Novice

February 14, 2024

Zadnja epoha: cene, mikrotransakcije in pošteno igranje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Model brezplačnega igranja je postal priljubljen v igričarski industriji, saj številne igre ponujajo mikrotransakcije. To postavlja vprašanje: ali je Last Epoch brezplačna igra? V tem članku bomo raziskali cenovni model igre Last Epoch in kaj ponuja igralcem.

Zadnja epoha: cene, mikrotransakcije in pošteno igranje

Cene zadnje epohe

Igra Last Epoch ni brezplačna. To je vrhunski naslov, ki ga je mogoče kupiti na Steamu za 34,99 USD. Standardna izdaja vključuje bonus hišnega ljubljenčka z imenom Golden Guppy the Baby Chronowyrm. Pomembno je vedeti, da so hišni ljubljenčki zgolj kozmetični in ne zagotavljajo nobenih igralnih prednosti.

Za igralce, ki iščejo dodatno vsebino, je na voljo Deluxe Edition po ceni 49,99 USD. Ta izdaja vključuje hišnega ljubljenčka Adolescent Chronowyrm, komplet oklepov Fallen Ronin, kozmetični portal Firefly's Refuge, digitalni zvočni posnetek in 50 Epoch Points, ki jih lahko porabite v trgovini v igri.

Ultimate Edition po ceni 64,99 $ vključuje vse od Deluxe Edition, pa tudi hišne ljubljenčke Adult Chronowyrm in Twilight Fox, komplet oklepov Temporal Guardian, portal Celestial Way in 100 Epoch Points.

Mikrotransakcije

Čeprav igra Last Epoch ni brezplačna, ponuja mikrotransakcije. Vendar so te mikrotransakcije omejene na kozmetične izdelke in ne zagotavljajo nobenih igralnih prednosti. Igralci lahko kupijo točke Epoch s pravim denarjem, vendar jih ne morejo uporabiti za odklepanje razredov znakov ali nadgradnjo veščin.

Pošteno igranje

Razvijalci Last Epocha, Eleventh Hour Games, poudarjajo, da igra nima nobene mehanike plačila za zmago. Zavezani so ustvarjanju pravičnega okolja za vse igralce in nikoli ne bodo ponudili igralnih prednosti v zameno za pravi denar.

Zaključek

Skratka, Last Epoch ni brezplačna igra. Je vrhunski naslov z različnimi izdajami, ki so na voljo za nakup. Čeprav so mikrotransakcije prisotne, so omejene na kozmetične izdelke in ne vplivajo na igranje. Igralci lahko uživajo v pošteni igralni izkušnji, ne da bi morali porabiti dodaten denar za prednosti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice