Novice

February 12, 2024

Vzpon Cypherja: sprostitev neverjetne moči v VALORANT-u

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Eden od mojih soigralcev iz ekipe VALORANT je imel načrt, ko smo naložili Breezejev napad napadalcev. Njihov načrt je bil preprost: če vidite Cypherja, zavrtite. In niso se povsem zmotili.

Vzpon Cypherja: sprostitev neverjetne moči v VALORANT-u

Cypherjevo prejšnje stanje

Pred popravkom 7.09 Cypher ni bil priljubljena izbira v VALORANT-u. Igralci bi se raje soočili s Cypherjem kot s Killjoyem ali Chamberom v sovražni ekipi. Njegove nastavitve bi zlahka prebili s psom Skye ali klonom Yoru. Poleg tega je bil njegov ultimate osupljiv, saj je le enkrat razkril sovražnike.

The Buffs

Vendar pa je popravek 7.09 vse spremenil. Cypher je bil v prejšnjih popravkih deležen navdušenja nad svojim ultimateom, vendar mu je ta poseben popravek dal novo osebnost in neverjetno moč. Postal je bistvena izbira na večini zemljevidov v trenutni rotaciji.

Spremembe pasti

Popravek je sovražnikom otežil odkrivanje in uničenje Cypherjevih pasti. Skavti in kloni ne morejo več uničiti pasti, zabojniki Skye's Trailblazer in Fade's Prowlers pa so bili spremenjeni, da jih je še težje odkriti. Če želite razbiti pasti, morate zdaj uporabiti škodljivo orodje ali streljati na njihov izvor.

Protiigra

Edino pošteno nasprotje Cypherju trenutno je KAY/O-jeva NIČ/točka, vendar se je tudi to mogoče izogniti ali zlomiti. Razbijanje pasti po sprožitvi je izjemno težko in se pogosto konča s smrtjo.

Najmočnejši Agent Buff

Cypherjeve pasti zdaj omamljajo hitreje in dlje časa, zato je za sovražnika ključnega pomena hiter odziv. Če se past ne zlomi ali če igralec umre po omamljenju, se past ponovno aktivira. To je nedvomno najmočnejši agent buff v VALORANT-u.

Cypherjeve prednosti

S Cypherjem v vaši ekipi lahko preprosto zaklenete mesta v obrambi, upravljate boke, ne da bi skrbeli za doseg, in svoji ekipi zagotovite dragocene podatke. Njegova stopnja izbir se je povečala, ko je popravek padel, kar ga je uvrstilo med pet najboljših agentov.

Cypherjeva vloga

Izkušen Cypher lahko spremeni kvote navidezno nedomagane tekme v obrambi. Ob napadu lahko preži in ponudi ključne informacije na načine, ki jih ne more noben drug stražar. Vendar niso vsi igralci Cypherja spretni ali prilagodljivi. Nekateri zavračajo nadzor nad bokom ali se učijo iz svojih napak.

Zaključek

Čeprav obstajajo načini, kako zaobiti Cypherjeve sposobnosti, bo dober igralec Cypherja natančno vedel, kje so njegovi sovražniki in česa so sposobni.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice