Najbolj priljubljena Tekken stavna spletna mesta 2024

Bojna arkadna video igra, ki jo distribuira Bandai Namco Entertainment, video igro Tekken je ustvaril Bandai Namco Studios. Razvijalci so distribuirali tudi tiskane in filmske adaptacije, ki uživajo svetovno priljubljenost med oboževalci. Igralci se borijo z nasprotnikom z orožjem in roko v roki v obliki metov, blokov in pobegov. Igralci lahko izbirajo med raznoliko zasedbo, ki so različnih etničnih skupin in vključujejo različne stile boja. Nekateri liki so nadnaravni, vključno z angelom, hudičem in hudičem.

Tekken je priznan kot vodilni v industriji 3-D animacije, kot ena prvih ešportnih iger v industriji, ki vključuje tehnologijo v videoposnetke. Leta 1994 je Namco, japonski razvijalec, izdal prvo izvedbo igre. Do leta 2017 je podjetje izdalo osem odcepljenih delov. Znamenita izdaja vključujeta igri Tekken 2 in Tekken 3, ki sta cenjeni zaradi impresivne igralske izkušnje. Serija video iger je komercialno uspešna, Tekken pa velja za najbolj prodajano franšizo vseh časov. Podjetje je odpremilo več kot 53,5 milijona enot. Pravzaprav strokovnjaki iz industrije priznavajo, da so publikacije podjetja izboljšale standarde video iger.

Najbolj priljubljena Tekken stavna spletna mesta 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Stave na Tekken

Čeprav je Tekken priljubljena igra, scena stav na ešport ni tako robustna kot pri drugih ešportnih naslovih. Tekken stave na primer niso tako priljubljene kot druge dobro znane ešportne igre kot so CSGO, Dota in LOL. Posledično vse stavnice ne ponujajo stav za tekme Tekken. Kljub temu tudi najboljše spletno mesto za stave na esport ponuja kvote in možnosti stav za večje Tekken turnirje. Na splošno veljajo stave Tekken za tekme dveh borcev. Tukaj so običajne tekken stave na spletna mesta za ešportne stave:

 • Zmagovalec tekme: igralec, ki zmaga v tekmi 1 proti 1. To je najlažje staviti za Tekken. Verjetno bodo prevladali igralci z nižjimi kvotami
 • Zmagovalec kroga: igralec, ki zmaga v krogu
 • Trajanje kroga: Stave stavijo na to, kako dolgo traja krog
 • Zmagovalec turnirja: položite stavo na to, katera ekipa ali igralec zmaga na celotnem turnirju
 • Skupno število krogov: Stavite na število krogov, vključno z manjšim ali večjim od določenega števila.
 • Fighter Total: Stavi lahko stavi na skupno število rund, ki jih borec zmaga
 • Handicap: pri stavah na hendikep lahko igralec odvzame točke favoriziranemu igralcu in prenese točke na underdog
 • Liho ali Sodo: ta stava je na število krogov v tekmi, ki pade na sodo ali liho število
 • Drugo: Posebne stave vključujejo, kateri igralec bo prvi napadel ali kateri igralec sproži prvo kombinacijo tekme.

Zakaj je Tekken priljubljen?

Tekkenova priljubljenost temelji na dejstvu, da je ena prvih iger, ki je zbrala več milijonov igralcev po vsem svetu. Z uporabo novih tehnologij so razvijalci igre izkoristili trg, ki si želi sodelovati v impresivnih igrah z možnostjo nadzora različnih likov.

internetna skupnost

Tekken z močno internetno skupnostjo uživa svetovno priljubljenost. Milijoni igralcev uživajo v igri. Kot ena izmed najbolj priljubljenih ešportnih iger v zgodovini ešporta oboževalci Tekkena sodelujejo v spletnih skupnostih in aplikacijah družbenih medijev za interakcijo s podobno mislečimi igralci. Igralci z vseh ravni spretnosti se zberejo, da razpravljajo o igralnih strategijah. Člani skupnosti načrtujejo lokalne turnirje in se srečujejo na spletnih igrah. Nekateri igralci govorijo smack, drugi pa podpirajo soigralce. Vzpon spletnih platform, kot sta velikana družbenih medijev Discord in Twitter, je konkurenca za starošolske igralne skupnosti. Eno spletno mesto, Tekken Zaibatsu, je bilo zaprto leta 2021, ko se igralci preselijo na bolj priljubljena spletna mesta družbenih medijev, da bi se srečali, načrtovali in pogovarjali o smeti.

