Novice

November 10, 2023

Top 5 najboljših zemljevidov CS2: ikonične lokacije in edinstveno igranje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Serija Counter-Strike obstaja že več kot 20 let in njeni zemljevidi so postali ikonične lokacije v svetu video iger. V tem članku bomo razpravljali o naših 5 najboljših zemljevidih ​​CS2, ki bi jih moral izkusiti vsak igralec Counter-Strike.

Top 5 najboljših zemljevidov CS2: ikonične lokacije in edinstveno igranje

Zemljevidi CS skozi leta

Pri razvrščanju najboljših zemljevidov CS2 je pomembno razumeti njihov razvoj skozi leta. Nekateri zemljevidi so bili predstavljeni z izvirno izdajo Counter-Strike pred 23 leti in so prejeli posodobitve, da ostanejo sveži. Drugi so novejši dodatki, ki prihajajo iz različnih vnosov v franšizi ali celo od oboževalcev, ki izdelujejo zemljevide. Ti zemljevidi so bili dodani na podlagi priljubljenega povpraševanja igralcev.

5: Starodavno

Ancient zaseda 5. mesto na našem seznamu. To je najnovejši zemljevid, izdan v CS:GO leta 2020 in dodan tekmovalnemu aktivnemu seznamu leta 2021. Kar ločuje Ancient od drugih zemljevidov CS2, je njegova vertikalnost. Zemljevid je razdeljen na 3 glavne črte napada s strani T, vendar se pretvori v 2 različni mesti bomb. Za uravnoteženje te raznolikosti je T dostop do velike srednje točke omejen z ostrostrelskim gnezdom. To daje strani CT pomembno prednost, zato sta pravilna koordinacija in uporaba uporabnosti ključnega pomena za stran T.

4: Prah 2

Dust 2 je brezčasna klasika. Je predelana različica originalnega zemljevida prahu, ki je bil predstavljen v CS 1.1 pred več kot 2 desetletjema. Dust 2 ponuja popolno mešanico ozkih točk zagozdenja in vznemirljivih odprtih pogledov. Je eden najobsežneje obravnavanih in analiziranih zemljevidov v CS2. Kljub svoji starosti Dust 2 ostaja uravnotežen med T in CT stranjo, zaradi česar je priljubljen tako za priložnostno kot tekmovalno igro.

3: Nadvoz

Overpass si zasluži svoje mesto na seznamu zaradi svojega konkurenčnega pedigreja. Znan je po eni najbolj ikoničnih iger v zgodovini tekmovanja Counter-Strike, The Olofboost, v kateri nastopa Olofmeister iz FNATIC. Ta igra je vključevala Olofmeisterja, ki je skočil na glavo svoje ekipe, da bi pridobil visoko prednost in odstranil zmedene člane LDLC. Overpass, predelan za CS2, je klasika vseh časov.

2: Mirage

Mirage izstopa med drugimi zemljevidi na tem seznamu, ker ga je ustvaril član skupnosti po imenu Michael Hüll. Čeprav je Mirage postal priljubljen že v CS 1.1, je bil uradno dodan v mapo zemljevidov po izdaji CS:GO. Mirage velja za enega najboljših zemljevidov CS2 za nove igralce zaradi svoje uporabniku prijazne postavitve in koristnih postav, ki igralce naučijo, kako učinkovito uporabljati njihove pripomočke.

1: Nuke

Nuke zaseda prvo mesto kot eden najbolj priljubljenih zemljevidov v igri. Njegova zasnova zagotavlja svežo izkušnjo z vsakim igranjem. Zadrževanje zunanjega območja lahko privede do hitrih ubojev AWP, vendar lahko pravočasni bliski zmotijo ​​obrambne igralce. Nukeovo izjemno ravnovesje omogoča, da zasijejo moči vsakega igralca. Nuke je s svojim podzemnim gibanjem, navpičnostjo na mestih bomb in vznemirljivimi dolgimi vidnimi črtami del serije Counter-Strike od prvotne različice CS Beta pred 23 leti in ostaja ena najbolj ikoničnih lokacij v CS2.

Za zaključek je to naših 5 najboljših zemljevidov CS2, ki ponujajo edinstvene izkušnje igranja in so pustili trajen vpliv na skupnost Counter-Strike. Ne glede na to, ali ste nov igralec ali izkušen veteran, ne pozabite raziskati teh zemljevidov za nepozabno izkušnjo Counter-Strike.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice