Stavite na PGL CS:GO Major 2023

Leta 2021 je PGL Major Stockholm aka PGL organiziral svoje šestnajsto prvenstvo Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) v Stockholmu na Švedskem. Od 26. oktobra do 7. novembra 2021 se je štiriindvajset ekip kvalificiralo za tekmovanje v Avicii Areni prek regionalnih lestvic. Dogodek je z nagradnim skladom 2.000.000 $ prvi Major in eno prvih prvenstev v esportu od začetka pandemije.

Ekipa Natus Vincere je zmagala na turnirju, potem ko je med tekmovanjem premagala vse tekmovalce in osvojila vsak posamezen zemljevid.

Vse, kar morate vedeti o CS:GO

Vse, kar morate vedeti o CS:GO

CS:GO je a prvoosebna strelska igra z več igralci, ki tekmujejo z drugimi igralci ali na spletnih turnirjih esport. Četrta igra v seriji naslovov, ki sta jo razvila Valve Corp in Hidden Path Entertainment, je osnova Majors, enega najbolj priznanih svetovnih ešportnih turnirjev.

Stockholm Major je zaznamoval začetek velikih tekmovanj po 2 letih premora v osebnem igranju zaradi pandemije. Drug dogodek, One Rio Major ESL, je bil preložen maja 2020 in odpovedan do septembra, zaradi česar so spletna prvenstva v esportu ostala edini način tekmovanja.

Leta 2022 bo PGL gostil prvi CS:GO Major, ki tekmovalcem ponuja nagradni sklad v višini 1 milijona dolarjev. Organizatorji nameravajo dogodek gostiti od 9. do 22. maja v Antwerpnu v Belgiji. Gledalci lahko začnejo spremljati tekmovanje v areni Antwerps Sportpaleis, ko se igralci uvrstijo v končnico. S kapaciteto 23.000 sedežev je dovolj prostora za veliko število navdušencev nad CS:GO.

Kot drugi zaporedni Major za PGL se pričakuje, da bo dogodek konkurenčen Stockholm Majorju leta 2021. Oktobra in novembra 2021 je PGL organiziral PGL Stockholm Major. Kot eden od največjih turnirjih v esportu, je dogodek Natusa Vincereja popeljal v zgodovino kot skupnega zmagovalca CS:GO, potem ko je osvojil vse zemljevide CS:GO v tekmovanju.

Računajoč na obsežno belgijsko bazo oboževalcev CS:GO in igralsko skupnost, PGL gradi prijetno izkušnjo za lige esporta in oboževalce, ki si pridejo ogledat tekmovanje v areni. PGL je izrazil željo po ponovni združitvi igralcev in oboževalcev na naslednjem CS:GO Majorju. V pisni izjavi za javnost je izvršni direktor PGL Silviu Stroie opozoril, da so navijači bistvenega pomena za izkušnjo turnirja.

Vse, kar morate vedeti o CS:GO
Zakaj je PGL CS:GO MAJOR priljubljen?

Zakaj je PGL CS:GO MAJOR priljubljen?

PGL Major je priljubljen, ker je CS:GO preprosta igra in izjemno priljubljena velika tekmovanja v esportu. Od izkušnje gledanja do igralne izkušnje, CS:GO omogoča novincem in izkušenim igralcem lahko razumljivo igro. Nekateri naslovi, kot je Valorant, zahtevajo več razumevanja igre in likov.

Vendar pa se igralec lahko nauči CS:GO hitro tako, da opazujete drugega igralca, kako kratek čas krmari skozi igro. Igralec zlahka pobere in vrže granato. Elementi igre so preprosti za razumevanje in uporabo. Preprostost spodbuja priljubljenost igre po vsem svetu. Obsežna baza oboževalcev je tisto, zaradi česar je PGL Major tako priljubljen.

Enostavnost ni edina prednost. Animacija, zvočni učinki in zanimivi načini ponujajo igralcem poglobljeno izkušnjo, ki pritegne k ponovnemu igranju. Igralci CS:GO so zgradili globalno skupnost. Družabne interakcije so velik del izkušnje igranja igre. Timsko delo zahteva globoko razumevanje igre in igralci se zberejo na spletu, da razpravljajo o tem, kako premagati nasprotno ekipo.