Igranje Tekken na spletu

Ko se igranje video iger razvija, se način distribucije iger Tekken spreminja glede na povpraševanje trga. Tekkenova tekmovanja v video igrah potekajo v obliki organiziranih dogodkov. Igrano posamezno ali z ekipami je amatersko igranje prešlo na profesionalno raven. Razvijalec aktivno ustvarja nove igre z namenom razvoja turnirjev za ustvarjanje spletne baze oboževalcev.

Zakaj je igra všeč med igralci?

Igralci obožujejo Tekken iz petih glavnih razlogov, vključno z:

 1. Zanimivi liki in slogi boja pritegnejo igralce, ki želijo doživeti raznolike igralne izkušnje
 2. Animacije in učinki naredijo igro razburljivo in zanimivo za gledanje.
 3. Možnost prilagajanja igranja igre je privlačna za igralce, še posebej, ker nekatere možnosti prilagajanja ne zahtevajo dodatnih plačil.
 4. Enostavnost igranja naredi igro privlačno za novince, ki lahko izberejo možnosti za igranje in uživajo v igri z uporabo preprosto razumljive tehnologije.
 5. Načini ponujajo intenzivno igranje in dovolj borbene raznolikosti, da se igralci vračajo po več.

Kako igrati?

Vas zanima igra Tekken? Preprosto prenesite igro na osebni računalnik. Namestite datoteko. Igralci morajo imeti dovolj prostora na trdem disku in RAM-a. Igra potrebuje vsaj 6 GB za delovanje in 2 GB RAM-a.

Ali obstaja tekken turnir?

Tekken 6 Global Championship je največji turnir za Tekken v zgodovini te igre. Leta 2010 je Namco Bandai Games sponzoriral turnir, vključno s kategorijami za igralce: Xbox 360 in PlayStation 3. Organizatorji so iz vsake kategorije na finalu v Tokiu izbrali dva zmagovalca. Uradno imenovan japonski krog, Namco je imel finale na mednarodnem forumu v Tokiu.

Leta 2022 Namco in drugi organizatorji turnirjev izvajajo obsežne zdravstvene ukrepe za zaščito igralcev turnirjev med pandemijo. Gigant medijskih iger Twitch sodeluje z Bandai Namco Entertainment America, da bi gostil prihajajoče turnirske dogodke. Junija se bo v Orlandu na Floridi začela turneja prvenstvenih borilnih iger. Skupni nagradni sklad World Tour znaša 200.000 $.

Tekken ekipe

Od relativno novih igralcev do ekip, ki že nekaj časa tekmujejo profesionalno, je tekmovalna pokrajina Tekken zrela za ekstremno tekmovanje. Tukaj so a par ekip za ogled v prihajajočih turnirskih sezonah.

Necertificirani geeki

Necertificirani geeki (znan tudi kot TUG) predstavlja skupino samooklicanih geekov s sedežem v Južni Afriki. Ti intenzivni igralci iger sledijo geeky kulturi in si prizadevajo izboljšati igralno zmogljivost, da bi ostali konkurenčni. Ekipa se je začela, ko je en prijatelj opazil, kako dobro igrajo njegovi vrstniki, in predlagal, da se skupina združi, da bi tekmovala v profesionalnem tekmovanju. Skupina, rojena iz prijateljstva in ljubezni do iger, trdo trenira, da bi dosegla svoj največji potencial. TUG tekmuje na turnirjih Tekken 7, Smash Bros in EA FIFA. Ko se spretnosti ekipe izboljšujejo, si prizadeva za mednarodni uspeh na najvišji ravni.

Vision Strikers

Vision Strikers je korejska ešportna skupina, ki se ukvarja z bojem na igralni sceni. Po zaposlitvi treh najboljših Tekkenovih igralcev, ekipa pričakuje, da bo tekmovala na najvišji ravni. Vision Strikers želi zgraditi vrhunsko ešportno organizacijo v Aziji, potem ko je pridobil ekipo Rox Gaming, legendarno po uspehu na turnirjih Tekken. S pridobitvijo bodo tudi drugi Tekken tekmovalci opazili Vision Striker na prihajajočih turnirjih.

UYU

UYU je esportna organizacija v Severni Ameriki, ki je konkurenčna v Call of Duty po podpisu Skyz, Proto, Mayhem, Nova in Spoof. Med tekmovanjem v CWL Pro League so različne različice nabora doživele uspeh v esport tekmovanjih. Napovedan je bil načrt za franšizo organizacije. Seznam igralcev je odšel v svoje franšizne sezname. Do leta 2019 je UYU objavil seznam, ki vključuje Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch in Pentagrxm. Ekipa esports je ena izmed najboljših tekmovalcev Tekken turnirjev.

Team Liquid

Vsakdo, ki je povezan s ešportom, pozna Team Liquid, večregionalna skupina za esports, ki se nahaja na Nizozemskem. Leta 2000 so ustanovitelji lansirali Team Liquid po izdaji StarCraft II. Do leta 2012 je ekipa pridobila severnoameriško ekipo za igro Dota 2. Leta 2015 je združitev s Team Curse združila številne visoko uvrščene igralce. Evropska ekipa Dota 2 je zmagala na International 2017 in osvojila največjo nagrado v zgodovini esports turnirjev doslej. Člani ekipe Team Liquid so osvojili naslove LCS in turnir Intel Grand Slam 2019 za izjemno igro CS:GO. Team Liquid je najboljši dobitnik nagradnega sklada Tekken.

Talon Esports

Talon Esports, ki se nahaja v Hong Kongu, tekmuje po vsej Aziji. Ekipa skupine Tekken je uvrščena med najboljše zaslužke za videoigro. Znana tudi po dobrem igranju League of Legends, ekipa se zaradi partnerstva PSG Esports imenuje tudi PSG Talon. Pacific Championship Series je dobro znana liga, ki deluje v jugovzhodni Aziji, Tajvanu, Hong Kongu in Macau.

Skrivnost ekipe

Od leta 2014 Skrivnost ekipe je navdušil oboževalce z odlično igro Dota 2. Esports ekipa je leta 2016 pridobila žensko ekipo CS:GO. Prav tako je razširila svojo konkurenčnost v svetu iger Street Fighter in podpisala vrhunskega igralca Super Smash. Do leta 2018 je Team Secret pridobil ključne člane Team TyRanT, da bi pridobil konkurenčno prednost v Age of Empires. Leta 2018 se je ekipa ponovno razširila, ko je podpisala Rainbow Six Siege Team IDK. Team Secret se uvršča visoko v zaslužku s turnirjev Tekken.

Prednosti in slabosti

Vsak lik Tekken ima številne prednosti in slabosti, o katerih se igralci naučijo med igranjem. Nekateri znaki so na primer dosledno blokirani z drugimi znaki in so nedosledni. Drugi so hitri in zabavni za uporabo. Sama igra prejme pohvale in eno glavno pritožbo.

Prednosti

 • 3-D animacija
 • Ustvarjalni liki
 • Prilagajanje
 • Enostavnost igranja

Slabosti

 • Časi nalaganja

Razumevanje stavnih kvot Tekken

V Tekken esports so kvote reprezentativne za verjetnost, da lahko zmaga ekipa ali posamezni igralec. Za igralce na srečo je ključnega pomena, da stavijo na spletne športne stave s poštenimi kvotami. Obstajajo trije glavni vrste stavnih kvot, vključno z ameriškim, ulomnim in decimalnim.

Večina športnih stavnic ponuja decimalne kvote. Pri decimalnih kvotah nižja kvota pomeni, da je večja verjetnost za zmago stava. Vendar je izplačilo na splošno nizko. Pri višjih kvotah stava tvega veliko, vendar je izplačilo bolj za zmagovalce. Preden date stavo, je bistvenega pomena razumevanje, kako izračunati stavne kvote.

Tekken esports stavni nasveti in triki

Spoznaj igro

Za igralce je pomembno, da razumejo igro Tekken. Za zmago pri stavi na esports mora igralec poznati pravila igre. Gledanje spletnih vadnic, branje vodnikov in obveščanje o novicah v industriji bo izboljšalo možnosti za zmago pri stavi.

Proračun

Vsaka stava je tveganje. Zato mora igralec določiti svoj proračun za stave. Držanje proračuna pomaga pri ohranjanju varnih stavnih navad za začetnike in izkušene profesionalce. Določanje proračuna je bistvenega pomena in pametno igranje iger na srečo. Načrtovanje, koliko in kdaj staviti, pomaga igralcu, da sprejema informirane in zmagovalne odločitve.

Izberite dobro stavnico

Ugledne športne stavnice bodo bolj verjetno ponudile ugodne kvote in zanesljiva izplačila. Raziščite, da zagotovite, da je stavnica ustrezno licencirana in vredna zaupanja. Ne glede na to, ali stavite na spletnem mestu ali v aplikaciji za stave na ešport, branje pogojev zagotavlja, da stava razume, kaj lahko pričakuje, ko nakaže sredstva in stavi. Pogled na spletne ocene lahko igralcu na srečo da idejo o tem, kako so se odrezali drugi potrošniki pri igranju iger na srečo v določenih ustanovah.

Samonadzor

Kot pri vseh igrah na srečo je pomembno, da sami spremljate tvegano vedenje pri igrah na srečo v ešportu, da se izognete zasvojenosti med igranjem iger na srečo na spletnih mestih za ešportne stave. Zasvojenost vključuje nezmožnost prenehanja s stavami, stave denarja, ki si ga hazarder ne more privoščiti izgubiti, ter doživljanje občutkov tesnobe in depresije. Če doživi katerega od teh simptomov, se lahko oseba odloči za samoizključitev. Licenčna prizorišča običajno omogočajo igralcu, da si vzame odmor, tako da se odloči, da račun zadrži za določeno časovno obdobje. Lokalne, nacionalne in mednarodne agencije, kot je Anonimni igralci na srečo, nudijo svetovanje in druge storitve za pomoč tistim, ki imajo težave z odvisnostjo.

Tekken by Namco je ena najstarejših in najbolj znanih video iger na trgu. Kot ena prvih, ki vključuje napredno animacijo in grafiko, igra igralcem še naprej zagotavlja impresivno igralno izkušnjo. Igra s številnimi ustvarjalnimi liki navduši igralce z možnostjo prilagajanja likov in izbire različnih načinov igranja.

Tekken turnirji kot bistveni član ešportne pokrajine še naprej spodbujajo sodelovanje igralcev in navdušenje oboževalcev z vsako novo izvedbo igre. V novi pokrajini športnih stavnic veliki Tekken turnirji žrebajo stave proti komu bo zmagati na velikih turnirjih. Igralci v večjih e-športnih ekipah dosegajo skoraj status slavnih, saj ekipe osvajajo velike nagradne sklade in pridobivajo priljubljenost.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-športi
About

Jun-ho Kim, južnokorejski dinamični ešportni mojster, je svetilnik znanja na EsportRankerju. Jun-ho, ki združuje analitično moč s prirojeno ljubeznijo do iger, razkriva zapleteno pletenino spletnih tekmovanj in zagotavlja igralcem, da ostanejo obveščeni in navdihnjeni.

Send email
More posts by Jun-ho Kim