Bonus kode

Stave na ešport so razmeroma nov pojav, vendar je veliko ljudi priigralo velike vsote denarja s stavami na igre, od Dota 2 in League of Legends do CS:GO in Valorant. Promocijska koda spletnega mesta za eSports, znana tudi kot promocijska koda, je koda, sestavljena iz črk ali številk, ki jo lahko igralci vnesejo v promocijsko polje na spletnem mestu za stave, da prejmejo nekakšno posebno spodbudo. Stavnice na splošno uporabljajo promocijsko kodo stavnic kot strategijo pridobivanja za pomoč pri privabljanju novih strank in vam lahko pomagajo pri zagonu stav na e-šport.

Bonus kode
Kje najti promocijske kode na spletnih mestih za esport staveKako delujejo promocijske kodeNasveti in triki za brezplačne staveOdgovorno igranje na srečo
Kje najti promocijske kode na spletnih mestih za esport stave

Kje najti promocijske kode na spletnih mestih za esport stave

Številna stavna mesta na svojih spletnih mestih ne objavljajo izrecno promocijskih kod, vendar obstajajo metode za iskanje najboljših promocijskih kod, ki so na voljo.

Eden od načinov je samo googlati izbrano spletno mesto za stave skupaj z besedno promocijsko kodo. To je ena najbolj zanesljivih metod za iskanje promocijske kode, ki jo iščete. V iskalno poizvedbo lahko vključite tudi svoj najljubši eSport, da pridobite edinstvene in nenavadne promocijske kode.

Na primer oboževalec League of Legends bi poiskal 'League of Legends Worlds Promo Code 1xBet', da bi našel promocijsko ponudbo, ki jo išče. Ne pozabite uporabljati samo promocijskih kod z zanesljivih in varnih spletnih mest, kot je npr 1xBet, Betsson in Betsafe, med drugim.

Kje najti promocijske kode na spletnih mestih za esport stave
Kako delujejo promocijske kode

Kako delujejo promocijske kode

Pridobitev promocijske kode za stave eSports je le polovica uspeha; prav tako ga morate pravilno uporabiti, da izkoristite prednosti. To ni težka naloga, vendar zahteva nekaj stopenj.

Vsako spletno mesto ima svoj nabor pravil in meril, ki so navedena v pogojih in pogojih za bonus. Ključnega pomena je, da preberete pogoje za promocijsko kodo ali katero koli drugo Bonus za e-šport za to zadevo. Pogoji za bonuse pogosto vključujejo kritične informacije, kot so dovoljeni načini plačila, minimalne kvote, na katere morate staviti, zahteve za stave itd. Ignorirajte jih na lastno tveganje.

Če iščete promocijsko kodo, boste običajno pozvani, da vnesete posebno ali edinstveno kodo med registracijo ali prvim nakazilom. Na primer, če imate za vstop promocijsko kodo »Worlds100«, morate iti na spletno mesto, se prijaviti kot nov igralec in vnesti »Worlds100« v območje, ki je na voljo, ko vas prosimo za promocijsko kodo.

Druge promocije bodo najverjetneje zahtevale, da vnesete kodo med nakazovanjem ali na določeni bonus strani.

Kako uporabljati promocijske kode

Vaše izbrano spletno mesto za eSports in ne eSport nadzira, kako porabite a bonus za prijavo. Vendar pa, odvisno od vrste, ki jo pridobite, obstajajo taktike stav na e-šport, ki vam lahko pomagajo, da kar najbolje izkoristite svojo promocijsko kodo.

Kako delujejo promocijske kode
Nasveti in triki za brezplačne stave

Nasveti in triki za brezplačne stave

Če je promocijska koda za ponudbo ujemanja depozita, bo ustrezala vašemu prvemu nakazu do določenega zneska. Bonusni kredit se običajno pripiše na vaš račun, ko izpolnite določene zahteve glede stav. To vam lahko pomaga pri diverzifikaciji stav, saj zagotavljajo dodatna sredstva.

Ta dodatna sredstva vam lahko omogočijo, da igrate na ekipe ali igralce, na katere običajno ne bi stavili, ali celo tvegate, da stavite na podrejene v iskanju večjih dobičkov. Če stava zmaga, lahko dobite veliko, če pa izgubite, se odštejejo samo vaša bonus sredstva.

Če imate promocijsko kodo za netvegane stave, boste s platformo lahko sklenili svojo prvo stavo in si prislužili stavni dobroimetje, ki je enako delu ali celotnemu vašemu začetnemu depozitu. 100-odstotna stava brez tveganja do 250 $ bi na primer stranki dodelila 250 $, ki bi jih lahko uporabili za eno ali več brezplačnih stav, če je njihova prva kvalificirana stava izguba.

To vam lahko pomaga razumeti eSport, na katerega stavite, še posebej, če ste novi v eSportu ali eSport stavah na splošno. Stave brez tveganja so tudi ugodne, če vaša najljubša ekipa je imel nekaj negotovih iger in ne igra v celoti. Nekatere promocijske kode so za povečane stave. Povečane stave so podobne povečanim kvotam za tekmovalca ali ekipo. Na primer, lahko naletite na povečano stavo za igralca, ki dvigne svojih +200 na +300, kar poveča vaš izplačilo, če vaša stava zmaga.

To so nekatere najbolj iskane promocijske kode, zlasti med izkušenimi stavami, ki so prepričani v svoje stavne talente. Nekateri so na primer predvidevali, da bo DAMWON Gaming premagal EDG na LoL Worlds 2021. Če pa izkušeni stavalec verjame, da bo EDG zmagal, čeprav ne bodo pričakovani prvaki, bi bila promocijska koda s povečano stavo za EDG češnja na vrhu njihovega predvidenih dobičkov.

Obstajajo tudi sezonske ponudbe ali ponudbe, specifične za dogodek, kot so promocijske kode za Call of Duty League, DreamHack dogodki, svetovni pokali v elektronskem športu, Svetovno prvenstvo League of Legends, Pokal Fortnite, in tako naprej.

Te promocijske kode so idealne za stavarje, ki so oboževalci in gledajo igre, ki vodijo do večjih dogodkov, saj lahko dajo pametne stave na podlagi prejšnje uspešnosti, forme in stanja ekipe ali posameznika. Zanje je pridobivanje promocijskih kod za te dogodke zagotovo način za povečanje njihovega denarja.

Sezonske promocijske kode ali promocijske kode za posamezne dogodke so še posebej uporabne za stavnike, ki uživajo v stavah na večjih dogodkih, tudi če so novi v igri. Te kode jim lahko pomagajo pri začetku stavi na te e-športe, saj lahko nekatere promocijske kode delujejo kot varnostna mreža, če njihove stave propadejo.

Nasveti in triki za brezplačne stave
Odgovorno igranje na srečo

Odgovorno igranje na srečo

Razmišljajte o igrah na srečo le kot o vrsti prostega časa. Morate biti pripravljeni izgubiti denar in te izgube razumeti kot neizogiben element igre. To je nedvomno pravi način igranja na srečo.

Pričakovanje ali zahteva po zmagi je običajno vzrok težav z igrami na srečo. Ko ti igralci izgubijo, lahko postanejo razočarani ali živčni, kar jih spodbudi, da tvegajo več denarja, ko poskušajo povrniti izgubo. To lahko povzroči grozljiv domino učinek, ki se hitro stopnjuje.

Odložite določeno vsoto denarja, ki ste jo v danem trenutku pripravljeni izgubiti. Če določite in se držite svojih meja, boste lahko uživali v igrah na srečo, ne da bi kdaj imeli težave. Nadzirajte količino časa, ki ga porabite za igre na srečo na enak način, kot omejite, koliko denarja porabite. Igranje na srečo v prostem času je sprejemljivo, dokler si ga lahko privoščite, vendar ne sme prevzeti vašega življenja.

Ne bojte se približati nekomu, če veste ali sumite, da vam igranje na srečo postaja problem. Ničesar se ni treba sramovati in poskusi, da bi se sami spopadli s težavo, so neplodni. Nekatere skupine vam lahko pomagajo, če se svojih težav ne počutite udobno s prijatelji ali družino.

Odgovorno igranje na srečo