Zakaj je PGL CS:GO MAJOR priljubljen?
Zakaj je ta turnir priljubljen za stave?

Zakaj je ta turnir priljubljen za stave?

Stave PGL Major so eden najboljših turnirjev v esportu še en način, da igralci in oboževalci uživajo v turnirju. Sklenitev stave doda še eno raven razburjenja.

Z mednarodnimi športnimi stavnicami, ki se pojavljajo po vsem svetu, stavite na spletno mesto za stave esport je tako preprosto kot vklop računalnika ali navigacija po mobilnem telefonu. Priljubljeni igralci iger imajo obsežno bazo oboževalcev, kar k ogledu pritegne več ljubiteljev e-športa.

Leta 2021 je veliki finale turnirja podrl rekord gledanosti CS:GO vseh časov. Ogromnih 2.748.434 gledalcev si je ogledalo več prenosov v živo v različnih jezikih na YouTubu in Twitchu. Kot največje število gledalcev, ki je bilo kdaj zabeleženo med turnirjem CS:GO, je število gledalcev preseglo zgodnji rekord 1,3 milijona gledalcev za ELEAGUE Major 2017 v Atlanti.

Zakaj je ta turnir priljubljen za stave?
Zmagovalne ekipe in največji trenutek PGL CS:GO MAJOR

Zmagovalne ekipe in največji trenutek PGL CS:GO MAJOR

Natus Vincere je zagotovo ena izmed najboljših ekip, ki si jo je treba ogledati, potem ko je na turnirju PGL Major 2021 osvojila 1 milijon dolarjev, ne da bi izgubila zemljevid. G2 Esports se je dobro izkazal in osvojil 300.000 $. Ekipi Heroic in Gambit Esports sta prejeli vsaka po 140.000 $.

Natus Vincere

Leta 2009 je Murat Zhumashevich v Dubaju napovedal razvoj nove organizacije esports. Zhumashevich je kot financer zagotovil denar za delovanje ekipe in prostor za trening članov ekipe. Odgovornost za razvoj postave ekipe je padla na starixa, profesionalnega igralca Counter-Strike.

Do decembra 2009 je Natus Vincere (NAVI) je ustvaril ekipo vrhunskih igralcev. ZeroGravity je bil vodja, ekipa pa je dosegla velik uspeh na mednarodnih tekmovanjih.

G2 Ešport

Ustanovljeno v Španiji leta 2014, G2 Ešport alias preprosto G2 se nahaja v Berlinu v Nemčiji. Igralci tekmujejo v številnih priljubljenih esports igrah, kot so CS:GO, Valorant in League of Legends. Organizacija, ki se je prvotno imenovala Gamers2, se je leta 2015 preimenovala v G2 Esports. Ekipa je zmagala na številnih mednarodnih turnirjih, vključno s Six Invitational 2019.

To je velika vrnitev po nesrečnem nastopu na Mid-Season Invitational leta 2016, ki mu je sledil prav tako sramoten nastop na svetovnem prvenstvu. Zadnjih nekaj let si je G2 marljivo prizadeval popraviti nekdanji zvezdniški sloves ekipe. S poudarkom na timskem delu in spretnosti je G2 zdaj ena od premiernih lig esports in favorit za dobre rezultate na prihajajočem PGL Majorju.

Gambit Esports

Gambit Esports je esports klub iz Rusije, nekdanji Gambit Gaming. Zdaj je v lasti MTS, telekomunikacijskega podjetja. Organizacija, ustanovljena leta 2013, je pridobila seznam Moscow Five. Do leta 2016 je Gambit zagotovil seznam igralcev CS:GO, ki so bili prej člani HellRaisers. Potem ko je pridobila številne odmevne igralce, se je ekipa kvalificirala za MLG Columbus 2016 in premagala tako Cloud9 kot Renegades na kvalifikacijskem dogodku brez povezave.

Ekipa je pozneje med glavnim turnirjem zasedla 9-12. Novembra 2016 je Gambit premagal Team Kinguin v finalu turnirja Acer Predator Masters. Od takrat je ekipa še naprej tekmovalno prevladovala na mednarodnih turnirjih.

Herojski

Heroic, ki ga je kupila nordijska skupina Omaken sports, je naredil impresiven vstop na tekmovanja CS:GO. Blagovna znamka obdrži ime Heroic in zaradi svoje dolge zgodovine združuje seznam PUBG s Heroic.

Heroic esports, ustanovljen leta 2016, se je začel z RFRSH Entertainment, blagovno znamko, ki je imela v lasti organizatorja tekmovanj BLAST in esports skupino, Astralis. Zaradi omejitev glede števila skupin, ki jih ima eno podjetje v lasti, se je RFRSH leta 2018 odločil prodati Heroic.

Zmagovalne ekipe in največji trenutek PGL CS:GO MAJOR
Kje in kako staviti na PGL CS:GO MAJOR?

Kje in kako staviti na PGL CS:GO MAJOR?

Bliža se eden najbolj priljubljenih turnirjev CS:GO na svetu. Vrhunske svetovne ekipe se bodo potegovale za milijone. To je odlična priložnost za stavo in dodajanje malo vznemirjenja gledanju. Najlažje je staviti prek spleta tako, da položite sredstva pri licencirani in ugledni športni stavnici.

Spodaj je navedenih nekaj najbolj priljubljenih spletnih mest za stave. Vsaka stavnica ima svoje prednosti. Nekatere športne stavnice ponujajo ugodno cs:go stavne kvote, analiza in zgodovinski podatki o zmagah:

  • 1xBet
  • 22Bet
  • Daj no
  • Betsson
  • 888Casino
  • LeoVegas
  • 10bet
  • Gospod Green
  • William Hill
Kje in kako staviti na PGL CS:GO MAJOR?
Katera je najboljša strategija za stave na tem turnirju?

Katera je najboljša strategija za stave na tem turnirju?

Razumevanje kvot je ključnega pomena za stave na esport turnirjih. Težko je napovedati favorita brez kvot, a zgodovinske zmage so pozitiven pokazatelj, da bo ekipa delovala dobro. Nekatere stavnice ponujajo seznam e-športnih turnirjev, ki jih je treba upoštevati.

Na PGL Major je le nekaj ekip favoriziranih za vse zmage. Leta 2021 sta Natus Vincere in Gambit prekašala nasprotni ekipi. Oboževalci pričakujejo enako zvezdniško igro leta 2022.

Regionalne kvalifikacijske tekme nakazujejo, katere ekipe bodo verjetno uspešne. Vrzel v spretnostih med najboljše ekipe in ekip, ki upajo na čudež, je veliko. Ker vsa spletna mesta ne ponujajo kvot, mora igralec iskati način, kako izbrati verjetne zmagovalce. Gledanje začetka turnirja lahko pomaga pri oblikovanju stavne strategije.

Ekipe, ki igrajo dobro, bodo morda tako tudi nadaljevale. Vendar pa se na mednarodnih turnirjih srečata spretnost in talent z odločnostjo in vztrajnostjo. Zato je težko vedeti, kdo bo na koncu zmagal. Zgodovina je pokazala, da vrhunski igralci iger ne upravičijo vedno svojega zvezdniškega slovesa. Ko se bliža PGL Major 2022, tako igralci kot navdušenci pričakujejo hudo konkurenco.

Katera je najboljša strategija za stave na tem turnirju?

Zadnje novice

Prihajajoči dogodki CS: GO
2022-07-07

Prihajajoči dogodki CS: GO

Milijoni oboževalcev dnevno spremljajo ešport po vsem svetu. Field Level Media objavlja serijo pregledov, s katerimi oboževalcem predstavi najbolj priljubljene naslove, ekipe in osebnosti. Igre zajemajo različne formate, vrste tekmovanj in urnike.