Novice

February 15, 2024

Twisted Fate: vsestranski in močan prvak, ki dominira v igri League of Legends

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Twisted Fate je pred kratkim postal prevladujoča sila v igri League of Legends, blesti v več vlogah in pridobiva priljubljenost tako v čakalnih vrstah kot v profesionalnem igranju.

Twisted Fate: vsestranski in močan prvak, ki dominira v igri League of Legends

Vsestranskost in moč

Eden glavnih razlogov za uspeh Twisted Fate je njegova sposobnost prilagajanja različnim stilom igre. Lahko se zgradi kot prvak moči sposobnosti ali škode pri napadu, kar mu omogoča, da zapolni več vlog v ekipi. Poleg tega njegova ikonična zlata karta zagotavlja zanesljivo sposobnost nadzora množice, medtem ko mu njegova vrhunska, Destiny, omogoča pritisk na celoten zemljevid.

Vpliv v Pro Play

Moč skupine Twisted Fate ni ostala neopažena na profesionalni sceni. Leta 2024 je bil izbran že 64-krat, z nastopi kot ADC in v top lini. Prav tako je bil prepovedan osupljivih 45-krat v različnih regijah lige.

Odziv skupnosti

Skupnost League of Legends je razdeljena glede prevlade Twisted Fate v metaigri 14. sezone. Številni igralci kličejo po nerfih, da bi obravnavali njegovo izjemno moč. Vse pomembnejše spremembe pa bodo morale počakati do naslednje posodobitve, saj je razvojni cikel popravka 14.4 že blizu konca.

Balancing Twisted Fate

Še vedno je treba videti, kako se bodo Riot Games lotili uravnoteženja Twisted Fate. Ko se igra s poudarkom na moči sposobnosti, običajno zgradi Rod of Ages in Lich Bane, pri čemer daje prednost svoji sposobnosti Wild Cards. Na botovskem pasu se osredotoča na izboljšanje ravni Stacked Deck in hiti dokončati Statikk Shiv in Stormrazor.

Omejen vpliv v džungli in podpori

Kljub njegovi prevladi v drugih vlogah je imel Twisted Fate minimalen vpliv v džungli in podpornih položajih, saj je v teh vlogah odigral manj kot 4000 iger.

Skratka, zaradi vsestranskosti in moči Twisted Fate je postal izstopajoč izbor v League of Legends. Medtem ko je njegova prevlada sprožila polemike med igralci, je treba še videti, kako bo Riot Games rešil situacijo. Igralci bodo morali počakati na naslednjo posodobitev, da bodo videli, ali so narejene kakršne koli spremembe za uravnoteženje izjemne prisotnosti Twisted Fate v igri.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice