Najbolj priljubljena Hearthstone stavna spletna mesta 2024

Hearthstone je dobro sprejet ešportni naslov, ki ga je razvil in objavil Blizzard Entertainment. Čeprav je bila ta digitalna zbirateljska igra s kartami (CCG) izdana šele leta 2014, je pritegnila pozornost več kot 100 milijonov igralcev ešporta po vsem svetu. Nedvomno je ena najbolj navdušujočih lastnosti Hearthstonea ta, da si svoje like in predmete izposoja iz World of Warcraft. Ta množična spletna igra vlog za več igralcev (MMORPG), ki jo je pred skoraj dvema desetletjema izdal tudi Blizzard Entertainment, ima zasnovo odprtega sveta.

Igralcem iger omogoča, da se vključijo v številne razburljive dejavnosti, kot so dokončanje misij in boj proti pošasti. Kot so upali njegovi razvijalci, je dosegel neverjeten komercialni uspeh, s čimer je postavil temelje za ustvarjanje osmih večjih razširitvenih paketov.

Najbolj priljubljena Hearthstone stavna spletna mesta 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hearthstone karte

Karte so jedro igranja Hearthstone. Običajno je ta esport na voljo s temi štirimi vrstami:

 • Minionske karte
 • Črkovalne karte
 • Karte junakov
 • Karte z orožjem

Predvsem je vsaka karta edinstvena in predstavlja sposobnosti, učinke in znake, ki jih lahko imajo igralci med tekmami. Na primer, urokovalne karte sprožijo poseben enkratni učinek in igralci jih lahko uporabijo za uničenje svojih nasprotnikov ali slednjih.

Igranje Hearthstone

Privlačen vidik Hearthstonea je preprosto igranje, ki ga je mogoče igrati tako na PC kot Mac. Uporabniki Androida/iPhonea lahko prenesejo tudi mobilne različice tega esporta in imajo čas svojega življenja, ko ga igrajo.

Hearthstone je tekmovalni esport za dva igralca, ki vključuje tekme 1 proti 1. Vsak se ponaša z dvema nasprotnikoma, ki sodelujeta v bitki, medtem ko izmenično igrata svoje karte. Igralci lahko svobodno prikličejo 'sluge', ki lahko sodelujejo v tekmah v njihovem imenu, kar pomeni, da je bitka lahko med računalniško vodenim udeležencem in človeškim igralcem ali dvema človeškima nasprotnikoma.

V Hearthstoneu igralci izberejo 'junaka' iz izročila Warcraft, ki jih zastopa. Nekateri načini igre, ki so na voljo, so:

 • Samostojne pustolovščine
 • Arena
 • Dvoboji
 • Bojišča
 • Taverni prepir

Stave na Hearthstone

Hearthstone je bil razvrščen kot ena najboljših ešportnih iger za stavljanje, kar pojasnjuje, zakaj so se številni igralci odločili zanjo. Ko želi nekdo staviti na to, mora poiskati ugledno spletno mesto za stave Hearthstone. Platforma, ki je naklonjena, bi morala zagotavljati odlične kvote in odlične bonuse za igralce te igre.

Toda uspešno stavljanje na Hearthstone zahteva več kot le izbiro najboljše spletno mesto za esport stave. Igralci imajo tudi odgovornost, da se naučijo, kako deluje ali kaj se od njih pričakuje. Običajno lahko stavijo na posameznike, ki bodo verjetno zmagali na tekmah, in druge dejavnike, kot so vloge igralcev in karte. Poleg tega se morajo igralci seznaniti z razpoložljivimi stavami na Hearthstone esport. Tej vključujejo:

 • Zmagovalec tekme
 • Obrnite stave
 • Posebne stave
 • Stave za pravi denar
 • Stave na hendikep

Igralec mora razumeti, kaj pomeni vsaka od teh stav, preden jih položi. Na primer, zmagovalec tekme je primeren za tiste, ki nameravajo staviti na igralca, za katerega menijo, da bo zmagal na določeni tekmi. Po drugi strani so posebne stave bolj specifične. Igralec lahko stavi na nekaj, kot je igralec, ki bo verjetno prvi končal določeno aktivnost na tekmi, ali karte, ki jih bodo igralci uporabili med tekmami.

Zakaj je Hearthstone priljubljen?

Nekateri ljudje ne razumejo, zakaj je Hearthstone eden izmed najbolj priljubljenih ešportov danes. Resnica je, da obstaja veliko razlogov za razlago tega. Tej vključujejo:

Internetna skupnost Hearthstone

Hearthstone si je pridobil naklonjenost milijonov registriranih igralcev, ki ure in ure igrajo. Večina jih komunicira s svojimi vrstniki na različnih forumih in spletnih mestih družbenih medijev. Nekatere teme, o katerih razpravljajo, vključujejo prihajajoče turnirje in nasvete za uživanje v tej digitalni igri s kartami, ki začetnikom pomaga, da se podajo na svojo pot igranja in stav v Hearthstone.

Igranje Hearthstone na spletu

To je nekaj drugega, zaradi česar se je priljubljenost Hearthstonea z leti postopoma povečevala. Igralcem za uživanje v tej igri ni treba izpolnjevati zapletenih zahtev. Doseči morajo samo naprave s priporočenimi zahtevami za procesor in operacijski sistem. Tej vključujejo AMD® Athlon™ 64 X2 oz Intel® Pentium® D in Windows 7, Windows 8, oz Windows 10.

Veliki igralci Hearthstonea

Drug element, ki je povečal priljubljenost tega CCG-ja, je njegova prijaznost do začetnikov, ki amaterjem odpira vrata, da se spremenijo v velike igralce Hearthstone. Omeniti velja, da Blizzard Entertainment od vseh igralcev zahteva raziskovanje "Nove uvrstitve igralcev" preden se pridružite pravilno razvrščenim načinom. To jim omogoča, da igrajo proti drugim neizkušenim igralcem in prejemajo brezplačne pakete, ko igra napreduje.

Zakaj ga imajo igralci Hearthstonea radi?

Igralci Hearthstone menijo, da je očarljiv zaradi vseh neverjetnih prednosti, ki jih prinaša. Za začetek ima ta igra neverjetne vizualne slike, da ne omenjam vrhunskega zvočnega dizajna. Zaradi njegovega vznemirljivega igranja igralci pričakujejo nič manj kot fantastičen čas, ko vstopijo v svoje igralne sobe.

Kako igrati Hearthstone

Nekateri igralci esporta gravitirajo k Hearthstoneu, ker je učenje nezahtevno. Ena od strategij, ki jih lahko uporabijo za izpopolnjevanje svojih igralnih veščin, je izboljšanje njihovega zaporedja z osredotočanjem na igro. To jim omogoča, da opazujejo pravilen vrstni red sluge in povečujejo kakovost njihovih izkušenj.

Največji igralci in ekipe Hearthstone

Kot je bilo pričakovano, je ta igra všeč številnim navdušencem Hearthstonea zaradi vpliva nekaterih njegovih najbolj plodnih igralcev, kot so:

 • Santo Kenta (slava)
 • Wataru Ishibashi (posesi)
 • Yashima Nozomi (Alutemu)
 • Thijs Molendijk (Thijs)
 • Jerome Faucher (Monsanto)
 • Brian Eason (bloodyface)
 • Simone Liguori (Leta)
 • Enzo Flock (Warma)

Številni igralci sledijo tudi priljubljenemu Hearthstoneu ekipe za stave jih med tekmovanji. Primeri so:

 • Team Liquid
 • Nova eSports
 • Ekipa SoloMid
 • Oblak9
 • Fnatic
 • G2 Esports
 • Skrivnost ekipe
 • Spacestation Gaming
 • Dallas Empire
 • Tovariš Gaming

Ali obstaja prvenstvo Hearthstone?

da. Obstaja letno svetovno prvenstvo Hearthstone in to je ogromno za celotno skupnost te igre s kartami. V tem tekmovanju se za vnaprej določen denarni nagradni sklad poteguje osem izjemnih igralcev Hearthstonea. Ti so iz Evrope, Azije, Pacifika, Amerike in Kitajske.

Prvi turnir Hearthstone je potekal leta 2013, mesece preden je bila ta igra sploh uradno izdana. Blizzard je izbral osem uglednih igralcev Hearthstonea, ki so sodelovali v tem tekmovanju. Artosis (Daniel Ray Stemkoski), eden najvidnejših igralcev ešporta, je zmagal na tem tekmovanju in si prislužil zaželeno "Velemojster ognjišča" naslov.

Sledilo je več turnirjev, zadnji pa je bilo svetovno prvenstvo Hearthstone 2021, ki je potekalo med 18. in 19. decembrom. Zmagal je Japonec Wataru Ishibashi, popularno znan kot "posesi", ki je domov odnesel neverjetnih 200.000 dolarjev nagrade. Posesi je v finalni tekmi premagal gloryja (Sato Kenta) s 3:2, slednji pa je prejel tudi 100.000 dolarjev nagrade.

Stave na svetovni pokal Hearthstone

Ljubitelji stav Hearthstone esport lahko obiščejo YouTube kanal Hearthstone Esports in pretakajo tekme svetovnega prvenstva Hearthstone. To bo poenostavilo postopek stav, tako da jih bo opremilo z natančnimi podrobnostmi o igralcih in turnirju. Razpoložljivi jeziki so:

 • angleščina
 • japonski
 • Mandarin
 • španščina (LATAM)
 • korejščina
 • portugalščina (LATAM)

Če želite gledati tekme svetovnega prvenstva Hearthstone in prejemati različne nagrade, morate povezati svoj račun Blizzard Battle.net in YouTube. Priporočljivo je, da se najprej naučijo pravil o upravičenosti, da jih bodo upoštevali in uživali v gledanju brez težav.

Stave na Hearthstone pri ponudnikih

Stave Hearthstone so veliko bolj zadovoljujoče, če igralec izbere vrhunske aplikacije za stave na ešport, ki jih ponujajo. Predvsem to ni vedno lahko, predvsem za nove navdušence nad ešportnimi stavami. Na katere dejavnike bi morali biti ti igralci pozorni? Nekaj od njih si oglejte spodaj.

Kvote

Različni ponudniki ponujajo različne kvote za igralce Hearthstone. Igralci, ki hrepenijo po nepozabnih stavnih izkušnjah, morajo izbrati platforme z ugodnimi kvotami, saj pomenijo višja izplačila.

Promocije

Bonusi obogatijo stavne izkušnje igralcev. Zato bi se morali tisti, ki stavijo na Hearthstone, zadovoljiti s spletnimi mesti za esport, ki ponujajo donosne promocije, tako da lahko stavijo na več tekem, ekip ali igralcev.

Načini plačila

The najboljša spletna mesta za esport stave sprejmejo različne varne načini plačila za zagotavljanje zanesljivih dvigov in depozitov. Možnosti, ki jih ponuja, bi morale podpirati tudi številne valute, da bi bilo polaganje in dvigovanje gotovine bolj priročno za igralce Hearthstone po vsem svetu.

Solidna storitev za stranke

Odlična platforma za stave Hearthstone daje prednost potrebam stavnikov in nudi zanesljive strokovnjake za podporo strankam, ki jim pomagajo zadovoljiti. Ti strokovnjaki bi morali biti večjezični, prijazni, potrpežljivi in dosegljivi ves dan in noč.

Danes nekateri izmed najbolj uvrščenih ponudnikov Hearthstone na trgu vključujejo 22Bet, Megapari, Betmaster, Casumo in Betwinner. Čeprav te platforme nimajo enakih funkcij, imajo sloves, da ponujajo odlične izkušnje s stavami na ešport.

Sledite najboljšim ekipam Hearthstone in stavite natančno

Kot je priporočeno, bi morali igralci Hearthstonea pobrskati po internetu za vse dragocene informacije o tem CCG, da bi naredili najbolj natančne stave. To vključuje ekipe visokega ranga te igre, kot so naslednje:

 • Team Liquid: Ta ekipa Hearthstone je bila ustanovljena leta 2000 na Nizozemskem. Danes se ponaša s tem, da je v ligi najboljših esportnih organizacij, z igralci, specializiranimi za Hearthstone in druge igre, kot so League of Legends, Dota 2, Heroes of the Storm, Apex Legends in Valorant.
 • Oblak9: Ta igralna ekipa je bila ustanovljena v Severni Ameriki. Na voljo je s profesionalnimi igralci, znanimi po izjemnih veščinah v Hearthstoneu in drugih priljubljenih ešportih, kot so Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Smite in League of Legends.
 • Tovariš Gaming: Stavniki bi morali biti pozorni tudi na Comrade Gaming, igralno ekipo s sedežem v Združenem kraljestvu z igralci Hearthstonea iz različnih delov Evrope.
 • Ekipa SoloMid: Nekateri ljubitelji ešporta poznajo to ekipo kot TSM, ki ima sedež v Združenih državah Amerike in ponuja super nadarjene igralce v Hearthstoneu in dolgem seznamu drugih iger, vključno z Battlegrounds Mobile India, Fortnite, League of Legends, Rainbow Six Siege, Apex Legends in Magic: The Gathering Arena.

Predvsem to niso edine izjemne ekipe Hearthstone. Punters bi morali raziskati tudi druge, kot so Ace Breakers EU, Team Ascension, FlowEsports, Infected Gaming, ROOT Gaming, Meet Your Makers in Team Archon.

Prednosti in slabosti

Spodaj si oglejte glavne prednosti in slabosti Hearthstonea.

Prednosti

 • Visoka kvaliteta: Hearthstone je verjetno med najboljšimi zbirateljskimi igrami s kartami, ki so danes na voljo. Njegova splošna zasnova je privlačna, da ne omenjam, da je mainstream prijazna, polirana možnost, zasnovana tako, da ponuja maksimalno zabavo tako igralcem kot oboževalcem.
 • Dostopnost: Navdušencem Hearthstonea za igranje ni treba plačati ničesar, saj je brezplačen. Potem je ta igra na voljo v operacijskih sistemih Microsoft Windows in Mac OS X, poleg pametnih telefonov Android, kar pomeni, da igralčeva naprava ni končni odločilni dejavnik, ali uživa v Hearthstoneu ali ne. Poleg tega ga ponuja množica aplikacij za stave na ešport, kar daje igralcem veliko možnosti, da razmislijo, ko želijo staviti nanjo.
 • Živahna skupnost: Hearthstone se ponaša z obsežno, raznoliko in živahno skupnostjo, ki se ji lahko igralci in oboževalci pridružijo, da se pogovarjajo in izvedejo več o njej. Dobrodošli so vsi, ne glede na raven izkušenj ali znanje o zbirateljskih igrah s kartami. Večina članov družine Hearthstone je dostopna prek platform, kot so YouTube, Twitch, Facebook, Reddit in Twitter.
 • Preprostost: Mnogi igralci so priznali, da z lahkoto razumejo Hearthstone in kako deluje. Medtem ko so nekateri od teh začetnikov, ki so se pravkar pridružili svetu ešporta, so drugi profesionalci z velikim znanjem o teh igrah, vključno s serijo Warcraft.

Kon

 • Igralci morajo izkašljati nekaj dolarjev, da odprejo najnovejše razširitve Hearthstone.

Razumevanje stavnih kvot Hearthstone

Vsi igralci Hearthstonea bi morali razumeti kvote te CCG, preden dajo svoje stave. Običajno jih stavnice izračunajo, vendar ne na podoben način. Zato se lahko tiste, ki jih ponuja eno spletno mesto, razlikujejo od drugih. Na srečo delujejo na enak način kot kateri koli drug šport, tako da, če ima kdo izkušnje s stavami na slednje, jih lahko brez težav razume.

Najbolj priljubljene kvote Hearthstone so decimalne kvote, zahvaljujoč njihovi preprostosti. Z njimi je precej enostavno izračunati njihove možne donose na podlagi njihovih vložkov. Na primer, če predpostavimo, da ima igralec Hearthstone Y kvoto 3,22 in igralec stavi z 10 $ nanje, bo verjetno prejel 32,2 $ (3,22 x 10), če zmaga.

Večina stavnic v Združenih državah ponuja kvote denarne linije, imenovane tudi ameriške kvote. Ti so predstavljeni s pozitivnimi znaki (+) ali minus (-) kot predpone. Medtem ko negativne (-) kvote (priljubljene) označujejo znesek, ki ga je treba vložiti, da dobite 100 $, pozitivne (+) prikazujejo vsoto, ki jo je treba zaslužiti za vsakih 100 $, in se običajno dodelijo podrejenim.

Igralci lahko najdejo tudi stavnice z delnimi kvotami, predstavljenimi v delni obliki. Njihovo branje je enostavno. Na primer, če so ¼, so neugodni, saj igralci zaslužijo 1 $ za vsake 4 $, ki jih vložijo. Običajno zgornja številka predstavlja izplačilo, spodnja pa znesek stave.

Nasveti in triki za stave Hearthstone

Obisk spletnega mesta za stave Hearthstone nepripravljen je odsvetovan, ker lahko igralec naredi veliko napačnih potez in izgubi celotno banko. Eden od nasvetov, ki jih morajo vedno imeti v mislih, je, da jim znanje o tej igri daje moč, da dajo zmagovalne stave. Zato bi morali igralci razumeti vse vidike Hearthstonea, vključno s kartami, razširitvenimi paketi, turnirji in razredi.

Še enkrat, igralcem na srečo Hearthstone svetujemo, da so pri stavah na to igro s kartami selektivni in objektivni. V večini primerov je stavljanje na igralca, ker je nekomu všeč, napačna strategija. Namesto tega bi igralci morali staviti samo na tekme in igralce, v katere so vsaj prepričani. Stave na vsako tekmo ali turnir za čim večji dobitek so tudi slaba ideja.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-športi
About

Jun-ho Kim, južnokorejski dinamični ešportni mojster, je svetilnik znanja na EsportRankerju. Jun-ho, ki združuje analitično moč s prirojeno ljubeznijo do iger, razkriva zapleteno pletenino spletnih tekmovanj in zagotavlja igralcem, da ostanejo obveščeni in navdihnjeni.

Send email
More posts by Jun-ho Kim