • The Thing (4-Cost, 6-Power): Ob razkritju: tukaj zadenite 3 naključne sovražne karte z -1 močjo.
  • Abomination (5-Cost, 9-Power): Stane eno manj za vsako sovražnikovo karto v igri, ki je prizadeta z negativno močjo.
  • Hulk (6-Cost, 12-Power): V teku: Ko končate potezo z neporabljeno energijo, +2 moči. (Če je v roki ali v igri).

Najboljši visoko evolucijski kompleti

Čisto visoko evolucijsko

Obramba je napad. Posnetek zaslona prek Untaped.gg

Standardni način igranja High Evolutionary je v krovu z večino trenutnih vanilla kart. Ta komplet ima dve glavni mehaniki, okoli katerih se vrti splošna strategija njegovih ofenzivnih in obrambnih motorjev – varčevanje z energijo za izstrelitev več kart z visoko močjo in povzročanje negativne moči nasprotnikovim kartam za odklepanje močnih učinkov.

Cyclop, The Thing in Abomination imajo koristi od povzročanja negativne moči nasprotnikovim kartam. Škorpijona in Spider-Woman lahko dodate za še eno močno možnost debuffa.

Kar zadeva strategijo "varčevanja neporabljene energije" (lebdeče), sposobnosti Misty Knight, Abomination in Hulk vse uporabljajo mehaniko, zlasti s Hulkom kot vašim primarnim virom moči za vaše lokacije v pozni igri. Sončna pega je lahko tudi potencialni vir energije, zahvaljujoč svoji zmožnosti, da vsak korak pridobi moč, ki je enaka vaši neporabljeni energiji.

InSheNaut

Moč je vse. Posnetek zaslona prek Untaped.gg

Drug špil, kjer je mogoče uporabiti stvaritve High Evolutionary, je špil InSheNaut. Tu je glavna strategija ustvariti čim več Moči s pomočjo She-Hulka in Inifinauta, hkrati pa izkoristiti zmogljivost kreacij High Evolutionary v zgodnji in srednji fazi igre.

Glavni ofenzivni motor tega kompleta je preskok šestega obrata, ki lahko utre pot igri She-Hulk in Infinaut na sedmem obratu. Zato je pomembno, da Magik spremeni lokacijo v Limbo, kar bo podaljšalo igro in vam dalo več časa za nastavitev potencialne ogromne kombinacije v zadnjem obratu.

Prihranek energije, ki ga potrebujete, da postane She-Hulk enota z 10 močmi brez stroškov na sedmem koraku, bo koristil kombinaciji kart, kot sta Sunspot in Misty Knight, pa tudi Cyclopsovi sposobnosti, ki jo je mogoče pretvoriti v napad na vaši strani. . Ta nastavitev bo povečala moč na vsaj dveh lokacijah, zato si vedno prizadevajte čim bolj izkoristiti ta scenarij v vsaki igri.

Pokrijte komplet s kartami, ki lahko zaščitijo vaše enote, kot je Armor (za preprečevanje kakršnega koli uničenja vaših kart) in Caiera (za zaščito vaših kart z eno in šestimi stroški). Dodati je mogoče tudi Cosmo, saj lahko moti sposobnosti On Reveal, zaradi česar so sposobnosti kart, kot sta Shang-Chi in Killmonger, neučinkovite.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice