BLAST Premier

V tem priročniku za stave BLAST Premier izveste vse, kar morajo igralci e-športa vedeti o stavah na turnirjih BLAST Premier, od ozadja dogodka do razpoložljivih stavnih trgov, kje staviti na konkurenco, stavnih trgov in kvot, nasvetov za stave BLAST Premier in več .

BLAST Premier je ena najprestižnejših e-športnih lig za Valveovo uspešnico, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). BLAST Premier, ki se je začel leta 2020, ima sedež v Evropi in Severni Ameriki ter je razdeljen na dve sezoni; Pomlad in jesen. Sezona BLAST Premier traja približno štiri mesece. 12 ekip se medsebojno pomeri v skupinskih fazah, preden se boj preide v finale sezone, kjer se ekipe iz skupinskega dela borijo za vse – BLAST Premier Championship.

Vse, kar morate vedeti o BLAST Premier

Vse, kar morate vedeti o BLAST Premier

BLAST Premier organizira BLAST ApS, a danščina Podjetje za medijsko produkcijo e-športa in poteka v različnih mestih. Ena stalnica je dejstvo, da obstaja občinstvo v živo z velikimi zasloni, ki oboževalce potopijo na enak način, kot se potopijo profesionalni igralci CS: GO. Dogodki BLAST Premier pritegnejo ogromne nagradne sklade, pri čemer Global Final 2020 in World Final 2021 pritegneta neverjetnih 1 milijon $ nagradnega sklada.

O igri Counter-Strike: Global Offensive

Kot smo že omenili, je BLAST Premier turnir CS:GO. Counter-Strike: Globalna ofenziva, popularizirana kot CS: GO, je prvoosebna strelska video igra, ki jo je razvil Valve v sodelovanju s Hidden Path Entertainment. Ta četrti del serije Counter-Strike je na voljo v sistemih Windows, macOS, PS3, Xbox 360 in Linux.

CS: GO, tako kot njegovi predhodniki, pomeri dve strani v bitki, ki temelji na ciljih. Ekipe tekmujejo v različnih načinih igre, ki vključujejo podmetanje in deaktiviranje bomb. Ena stran igra vlogo teroristov, medtem ko druga stran igra vlogo dobrih fantov, ki deaktivirajo bombe in rešujejo talce.

Counter Strike Global Offensive je eden izmed najbolj priljubljenih e-športov v svetu stav eGaming. Scena e-športa se ponaša s številnimi turnirji BLAST Premier, vključno s pomladnimi in jesenskimi skupinami, obračuni in finali. BLAST Premier League uživa medijsko pokritost in ima Twitch in YouTube kot televizijska partnerja.

BLAST Premier je prestižni turnir, ki sodeluje z vrhunskimi blagovnimi znamkami, vključno z Betway, Coinbase in ladijskim konglomeratom MAERSK. Ena stvar, zaradi katere je ta prvoosebna strelska igra uspešna, je dejstvo, da je zdaj popolnoma brezplačna. Na voljo je devet načinov igre, vključno z nedavno izdanim načinom Battle-Royale, imenovanim Danger Zone.

Vse, kar morate vedeti o BLAST Premier
BLAST Premier Esports stavne kvote

BLAST Premier Esports stavne kvote

Preden se lotite akcije, je nujno razumeti različne stavne trge BLAST Premier in CS:go stavne kvote. Trgi, znani tudi kot stavne možnosti, so različni izidi, ki so na voljo, medtem ko kvote predstavljajo verjetnost, da bo stava uspela.

BLAST Premier Stavni trgi

Eden glavnih stavnih trgov za prvenstva BLAST Premier je zmagovalec turnirja. Tukaj igralci stavijo na ekipo, za katero menijo, da bo zmagala na turnirju. Drugi stavni trgi so standardni stavni trgi CS:GO.

Prvi trg je zmagovalec tekme, tukaj pa igralci stavijo na izid tekme. Druga sorodna stava je zmagovalec zemljevida, kjer igralci stavijo na ekipo, ki bo zmagala na določenem zemljevidu. Drugi priljubljeni stavni trgi BLAST Premier vključujejo kroge več/manj, ubijanja več/manj, pravilen rezultat, hendikepe itd.

BLAST Premier Stavne kvote

Tako kot pri tradicionalnih športnih stavah, obstajajo trije formati kvot, ki jih podpirajo stavna mesta CS:GO. Nekateri imajo enega od teh formatov, drugi pa vse. The trije formati kvot so decimalne (evropske) kvote, delne (britanske) kvote in denarne (ameriške) kvote. Poleg formata kvot morajo igralci najti spletna mesta za stave eGaming z najvišjimi kvotami, saj so visoke kvote enake višjemu dobičku.

BLAST Premier Esports stavne kvote
Zakaj je BLAST Premier priljubljeno za stave

Zakaj je BLAST Premier priljubljeno za stave

BLAST Premier je med najbolj priljubljenimi e-športnimi turnirji CS:GO. Prav tako je na seznam ešportnih turnirjev ki privabljajo ogromno število oboževalcev in tistih, ki stavijo na večigralsko prvoosebno streljanje. Torej, zakaj je BLAST Premier priljubljen?

Prvi je dejstvo, da je vse leto veliko turnirjev BLAST Premier. Obstajata dve sezoni, vsaka traja štiri mesece. To pomeni, da bodo oboževalci boljši del leta deležni adrenalinske akcije. Tekmovanje vsako leto pritegne sedem turnirjev.

Drugo je dejstvo, da serija BLAST Premier pritegne najboljše CS:GO ekip v Evropi in Severni Ameriki vključno z Natus Vincere, Vitality, Gambit Esports in Cloud9. Te obleke se borijo za slavo, denarno nagrado in pravico do hvalisanja.

Tretja je medijska pokritost. Spletni turnirji BLAST Premier so med najbolj cenjenimi turnirji CS:GO. Ponaša se s solidnimi družbenimi mediji z več kot 400.000 sledilci poleg platform YouTube in Twitch s 347.000 oziroma 1,3 milijona naročnikov.

Drugi razlog za priljubljenost tega turnirja so donosne nagrade. Na največjem odru, v finalu, si najboljše ekipe razdelijo dobrih 1.000.000 $, zmagovalec pa domov odnese 500.000 $. Obstajajo tudi turnirji, ki pritegnejo več kot 400.000 $.

Zakaj je BLAST Premier priljubljeno za stave
BLAST Premier zmagovalne ekipe in največji trenutki

BLAST Premier zmagovalne ekipe in največji trenutki

Ker je serija BLAST Premier eden najboljših turnirjev CS: GO, pritegne nekaj največjih ekip v e-športu. Oboževalci so bili deležni tudi iskrive akcije v poglobljenih kinodvoranah, ki gostijo BLAST Premier Leagues.

V tem segmentu si oglejte najuspešnejše ekipe, najboljše ekipe, na katere trenutno lahko stavite, in nekaj najbolj nepozabnih trenutkov na najboljših turnirjih BLAST Premier.

Najuspešnejše ekipe

Ukrajinska ekipa Natus Vincere je verjetno najboljša ekipa v zgodovini serije BLAST Premier. Nobena druga ekipa nima tako visokih naslovov kot Natus Vincere. Druge vredne ekipe na večjih turnirjih BLAST Premier vključujejo FaZe Clan, Team Vitality, Team Liquid, Complexity Gaming, OG in G2.

Najboljše ekipe za stave

Zgoraj navedene so najuspešnejše ekipe v BLAST Premier, vendar morda niso nujno najboljše ekipe za stave. Organizacije e-športa napadajo druge ekipe, da bi sestavile trdne sezname, zato je ključnega pomena, da ugotovite, kdo so najboljši igralci in kje trenutno opravljajo svojo dejavnost.

Od leta 2022 je Natus Vincere najbolj obetavna ekipa CS: GO z dovoljenjem vrhunskih talentov, ki vključuje težkokategornike, kot je Oleksandr "S1mple" Kostyliev. Še ena vrhunska ekipa, na katero lahko stavite, je FaZe Clan, ki ima danes nekaj najboljših igralcev CS:GO. Druge ekipe CS: GO, na katere lahko stavite, vključujejo ENCE, Cloud9, FURIA in Vitality.

BLAST Premier zmagovalne ekipe in največji trenutki
Nepozabni trenutki

Nepozabni trenutki

Eden najbolj nepozabnih dogodkov v zgodovini BLAST Premier League je otvoritveni dogodek, pomlad 2020: redna sezona, ki ga gosti 3 Mills Studio v Londonu. Oboževalci so bili deležni dih jemajoče akcije in po grozljivih bitkah so prvaki postali FaZe Clan, Natus Vincere in Team Liquid.

Še en vrhunski dogodek, ki si ga je vredno zapomniti, je spomladanski finale 2022. Natus Vincere je znova dokazal svetu, da je mogočna stran, saj je premagal FaZe Clan, Team Vitality, G2 Esports in OG ter odšel z nagrado 200.000 $.

Pozaben je tudi svetovni finale 2021, eden največjih turnirjev BLAST Premier v Kopenhagnu. Vsaka ekipa je prišla v upanju, da bo odšla z glavno nagrado, toda Oleksandr "s1mple" Kostyliev iz Natus Vincere je imel drugačne načrte. Mojster CS: GO je bil ključnega pomena pri tem, da je Natus Vincere zavrnil Gambit Esports v vročem finalu.

Nepozabni trenutki
Kje in kako staviti na BLAST Premier?

Kje in kako staviti na BLAST Premier?

BLAST Premier je ena izmed najboljših lig CS: GO na stavnem prizorišču. Dejstvo, da tekmovanja potekajo skoraj vse leto, ga uvršča med najboljša tekmovanja CS: GO, na katera lahko stavite. Vendar pa obstajata dve veliki skrbi glede stav na BLAST Premier; iskanje najboljše stavnice BLAST Premier in sklenitev prave stave.

Kako najti najboljše mesto za stave

Obstaja veliko spletnih mest za stave eSport s stavnimi trgi CS: GO. Nekatere upravljajo pravi operaterji, drugi pa niso vredni truda. Najboljše spletno mesto za stave video iger CS: GO mora imeti licenco priznanega regulatornega organa za igre na srečo. Imeti mora tudi obsežne trge CS: GO in visoke kvote.

Ešportni bonusi in promocije so tudi vredni dodatki. Druge funkcije, na katere morate biti pozorni, vključujejo mobilno združljivost, uporabniško izkušnjo, podporo strankam in varnost.

Nasveti za stave

Da bi pravilno stavili, je pomembno razumeti, kako se igra CS: GO in katere cilje. Raziščite tudi različne ekipe, njihove pretekle predstave in trenutne sezname, da boste vedeli, katere ekipe so favoriti in katere ne. Pomembno je, da zaupate kvotam. Ne pozabite, da se visoke kvote dobro obrestujejo, vendar so tvegane, in obratno.

To je to, ljudje, ultimativni vodnik za stave serije BLAST Premier. Razpored za leto 2022 je že izšel, tako da lahko igralci stavijo na svoje najljubše ekipe.

Kje in kako staviti na BLAST Premier?