Najbolj priljubljena Halo stavna spletna mesta 2024

Halo je serija strelcev iz prve osebe (FPS), ki se dogaja v daljni prihodnosti. Prikazuje stalno vojno med militarističnimi ljudmi in agresivnimi vesoljci. Prvo igro je leta 2001 razvil Bungie Studios. V preteklih letih so Creative Assembly, Ensemble Studios in 343 Industries izdali številna uspešna nadaljevanja. Na splošno je serija Halo prejela pohvale kritikov zaradi zabavnega igranja in zgodbe.

Večina obrokov sledi oklepnemu vojaku, imenovanemu Master Chief. Zunaj načina zgodbe se je skozi leta pojavila uspešna skupnost za več igralcev. To je pripeljalo do tega, da je Halo postal eden najbolj znanih naslovov v skupnosti ešporta. V sodobnem času lahko profesionalni igralci zaslužijo veliko denarja s tekmovanjem na Halo turnirjih. Večina mainstream esport stavnic ima Halo stavne trge. Največja tekmovanja se prenašajo v živo, tako da si jih igralci na srečo lahko ogledajo v živo.

Najbolj priljubljena Halo stavna spletna mesta 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Stave na Halo

Če je nekdo že stavil na FPS, bo vedel, kaj lahko pričakuje od igre na srečo Halo. Večina stavnic se osredotoča na to, katera ekipa ali posamezni igralec bo dosegel zmago na tekmi. Vendar pa so lahko na voljo tudi bolj specifične stave. Na primer, hazarder lahko stavi na vrsto uporabljenega orožja, število ubojev ali ali se bodo pojavili nizi.

Čeprav so te igre v veliki meri odvisne od streljanja, je vključenih tudi precej strategije. Igralec mora razmisliti, kako bodo zemljevid, zaloge in cilji tekme vplivali na potencialnega zmagovalca. Halo igre na srečo so resnično za ljudi, ki ne želijo biti omejeni z enim stavnim trgom ali ponudbo. Na izbiro je ogromno. To pomeni, da je v praksi bolj za izkušene igralce.

Če je Halo predstavljen v aplikaciji za stave na esports, bodo verjetno obstajale štiri glavne vrste trga. To so: zmagovalec tekme, hendikep, popolni zmagovalec in posebni trgi. Prvi je zelo preprost. Ostali štirje so bolj zapleteni, vendar jih bodo igralci že dolgo poznali.

Zakaj je Halo priljubljen?

Igralci obožujejo te igre, ker ponujajo zabavno akcijo FPS z eskapizmom znanstvene fantastike. Ljudem omogočajo letenje z vesoljskimi ladjami in streljanje z laserji nezemljanov. Ko je dosežena zmaga, je to zelo zadovoljstvo. Fizika je tudi nekoliko risankasta, kar je v nasprotju s počasnimi gibi drugih igre v žanru.

Če ljudje želijo izvedeti več o Halu, je na spletu veliko informacij. Internetna ujemanja so izjemno priljubljena, vendar le na najnovejši strojni opremi. Pri določanju, kateri profesionalni igralci so najboljši, je treba upoštevati več stvari.

Pomen Halo za žanr

Obstaja veliko esport iger, ki spadajo v žanr FPS. Dobro znani primeri vključujejo Call of Duty, Rainbow Six, Battlefield, Counter-Strike in Wolfenstein. Serija Halo se od njih loči po poudarku na elementih znanstvene fantastike. Igra ne stremi k realizmu ali poskuša natančno prikazati zgodovinske bitke. Namesto tega igralcem in hazarderjem ponuja zabaven eskapizem.

V umetniškem oblikovanju je namerna uporaba svetlih barv. Roza, modra, rdeča in zlata so močno predstavljeni. Poskrbi za osvežujočo spremembo v primerjavi z dolgočasnimi barvnimi paletami drugih strelskih e-športov.

Poleg tega je lik, ki ga igralec nadzoruje, super vojak. Lahko prejmejo veliko škodo, preden umrejo. To na koncu poveča količino zmagovalnih strategij tekem. Posledično morajo igralci upoštevati dodatne dejavnike, preden položijo stavo.

Internetna skupnost

Zahvaljujoč razširjenemu izročilu te franšize obstaja močna spletna skupnost. Vendar pa ta fandom presega način zgodbe. V igri Halo za več igralcev uživajo ljudje po vsem svetu. Obstajajo forumi, kjer lahko igralci objavljajo videoposnetke razburljivih tekem.

Novinci lahko uporabljajo ta spletna mesta, da bolje razumejo, kako se igra igra. To je uporabno tudi za hazarderje, ki želijo vedeti, kaj naredi potencialnega Halo prvaka. Spletna skupnost Halo vsebuje veliko videoposnetkov s turnirskimi tekmami. So pomemben vir za vsakogar, ki začne s stavami Halo.

Igranje Halo na spletu

Tudi ko je izšla prva igra Halo, so lahko igralci dostopali do množilnega načina, ki jih je povezal z drugimi. Prvotno je bilo spletno igranje omejeno na računalnike. Vendar pa so konzole sčasoma omogočile dostop do teh vrst tekem. Spletni Halo je postal še posebej priljubljen z izdajo tretjega dela leta 2007.

Glavna težava je, da ko se izdajo nove generacije konzol, starejše izgubijo bistveno podporo razvijalcev. Zaradi tega samo igre Halo, združljive z najnovejšimi konzolami, ponujajo spletne tekme. Na primer, leta 2021 so bili strežniki za več igralcev Xbox 360 zaprti.

Veliki Halo igralci

Ko je bila komisija Halo trenerjev zadolžena, da izbere najboljše igralce vseh časov, so se osredotočili na njihovo uspešnost na tekmovanjih. Njihove odločitve niso temeljile na spletni priljubljenosti ali količini sponzorskih pogodb, ki so jih dosegli. Merilo je bilo, kako dobro so se ti posamezniki odrezali v tekmah 4 na 4.

Upoštevane so bile tudi njihove individualne zmage, MVPS priznanja in splošna osredotočenost. Na splošno je bilo prvih pet: OGRE2, LethuL, SnakeBite, iGotUrPistola in Royal2. Ko se igralci na srečo poskušajo odločiti za najboljše igralce v prihodnjih Halo tekmah, jih zlahka zmoti internetni pomp. Vendar bi morali namesto tega uporabiti enaka merila kot ti sodniki.

Ali obstaja svetovno prvenstvo Halo?

The Svetovno prvenstvo Halo poteka vsako leto. Šestnajst najboljših svetovnih ekip se poteguje za priložnost za osvojitev velikega nagradnega sklada. Za turnir 2022 ta denar skupaj znaša 2.500.000 $. V očeh spletnih mest za stave in hazarderjev je to največji dogodek, ki temelji na Halu.

Trenutno pet najvišje uvrščenih igralcev Halo prihaja iz ZDA. Njihove oznake igralcev so: Enable, Frosty, Maniac, Randa in Minds. Močne tekmece pa imajo tudi igralci iz Kanade in Hrvaške.

Turnir običajno poteka okoli marca. Za leto 2022 je načrtovano, da bo potekalo v Hollywoodu, CA. Da bi se kvalificiral, mora vsak igralec prestati mesece strogega tekmovanja. Posledično lahko igralci stavijo na izjemno usposobljene Halo ekipe. Tekme bodo uporabljale zemljevide iz Halo 5: Guardians. Obstajajo 3 vrste tekem: Slayer, Capture the Flag in Strongholds.

Slayer je Halo ekvivalent standardne ekipne smrtne tekme. Zmagovalec je ekipa, ki prva doseže 50 ubojev ali ima največje število ubojev po preteku 12 minut. Za zmago Capture the Flag morajo 3-krat prinesti sovražnikovo zastavo v svojo bazo. Tekme Stronghold so zmagane z obvladovanjem ozemlja zemljevida za določeno časovno obdobje.

Ponudniki stav Halo

S toliko stavnicami s trgi Halo bodo igralci na srečo razvajeni. Najbolj priljubljeni ponujajo različne funkcije. Na primer, ponudniki esport stav običajno pritegnejo nove igralce z bonusi dobrodošlice. Ponujajo tudi poštene kvote in široko paleto različnih možnosti plačila.

Pojav mobilnih iger na srečo je pomenil, da veliko stavnic zdaj ponuja aplikacijo za prenos. To je najboljša možnost za sodobne hazarderje. Zaradi nepredvidljive narave Halo tekem je prav tako pametno izbrati stavnico, ki ima na voljo stave v živo. Za udobje uporabnika ima lahko aplikacija tudi videoposnetek v realnem času, ki prikazuje potek tekme.

Te funkcije so zaželene za oboževalce številnih različnih naslovov esporta. Potrebe hazarderjev Halo so zelo majhne v primerjavi s tistimi, ki izberejo druge video igre. Ena od prednosti je dejstvo, da je Halo tako priljubljen, da bodo številna običajna spletna mesta za stave ponujala trge na njem.

To je v nasprotju z bolj nišnimi igrami, ki dobijo veliko manj pozornosti v skupnosti iger na srečo. Zaradi obilice stavnic Halo lahko uporabnik izbere eno glede na svoj okus.

Najboljše Halo ekipe

Pravzaprav obstaja več različnih iger Halo, ki so bile nedavno predstavljene tekmovanja v esportu. Čeprav imajo vsi enako skeletno mehaniko, obstajajo opazne razlike. Zato mora igralec najprej razmisliti, kakšne lastnosti mora imeti zmagovalna ekipa.

Med Halo 5 in Halo Infinite je mogoče narediti jasne primerjave. V prejšnjih ekipah lahko uporabijo špartanske gibalne zmogljivosti. Vendar ne morejo ciljati zelo natančno. Največja razlika je uvedba grablerja v Infinite. To popolnoma spremeni dinamiko esport tekem. Ta igra nudi igralcem tudi večjo količino opreme za uporabo.

Ker je Halo 5 že dlje na voljo, je na voljo več informacij o najboljši igralci. Na splošno se prvih pet na splošno šteje za: Cloud9, eUnited, FaZe Clan, OpTic Gaming in Sentinels. Čeprav je bil Infinite izdan šele leta 2020, je bilo že podeljenih 101.000 $ igralcem na odmevnih tekmah.

To je impresivno glede na to, koliko je Halo esports motila svetovna pandemija. Zanimivo je omeniti, da sta tako Cloud9 kot OpTic Gaming zmagala na večini teh turnirjev. Kaže, da imajo prenosljive veščine, ki delujejo tako za starejše kot novejše obroke Halo.

Prednosti in slabosti

Prednosti

 • Obstaja veliko stavnih trgov za esport.
 • Igralci lahko spremljajo prenose tekem Halo v živo.
 • Akcijska narava te igre pomeni, da so tekme vedno zabavne za gledalce.
 • Barvita umetniška zasnova in nastavitve znanstvene fantastike so osvežujoče za ljudi, ki jim je dolgčas standardne estetike FPS.
 • Serija obstaja že 20 let, tako da razvijalci vedo, kako hitro prepoznati in odpraviti napake.
 • Igralci Halo lahko razumejo pravila in igranje. Profesionalne tekme običajno trajajo manj kot 30 minut. To igralcem omogoča, da med turnirjem položijo več stav.

Slabosti

 • Kljub temu, da gre za večinoma uravnoteženo igro, so frag granate premočne. Pravzaprav jih nekateri igralci uporabljajo kot glavno orožje in ne kot pomožno orodje.
 • Igralci se morajo zavedati, da so lahko igralci zlahka tarča sovražnikov na nepravično velikem dosegu.
 • Med Big Team Battle se lahko člani ekipe težko znajdejo na velikem zemljevidu. To lahko oteži napovedovanje potencialnega zmagovalca.
 • Obstajajo težave med igralci, ki včasih vodijo do nepredvidljivih zmag in izgub.
 • Igralci lahko napačno domnevajo, da imajo igralci prednost, če uporabljajo banshee. Vendar pa je to vozilo dejansko mogoče uničiti z enim zadetkom.

Razumevanje stavnih kvot Halo

Najboljše spletno mesto za stave esport bo uporabnikom dalo najpravičnejše možne kvote. Igralci bodo morda morali iskati naokoli, da bi našli trge, ki so potencialno donosni. Franšiza Halo je dobro poznana v skupnosti stavnic. Strokovnjaki iz panoge bodo analizirali ekipe, ki sodelujejo na odmevnih tekmah. Posledično so kvote zelo natančne.

Dober primer je, ko je ekipa Infused veljala za favorita na eni tekmi. Njihova kvota na stavnicah Halo je bila 1,50. Medtem je imel podložni Supremacy kvoto 2,50. To je pomenilo, da so bile stave za Infused manj tvegane, vendar z manjšim izplačilom.

Hazarderje je morda zamikalo, da bi izbrali Supremacy preprosto zato, ker so bile kvote bolj vabljive. Vendar je Infused na koncu zmagal. Ko gre za igre Halo, je običajno varneje izbrati ekipo z najnižjimi kvotami.

Vendar pa je v tekmah te vrste veliko spremenljivk. Tabele bi se lahko obrnile in pojavil bi se nov favorit. Dokaj običajno je, da kvote nihajo, tudi ko tekma še poteka. Upoštevati je treba tudi, da bo večina stavnih listkov na spletnem mestu za stave e-športa upoštevana pri izračunu kvot.

Nasveti za stave Halo

Prava strategija bo ljudem pomagal pridobiti resno prednost pred drugimi igralci. Pametno je biti pozoren na morebitne spremembe na seznamu. Uspešnost ekipe na Halo turnirju bodo narekovali udeleženi igralci. Odločitve o stavah Halo temeljiti samo na njihovih preteklih rezultatih ni pametno.

To je posledica dejstva, da se bo dinamika ekipe popolnoma spremenila, ko bodo igralci zamenjani. Ko se dve ekipi pomerita ena proti drugi, je dobro, da si ogledate, kako sta se v preteklosti premagali. To je odličen način za pridobitev vpogleda in pripravo natančnejših napovedi.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
E-športi
About

Zhang Wei, v areni E-športa bolj znan kot "DragonMaster", si je ustvaril nišo kot miselni vodja na stičišču spletnih igralnic in E-športa. Z nezmotljivim občutkom za trende, združenim z natančno pozornostjo do podrobnosti, je hkrati strateg in vizionar na tem področju.

Send email
More posts by Zhang Wei

Zadnje novice

Bungie prizadelo odpuščanje: zamude pri DLC-ju Destiny 2 in Marathon Release
2023-10-31

Bungie prizadelo odpuščanje: zamude pri DLC-ju Destiny 2 in Marathon Release

V nedavnem poročilu je bilo razkrito, da je Bungieja, priznanega ustvarjalca Halo in Destiny, prizadel val odpuščanj. To ni prvič, da se je podjetje soočilo z odpuščanji v trenutnih gospodarskih razmerah, vendar je imel ta krog pomemben vpliv. Zaradi tega je bil izid The Final Shape DLC-ja Destiny 2 in Marathon, težko pričakovane ekstrakcijske streljačine, odložen.