Najbolj priljubljena Dota 2 stavna spletna mesta 2024

Dota 2 je ena tistih video iger, ki imajo veliko privržencev. Danes (od leta 2021) se milijoni igralcev po vsem svetu povezujejo med seboj, da bi imeli pravičen delež igranja. Pravzaprav to igro vsak mesec igra vsaj 10 milijonov ljudi. Igra ima veliko turnirjev in lig, v katerih lahko igralci tekmujejo.

Medtem ko tekmovanja najvišje ravni gosti Valve, igra podpira tudi številne amaterske in profesionalne turnirje po vsem svetu. Poleg številnih turnirskih pokalov podpirajo redno sezono za vsako regijo. Toda kaj pravzaprav je Dota 2 in za kaj gre?

Najbolj priljubljena Dota 2 stavna spletna mesta 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Stave Dota 2 2024 : vse, kar morate vedeti

Dota 2 je produkt Valve Corporation, znano podjetje v svetu e-športa. Ta spletna bojna arena za več igralcev je samostojno nadaljevanje Dote, modifikacije Warcraft III, ki jo je ustvarila skupnost.

Igranje Dote 2 se vrti okoli naprednih enot, ki temeljijo na virih, imenovanih heroji, ki se borijo z nasprotnimi enotami, ki jih nadzorujejo igralci, običajno v različnih kombinacijah in proti računalniško nadzorovani sovražni ekipi ali drugemu človeškemu igralcu.

Igranje

Tekma Dota 2 vključuje dve strani s petimi igralci, cilj igre pa je uničiti starodavno nasprotnika. Starodavni je velika struktura v bazi nasprotnikov in igralci jo morajo napasti in se boriti skozinjo, preden jo lahko uničijo.

Ekipa, ki prva doseže Starodavno, jo mora uničiti, da zmaga. Igro je mogoče zmagati tudi, ko so izpolnjeni časovni cilji "jungle".

Upoštevajte, da je Dota 2 igra, v kateri je skoraj nemogoče, da ena oseba zmaga sama. Za zmago so potrebni spretnost, čas in timsko delo. Priljubljenost igre kot športa za gledalce izvira iz njene taktične globine, uporabe sposobnosti vsakega igralca in nenehnega premikanja naprej in nazaj, ki ustvarja nepredvidljivost v vsaki tekmi.

Žanr Dota 2

Kot smo že omenili, je Dota 2 video igra MOBA (multiplayer online battle arena). Žanr MOBA je postal eden izmed najbolj priljubljenih žanrov v današnjih računalniških igrah, v katerih uživajo milijoni ljudi po vsem svetu.

S 100+ junaki, med katerimi lahko izbirate, ta video igra ponuja številne sloge igranja za igralce, ki želijo prevladovati na bojišču in iščejo konkurenčno večigralsko igranje v svojem najljubšem žanru. Junake je mogoče odkleniti in kupiti z valuto v igri ali pravim denarjem.

Stave na Dota 2

Dota je eden najbolj priljubljenih e-športov po vsem svetu. Z milijoni ljudi, ki gledajo prenose v živo in igrajo igro, ni čudno, da se ljudje z vsega sveta zanimajo za stave na tekme Dota 2. Vendar pa le malo stavnikov ve, kako staviti na to igro. Prvi korak je, da se naučite nekaj osnov o tem, zakaj želite svoj denar vložiti v tekme.

Kje staviti na Dota 2

Obstaja veliko športnih stav, kjer lahko stavite na Dota 2. Če želite najti najboljša spletna športna stavnica, morate upoštevati svoje potrebe in želje. Dejavniki, kot so pogostost igranja in vrste stav, ki jih želite skleniti, lahko vplivajo na vašo odločitev.

Nekateri ljudje bodo morda želeli izbrati spletno športno stavnico z odličnim vmesnikom, druge pa bo morda bolj zanimalo število stav, ki jih lahko sklenejo na dan.

Kako staviti na Dota 2

Na Doto 2 lahko stavite veliko različnih načinov. Zmagovalce lahko izberete na podlagi lastne strategije ali pa uporabite Bet The Favorites, inteligentnega bota, ki samodejno zbira uporabniške nastavitve, izbira ekipo, in temu primerno položi stavo. Vse kar morate storiti je, da mu posredujete podatke o svojem računu in pustite, da bot naredi ostalo.

Zakaj je Dota priljubljena?

Dota 2 je ena od najbolj priljubljene ešportne igre na svetu. Postal je bistveni del industrije, z milijoni oboževalcev, ki se pripravljajo na resno konkurenco na zaslonu. Od izdaje je ta igra zrasla v eno najbolj priljubljenih e-športnih iger na svetu.

Njena priljubljenost se je sčasoma povečala in zdaj je ena najbolj igranih iger Valve vseh časov. Danes (od leta 2021) obstaja veliko turnirjev Dota 2, kjer se igralci borijo. V tej igri igralci prevzamejo vlogo poklicanega junaka, ki se bori proti nasprotnim igralcem z uporabo različnih enot in zgradb, postavljenih na zemljevid, da pridobi ozemlje. Glavni cilj je uničiti glavno zgradbo nasprotne ekipe.

Internetna skupnost

Internetno skupnost Dota 2 sestavljajo različni ljudje, od profesionalnih in amaterskih igralcev do oboževalcev. Prihajajo z vsega sveta in imajo različna ozadja, zanimanja in nivoje igre. T

omogoča široko paleto interakcij znotraj skupnosti, ki lahko prinesejo nove perspektive o tem, kako ljudje razmišljajo o igri. Skupnost tudi ni homogena, z vidnimi razlikami v starosti, spolu, rasi, spolni usmerjenosti itd.

Kako se igra tekmovalna Dota 2?

Igralniška industrija se je v zadnjih nekaj letih dramatično spremenila, ena najpomembnejših sprememb pa je bila po zaslugi interneta in cenovno dostopnih igralnih računalnikov. Z internetom vam za igranje Dota 2 ni več treba obiskati fizičnega igralnega območja. Zaradi tega je igra priljubljena.

Če nimate igralnega računalnika, ni razloga za skrb, saj lahko igro igrate v oblaku. Uporabite lahko svoj pametni televizor, računalnik ali mobilno napravo, kot je tablica ali pametni telefon. Prepričajte se le, da ima vaša naprava dovolj RAM-a za nemoteno delovanje igre. Poleg tega boste potrebovali zanesljivo internetno povezavo. In ne pozabite obvladati miške in tipkovnice.

Razlogi, zakaj so stave na igro Dota 2 vznemirljive:

Ste vedeli, da je Dota 2 najbolj igrana igra na Steamu? No, to je res. Igralci obožujejo to igro iz več razlogov:

 • Enostavno igranje: Preprosto igranje igre je privlačno za igralce, saj lahko igrajo tekmovalno ali sproščeno. Večina igralcev ne želi nečesa, za kar je potrebno veliko časa in možganov.
 • Tekmovalna scena: Tekmovalna scena Dote 2 je nekaj, kar imajo igralci radi, saj je zelo intenzivno in zabavno za gledanje. Poleg tega je vsako leto veliko turnirjev, kjer zmagovalci prejmejo velike nagrade.
 • Enostavno vstopiti: Dota 2 nima skritih stroškov ali plačilnih zidov, zaradi česar je tako dostopna igralcem iz vseh slojev življenja.
 • Nagrade: Dota 2 je v zadnjih letih postala priljubljena med oboževalci e-športa zaradi ogromnih nagradnih skladov, ustvarjenih na mednarodnih turnirjih.

Ali obstaja prvenstvo DOTA 2?

Svetovno prvenstvo Dota 2, znano tudi kot Mednarodna, je vsakoletni mednarodni turnir, na katerem sodeluje 18 reprezentanc. Je eden najbolj priljubljenih letnih e-športnih dogodkov na svetu.

Dota Major Championships je še en priljubljen esport dogodek Dota 2, na katerega stavniki radi stavijo.

Prvo svetovno prvenstvo v igri Dota 2 je potekalo leta 2011 in ga je prvič organiziralo ameriško podjetje Valve Corporation, ki oblikuje programske izdelke in ima v lasti pravice do svojih iger.

Prvi finale je potekal na Gamescomu v Kölnu v Nemčiji. Svetovno prvenstvo v igri Dota 2 je od svojega začetka postalo izjemen uspeh. Pritegne milijone gledalcev po vsem svetu.

Najbolj uvrščene države turnirjev Dota 2 na svetu

Se sprašujete, katere države na svetovnem prvenstvu Dota 2 so na vrhu lestvice? No, pravzaprav je to lahko precej zagonetno vprašanje, saj je skupaj 18 ekip iz različnih držav po vsem svetu.

Vendar je lestvico določila družba Valve Corporation po upoštevanju številnih dejavnikov, kot so število udeležencev na turnirju, denarna nagrada in zgodovina ekipe. Na podlagi teh dejavnikov nekatere države (ali regije) z najboljšimi uvrstitvami na turnirju vključujejo naslednje:

 • Kitajska
 • Južna Amerika
 • Severna Amerika
 • Zahodna Evropa
 • Vzhodna Evropa
 • Jugovzhodna Azija

Ali je The International velik turnir?

Dota 2 World Cup je dvotedenski turnir, ki ga vsako leto gosti druga država. Svetovno prvenstvo ponuja nagradni sklad v višini milijonov dolarjev in privablja vrhunske profesionalne ekipe in igralce z vsega sveta.

Turnir je eden od najprestižnejša tekmovanja v esportu in najbolj gledana eSport srečanja na svetu. Minilo je šele deset let od otvoritve tekmovanja.

Kljub temu priljubljenosti turnirja ne gre podcenjevati, če upoštevamo nagrade, ki so bile razpisane med turnirjem.

Stave na svetovno prvenstvo v igri Dota 2 postajajo vse bolj priljubljene pri ljudeh, ki iščejo stave z visokim donosom in nizkim tveganjem, ki ponujajo več možnosti za zmago, ne da bi tvegali preveč denarja, za razliko od tradicionalnih športnih stav.

Stavni nasveti za svetovno prvenstvo Dota 2

Če se težko odločite, katero stavo skleniti, je tukaj nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali:

 • Preverite kvote pri več stavnicah, da vidite, kdo ima najboljše ponudbe
 • Naredite podrobno analizo uspešnosti vsake ekipe (forma, medsebojni obračun itd.), preden oddate stavo
 • Igrajte odgovorno in stavite le tisto, kar si privoščite izgubiti
 • Oglejte si prenose v živo, če želite izvedeti, kako se tekme razpletajo, da lahko spremenite svoje stave

Najboljše stavne ekipe Dota 2

V tej e-športni igri lahko igralce razvrstite glede na njihovo raven spretnosti in mesto na lestvici. Eden najpomembnejših vidikov razvrščanja je določanje, kdo so najbolj spretni igralci v zgodovini Dote 2.

Največja Dota 2 igralci in ekipe vseh časov se pogosto razpravlja, vendar se nekatera ugledna imena skoraj vedno znajdejo na seznamu ljudi. Naslednji igralci na splošno veljajo za ene najboljših v zgodovini športa.

 • Dendi
 • Arteezy
 • Sumail "Suma1L" Hassan
 • Klement "Kužek" Ivanov
 • Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi
 • Syed Sumail Hassan
 • Johan "N0tail" Sundstein
 • čudež-
 • Kužek
 • Peter Dager (PPD)

Najboljše ekipe na svetovnem prvenstvu v igri Dota 2

Tukaj so zmagovalci od začetka turnirja.

 • 2011- Natus Vincere
 • 2021- Invictus Gaming
 • 2013- Zveza
 • 2014- Novinec
 • 2015- Evil Geniuses
 • 2016- Wings Gaming
 • 2017- Team Liquid
 • 2018- UL
 • 2019- OG
 • 2021- Timski duh

Kot vidite, Ekipa OG je edina ekipa, ki ji je uspelo turnir zmagati dvakrat. Tudi izdaja 2020 je bila odpovedana zaradi pandemije Covid 19.

In čeprav nekatere ekipe morda niso zmagale na turnirju, so bile stalna grožnja zmagovalcem, saj so jim v vsaki izdaji prinesle kopico denarja. Nekatera znana imena v tem pogledu vključujejo TNC Predator, Virtus.Pro, in Vici Gaming, če omenimo le nekatere.

Nekateri izmed najboljših igralcev, ki so krasili turnir, so Jesse "JerAx" Vainikka, Topias "Topson" Miika Taavitsainen, Syed Sumail "SumaiL" Hassan, N0tail in Puppey, če omenimo le nekatere.

Poiščite popolne stavnice Dota 2

Ko gre za spletne stave na e-šport, moramo upoštevati številne dejavnike, preden se odločimo za spletno mesto. Ti dejavniki vključujejo: zaupanje in varnost, podprte jezike, metode pologa in dviga ter enostavnost uporabe v primerjavi z drugimi spletnimi mesti na trgu. Najdete lahko tudi nekatera spletna mesta, ki ponujajo brezplačne stave, ko se pridružite njihovi spletni strani.

Morda tega ne ponujajo za vsako posamezno igro, vendar to pogosto storijo, ko je velik dogodek, kot je npr Mednarodna. Kot pri vseh igrah na srečo je pomembno raziskati, katera spletna mesta za stave dota so najboljša za vaše potrebe. Nekatera najbolj priljubljena spletna mesta, ki sprejemajo stave na Dota 2, vključujejo naslednje:

 • Unibet: Morda je najbolje, če je njihova možnost pretakanja v živo kar koli. Spletno mesto vam ponuja tudi statistiko v živo.
 • Bet365: na tone možnosti stav in odlične kvote.
 • Palmerbet: Tukaj najdete več možnosti Dota 2 dnevno
 • Betstar: Omogoča vam sestavljanje več iger Dota 2
 • PlayUp: Zelo prijazna do mobilnih naprav in ena najboljših platform za novince
 • Sportbet: očitna izbira za vse navdušence nad Dota 2

Druge častne omembe vključujejo Landbrokes, Neds in Pickebet.

Katere so najboljše ekipe v igri Dota 2?

Prihodnost stav Dota 2 je videti svetla in številne ekipe imajo potencial za zmago na turnirjih v prihodnjih letih. Še vedno pa je težko napovedati, katera moštva bodo zmagala.

Pri izbiri ekipe za stave je treba upoštevati veliko dejavnikov, zato je pomembno, da pred odločitvijo temeljito raziščete lastnosti vsake ekipe.

Na primer, analizirati morate raven spretnosti in zgodovino ekipe ter vse nedavne spremembe seznama. Na podlagi teh dejavnikov so nekatere izmed najboljših esport ekip Dota 2, na katere lahko stavite, TNC Predator, Virtus Pro, Evil Geniuses in Team Secret.

TNC Predator

TNC Predator ni presenečenje na nobenem seznamu najboljših Dota 2 ekip za stave. Je sijoča zvezda jugovzhodne Azije in že nekaj časa vztrajno nastopa na visoki ravni. In ja, nihče ne more dvomiti v dejstvo, da je Kim Gabbi zver v džungli.

Vendar pa imajo tudi najboljši igralci v panogi slab dan, zato je pomembno, da preverite uspešnost ekipe, da se prepričate, da je na dobri poti, preden oddate stavo.

Virtus.Pro

Virtus.Pro je bila prva ekipa, ki je zmagala na The International 9 (TI 9). S popolnoma novim seznamom, ki ga sestavljajo izkušeni in mladi igralci, Virtus.Pro upa, da bo v bližnji prihodnosti domov prinesel še eno zmago za navdušence nad stavami. Zmaga na katerem koli tekmovanju Dota 2 je povsem realno pričakovanje za ekipo s tako dobrim ugledom.

Zlobni geniji

Čeprav Dota 2 v zadnjem času v Severni Ameriki morda ni bila lahka, ni skrivnost. Vendar kljub slabi uspešnosti večine ekip v regiji obstaja ena ekipa, katere uspešnost je bila pri nekaterih najboljših.

Se imenuje Zlobni geniji. Pravzaprav je ekipa vedno imela vse, kar je potrebno, da bi se pomerila z močnimi v Evropi. Evil Geniuses se ponašajo z nekaterimi najboljšimi talenti, zato so pogosto vaša izbira za stave na e-šport.

Team Secret

Team Secret je ena najbolj uveljavljenih e-športnih organizacij na svetu. Imajo sedež v Evropi in obstajajo od leta 2014. Pogosto veljajo za eno najboljših ekip na svetu, zlasti ko gre za Doto 2. Od svoje ustanovitve je Team Secret ena od dominantnih ekip na mednarodnem prizorišču. .

Prednosti in slabosti Dote 2

Igra takšne velikosti kot Dota 2 ima tako prednosti kot slabosti.

Prednosti

 • Osredotočen na strategijo in timsko delo: Dota 2 je zapletena igra in od igralcev zahteva sodelovanje z drugimi člani ekipe, da premagajo nasprotno ekipo. To je koristno za podjetja, ki iščejo zaposlene, ki lahko opravljajo zapletene naloge in se osredotočajo na svoje delo, namesto da preprosto sledijo ukazom.
 • Crossover občinstvo: Dota 2 ima mednarodno občinstvo, zaradi česar je idealna za oglaševalce, da ciljajo na različne regije in demografske kategorije.
 • Raznolika skupnost: spletna skupnost igre je raznolika, od priložnostnih igralcev do profesionalcev, ki sodelujejo na turnirjih visokega profila.
 • Veliki nagradni skladi: Znano je, da turnirji Dota 2, kot je The International, ponujajo velike nagrade za zmagovalce. Mnogi ljudje bi se odločili za profesionalno igranje Dota 2 z upanjem, da bodo osvojili takšne nagrade.
 • To je enostavna igra za učenje in igranje.

Slabosti

 • Skupnost strupenih iger, ki nenehno poskuša uničiti zabavo drugih igralcev. To je nekaj, nad čimer so se pritoževali številni navdušenci Dota 2, vendar upamo, da bo težava slej ko prej odpravljena
 • Čeprav je bila igra zasnovana z mislijo na preprostost, je lahko za začetnike zastrašujoča zaradi količine informacij, ki jih je treba sprejeti naenkrat.

Razumevanje stavnih kvot Dota 2

Stavne kvote za Dota 2 je lahko ulomek ali decimalni. Kot že ime pove, so delne kvote izražene kot ulomek, medtem ko so decimalne kvote izražene kot decimalne številke. Priporočljivo je, da razumete, kaj ti izrazi pomenijo, preden sklenete stavo.

Upoštevajte, da se lahko kvote kadar koli spremenijo, odvisno od prevladujočih okoliščin glede tekme, ki jo predstavljajo. In lahko se tudi drastično spremeni, zlasti stave v živo.

Ko želite staviti na Dota 2, se soočate z različnimi vrstami stav, ki so na voljo.

Najbolj priljubljena vrsta je ravna stava, kjer stavite na zmago ali poraz ekipe brez stav. To vrsto stav lahko uporabljajo športne stavnice ali napovedovalci za analizo podatkov. Naslednja priljubljena vrsta so stave v igri, ki se zgodijo med tekmo in so običajno ustvarjene prek partijskega sistema v igri.

Tretja vrsta je stava na škatlo, ki omogoča igralcem, da napovejo izid določenega dogodka v igri, na primer, ali bo presegel/manjšal 200 ubojev v tekmi.

Nasveti in triki za stave DOTA 2

To je zelo tekmovalen šport in ključnega pomena je poznati najboljše načine za povečanje vaših stav. Obstaja veliko stavnih nasvetov, trikov in strategij za esport Dota 2 za doseganje prednosti v igri. In čeprav pri stavah ni nič drugega kot zajamčena zmaga, lahko zvišate, zmanjšate prednost hiše in imate priložnost. Tukaj je nekaj trikov in nasvetov, ki vam bodo pomagali na vaši poti kot igralec stav Dota 2.

Stavite z glavo

samo zato, ker ste čustveno navezani na določeno ekipo, še ne pomeni, da bi morali staviti nanjo. Najbolje je, da pogledate dejavnike, ki bodo verjetno vplivali na izid igre, in to upoštevate pri vplačanju stav.

Analizirajte tekmovalne ekipe

Ena dobra stvar pri spletnih stavah na esports je, da sreča ni najpomembnejši dejavnik pri določanju rezultatov. Ustrezna analiza vsake tekmovalne ekipe vam bo pomagala narediti informirane napovedi. Na primer, preverite nedavno formo ekipe, s kom se soočajo in položaj na mizi ter uporabite te meritve za svoje stave.

Poiščite najboljše kvote na trgu

Stavnice ponavadi ponujajo različne kvote ker so v konkurenci. Ujemanje enega ali dveh z najboljšimi kvotami bi lahko bilo pametno, še posebej, če želite povečati zmage (v primeru, da jih bo).

Igrajte z omejenim proračunom: Ena napaka, ki jo delajo mnogi igralci stav na Dota 2, je, da porabijo več denarja za stave, ki si jih lahko privoščijo izgubiti. To vas bo samo razočaralo.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
E-športi
About

Zhang Wei, v areni E-športa bolj znan kot "DragonMaster", si je ustvaril nišo kot miselni vodja na stičišču spletnih igralnic in E-športa. Z nezmotljivim občutkom za trende, združenim z natančno pozornostjo do podrobnosti, je hkrati strateg in vizionar na tem področju.

Send email
More posts by Zhang Wei