Novice

February 16, 2024

Zaščitite kampanje v Helldivers 2: Kako zmagati proti avtomatu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Avtomati v Helldivers 2 pustošijo, njihov pogled pa je uprt v naše raziskovalce Super Zemlje. Če želite sodelovati v novem velikem redu, je tukaj vse, kar morate vedeti o obrambnih kampanjah v igri Helldivers 2.

Zaščitite kampanje v Helldivers 2: Kako zmagati proti avtomatu

Kakšno je glavno naročilo v Helldivers 2?

Major Order je glavni cilj v Osvobodilni kampanji Helldiver 2. Sledi napredku Helldivers, z novim ukazom, izdanim, ko je bil dosežen zadosten napredek v Galaktični vojni. Tisti, ki želijo hitro napredovati v zgodbi, se morajo držati ciljev glavnega reda.

Kako zmagati na misijah obrambe kampanje proti avtomatu v Helldivers 2

Obrambne kampanje so posebne avtomatske operacije, ki so pomembne za razvoj galaktične vojne. Poveljstvo Helldiver se je preselilo iz frakcije Terminid v Automaton, ko se je začel presenetljiv napad na več planetov Super Zemlje. Kampanja Defend sledi ponavljajoči se misiji: 'Spremljaj in zaščiti raziskovalce, ko potujejo na območje ekstrakcije.' Vsaka operacija se poveča, ko odklenete težje težave, kjer morate opraviti spremstvo in druge misije, da končate celotno operacijo obrambe.

Ko je obrambna kampanja končana, se bo štela za glavno naročilo. Če dokončate osem operacij obrambne kampanje proti avtomatu, vas nagradijo z 12500 Requisition. Obstaja časovnik za dokončanje tega velikega naročila, preden poveljstvo preide na naslednjo težavo, ki jo morajo premagati Helldivers.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice