Novice

April 5, 2024

Ujeti vse akcije: Mednarodno prvenstvo Pokémon Europe (EUIC) 2024

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pokémon Europe International Championships (EUIC) se pripravlja na ključni obračun v tekmovalni sezoni 2024, ki pripravlja teren za Severnoameriško mednarodno prvenstvo (NAIC) in Svetovno prvenstvo. Ker ni prikazana samo ena, temveč vse štiri tekmovalne igre franšize, je EUIC sanje navdušencev nad Pokémoni in kompleksen spektakel za sledilce. Tukaj morate vedeti:

Ujeti vse akcije: Mednarodno prvenstvo Pokémon Europe (EUIC) 2024

Ključni zaključki:

  • Štiri igre, eno prizorišče: Bitke Pokémon TCG, VGC, Go in UNITE se bodo odvijale v ExCel London od 5. do 7. aprila.
  • Posodobitve v živo in lestvice: Spremljamo najboljše akcije in rezultate v vseh igrah v živo skozi celoten dogodek.
  • Edinstveni formati in razporedi: Vsaka igra se ponaša s svojim razporedom in formatom tekmovanja, od švicarskih krogov do dvojnih izločilnih skupin.

Od 5. do 7. aprila bo ExCel London v Angliji postal bojno polje za trenerje Pokémonov po vsem svetu, ki bodo tekmovali v Pokémon TCG, VGC, Go in UNITE. Ta članek služi kot vaš vodnik po vrtincu dejavnosti, lestvic in vrhuncev, ki se dogajajo v živo.

Urnik in oblika: hiter pregled

Pokémon TCG in VGC prva dva dneva se začnejo s švicarskimi krogi, ki se zaključijo z izločilnim dvobojem za najboljših osem, ki vodi v finale prvenstva v nedeljo.

Pokémon Go se odloči za dvojno izločitev za prva dva dneva. Zadnji dan se najboljši trije pomerijo v dvobojih za najboljšega od petih za krono.

Pokémon UNITE se odlikuje po kompaktnem dvodnevnem dogodku, ki se začne z odprto skupino in skupinsko fazo, ki ji drugi dan sledi skupina najboljših osem.

Prenosi v živo in poudarki

Ko se bo dogodek odvijal, bo ta članek vaše središče v živo za posodobitve, rezultate in vznemirljive trenutke vseh štirih iger na EUIC. Dodali bomo tudi poudarke iz prejšnjih krogov, da ne boste zamudili niti utripa dogajanja.

Twitch Drops in več

Poleg prenosa v živo lahko oboževalci, ki spremljajo dogodek, pričakujejo Twitch Drops za vsako predstavljeno igro Pokémon. Je popolna mešanica privlačnega tekmovanja in nagrad za skupnost.

Zaključne misli

Pokémon EUIC je več kot le turnir; to je praznovanje tekmovalnega duha in skupnosti, ki opredeljuje Pokémone. Ne glede na to, ali ste zagrizen oboževalec ali naključni opazovalec, se EUIC 2024 obeta nepozabno doživetje. Spremljajte novosti v živo in se nam pridružite pri spremljanju nastajanja zgodovine Pokémonov.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice