Vaš najboljši vodnik za stave Mortal Kombat 2023/2024

Številne bolj priljubljene esport igre so iz precej nedavnih franšiz. Vendar pa je serija Mortal Kombat drugačna, saj so tekmovalni turnirji potekali od poznih devetdesetih let prejšnjega stoletja. To pomeni, da je pred samim konceptom internetnih športnih iger na srečo. Medtem ko so poznejši deli Mortal Kombata izboljšali grafiko in igranje, so osnovni elementi ostali enaki od izdaje prve igre leta 1992.

Igralci nadzorujejo lik, ki se mora boriti proti sovražnikom v tekmah 1 proti 1. Ko igralcu ali sovražniku zmanjka dovolj zdravja, ga lahko ubijete s končno potezo.

Vaš najboljši vodnik za stave Mortal Kombat 2023/2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Po čem je Mortal Combat značilen?

Po čem je Mortal Combat značilen?

Odvisno od tega, kateri lik je izbran, je za uporabo mogoče uporabiti mešanico neoboroženih in orožnih stilov napada. Mortal Kombat esport stave so razmeroma preproste. Igralec mora običajno napovedati, kateri od obeh igralcev bo zmagal. Zato ima ta slog stav široko privlačnost.

Znotraj esporta obstajajo številne borbene igre, med katerimi lahko ljudje izbirajo. Mortal Kombat je vztrajal že desetletja, ker ponuja edinstveno izkušnjo tako za igralce kot za gledalce. Dogajanje je postavljeno v fantazijsko vesolje, polno zelo nepozabnih likov.

Scorpion, Sub-Zero in Johnny Cage so postali ikonične figure za oboževalce videoiger. Kasnejše igre so licencirale druge like iz popularne kulture. To pomeni, da lahko ljubitelji ešportnih stav stavijo na Freddyja Kruegerja, Jasona Voorheesa, Predatorja, Terminatorja in Robocopa, če naštejemo le nekatere.

Serija je postala značilna tudi zaradi svojih razvpitih nasilnih zaključnih potez. Te so znane kot "fatalities" in so ponavadi izjemno brutalne. Čeprav bi to lahko odvrnilo nekatere bolj malodušne oboževalce stav na videoiger, te sekvence cenijo tisti, ki uživajo v visceralnih medijih. V bistvu zagotavlja enako zabavo, kot so jo videli v gladiatorskih arenah preteklosti. Vendar pa to počne v okolju digitalne fantazije.

Po čem je Mortal Combat značilen?
Spletne stave na Mortal Kombat

Spletne stave na Mortal Kombat

Stave na Mortal Kombat so veliko preprostejše od mnogih drugih esports igre tam zunaj, zahvaljujoč omejitvam tekem. Med seboj postavijo dva igralca. Če želi igralec zgolj napovedati zmagovalca kroga, so kvote precej poštene. Če so tekmovalci enakomerno izenačeni, bi lahko igralcem dalo možnost 50/50. Iz tega razloga se velika večina stav na Mortal Kombat vrti okoli izbire potencialnega prvaka tekme.

Vendar pa obstajajo tudi druge možnosti, če ljudje želijo nekaj bolj zapletenega. Namesto tega lahko stavijo na dolžino tekme ali število krogov. Liki običajno umrejo, če se njihovo zdravje popolnoma izčrpa ali obdržijo Fatality. Stava Mortal Kombat se lahko sklene in predvideva, katera se bo zgodila.

Število krogov v tekmi se lahko zelo razlikuje. Odvisno bo od dejanj igralcev. Včasih stavnica ponudi stavo nad/pod za skupno število krogov na tekmo. Druga možnost je, da igralec stavi na to, koliko krogov bo zmagal posamezni lik. Če je temu tako, potem morajo poznati njihove prednosti in slabosti. Prav tako je pomembno, da se zavedate morebitnih robov, ki bi jih lahko imel drugi lik, preden položite stavo.

Spletne stave na Mortal Kombat
Zakaj je Mortal Kombat priljubljen?

Zakaj je Mortal Kombat priljubljen?

Ni naključje, da je ta serija trajala tako dolgo. Že od prve igre je razvijalcem uspelo ustvariti nekaj, kar je všeč številnim različnim igralcem. Ponuja znano mehaniko drugih borbenih naslovov, vendar z zadovoljivim okroglim koncem zahvaljujoč funkciji Fatality.

To pomeni, da lahko celo poraženec uživa v visceralni animaciji, ko je njihov lik dokončan. Kontrole so tudi enostavne za učenje in so ostale dosledne v večini iger. Priljubljenost so povečali multimedijski dodatki k franšizi, vključno z več igranimi filmi v živo.

internetna skupnost

Od serija obstaja že 30 let, logično je, da obstaja uspešen fandom. Internet je združil veterane, ki se spominjajo starejših obrokov, in novo generacijo, obsedeno s kasnejšimi. Kar zadeva e-šport, obstaja več priljubljenih forumov.

Ljudem lahko obveščajo o novih dogodkih na turnirjih. Ta spletna mesta so tudi dober vir za pomoč pri izbiri potencialnega zmagovalca. Veliko profesionalnih igralcev Mortal Kombata celo objavlja videoposnetke svojih najboljših nastopov v krogu na spletu. Njihovo opazovanje je odličen način za raziskovanje njihovih prednosti in slabosti.

Igranje Mortal Kombat na spletu

V preteklosti nobena od zgodnjih iger Mortal Kombat ni ponujala spletnega igranja. To se je spremenilo z več aktualnimi izdajami. Na primer, ko je leta 2019 izšel Mortal Kombat 11, je bilo priporočljivo, da igralci vedno ostanejo povezani s spletom. Nekatere mini igre so bile dostopne samo prek interneta.

To sledi priljubljenemu trendu v industriji kot celoti. Najnovejše generacije konzol zagotavljajo stalno povezavo, tako da je mogoče namestiti nove posodobitve. Zunaj načina zgodbe lahko igralci izzovejo svoje prijatelje na spletu prek tekem za več igralcev. Ta način je običajno osnova za eSport turnirje.

Veliki igralci Mortal Kombata

V zgodovini te franšize so organizatorji prvenstva dajali prednost najnovejšemu obroku za uporabo na tekmovanjih. To je trenutno Mortal Kombat 11 (MK11). Zato morajo igralci na srečo poznati najboljše igralce v tem določenem naslovu, če želijo povečati svoje možnosti za uspešno stavo.

Številne igre eSport predstavljajo prvake iz različnih okolij. Vendar so najboljši igralci za MK 11 vsi iz ZDA. Njihove oznake igralcev so Wuuuzie, Burninini007, Woolender, Han Rashid in Fadedsal. Pomembno je omeniti, da bo uspeh igralca pogosto odvisen od tega, kateri lik izbere.

Zakaj je Mortal Kombat priljubljen?
Svetovni pokal Mortal Kombat

Svetovni pokal Mortal Kombat

Najboljše spletno mesto za stave na esport bo ponujalo trge za največjih turnirjev v skupnosti Mortal Kombat. Ta serija se osredotoča na izmišljeno tekmovanje, kjer zberejo se vsi največji borci v vesolju. Zato je presenetljivo ugotoviti, da za esport ni dokončnega dogodka v resničnem svetu. Razlogov za to je več.

Razvijalci redno izdajajo nove igre Mortal Kombat. Teoretično to ne bi bil problem. Druge franšize kot npr CoD in Bojišče dejansko koristi od posodobitve obrokov za nastop na odmevnih tekmah. Vendar, ko izide najnovejša igra Mortal Kombat, ustvari ponastavitev znotraj skupnosti. Poleg tega razvijalci prenehajo zagotavljati pomembne posodobitve priljubljenih starejših naslovov.

Kljub tem težavam lahko igralci še vedno stavijo na prvenstva, ki temeljijo na Mortal Kombatu. Ponavadi se osredotočajo na eno lokalizirano regijo. Dobri primeri so Severnoameriška liga in La Liga. InterKontinental Kombat poskuša združiti več skupnosti.

Vendar je v glavnem omejena na Oceanijo in Evropo. Eden najširših turnirjev je ESL Mortal Kombat X Pro League. Zmagovalec se pogosto imenuje svetovni prvak. Kljub temu eSports skupnosti Mortal Kombat manjka vse, kar bi lahko šteli za svetovno prvenstvo.

Svetovni pokal Mortal Kombat
Stave pri ponudnikih ešporta

Stave pri ponudnikih ešporta

V Japonska, je trg stav za serijo Mortal Kombat dokaj priljubljen. Vendar pa bodo igralci na Zahodu opazili, da je veliko bolj niša. Morda bodo težko našli aplikacijo ali spletno mesto za stave za video igre, ki skrbi za te turnirje.

Mortal Kombat 11 je najnovejši del v seriji. Zato se bo večina stavnic osredotočila nanj. Igralci bodo imeli več sreče pri iskanju trgov med enim od odmevnih dogodkov Mortal Kombat. Verjetnost, da bo imela stavnico, bo odvisna od tega, koliko pozornosti pridobi v medijih na splošno.

Čeprav je lahko težko najti spletna mesta za esport stave pri stavah Mortal Kombat je treba biti pozoren na nekaj stvari. Najboljši ponudniki bodo ponudili vrsto različnih možnosti stav. Stave Round Winner so priljubljene za veliko ljudi. Vendar pa bodo nekateri igralci na srečo želeli nekaj bolj specifičnega.

Prav tako je dobro izbrati ponudnika, ki ponuja dostop do prenosov tekem v živo. Vsaj naj bi zagotovili najnovejše statistične podatke v obliki grafik. Če stave Mortal Kombat postanejo bolj opazne v skupnosti ešporta, bi se lahko povečala spletna mesta za stave, ki se osredotočajo na to.

Stave pri ponudnikih ešporta
Pomembne ekipe MK

Pomembne ekipe MK

Ko gre za stave na ešport, je to vedno dobra ideja spremljajte najboljše ekipe. Tako lahko igralci stavijo natančneje. Težava je v tem, da je Mortal Kombat omejen, ko gre za število odmevnih turnirjev. Ljudje se zato morda težko odločijo, katere ekipe so odlične. Vendar se je v preteklih letih kar nekaj izkazalo.

Te organizacije ponavadi igrajo na tekmah za množico različnih naslovov iger. Zelo redko je, da se skupine osredotočijo samo na serijo Mortal Kombat. Pravzaprav je od prvih 10 le ena ekipa igrala več kot devet turnirjev skupaj. Naslednje skupine se pogosto navajajo kot najmočnejši kandidati:

 • Echo Fox
 • NASR eSports
 • UYU
 • zverska obala
 • Panda Global
 • Zlobni geniji
 • Plemeniti e-šport
 • Temnostranski
 • Pittsburgh Knights
 • Približno e-šport

Ko iščete najboljše ekipe, je pametno izbrati tiste, ki so se dobro odrezale v igrah drugih borilnih žanrov. To je zato, ker Mortal Kombat zahteva enak nabor veščin. Ko se dve najvplivnejši skupini pomerita druga proti drugi, je težje določiti potencialnega zmagovalca. Igralec bo moral razmisliti, kateri ima prednost.

Pomembne ekipe MK
Prednosti in slabosti

Prednosti in slabosti

Prednosti

 • To je ikonična serija iger, v kateri lahko uživate že 30 let.
 • Z vsako novo igro se grafika in mehanika igranja izboljšujeta. Igralci na srečo morajo izbrati samo potencialnega zmagovalca izmed dveh tekmovalnih igralcev. To jim daje dobre možnosti, da dajo zmagovalno stavo.
 • V zadnjih letih so bili v igre vključeni liki iz drugih ikoničnih elementov pop kulture.
 • To je idealna vrsta igre za ljudi, ki želijo preprosto stavno izkušnjo.
 • Ljubitelji visceralne akcije bodo uživali ob gledanju tekem.
 • Obstaja možnost, da bo v prihodnosti več stavnic ponudilo trge Mortal Kombat.

Slabosti

 • Trenutno ni posebnega turnirja, ki bi služil kot svetovno prvenstvo.
 • Ekstremna narava nasilja bi lahko nekatere hazarderje odvrnila.
 • Med vsakim obrokom je nekaj težav z doslednostjo igranja. To bi lahko pomenilo, da igralci težko pridobijo pomemben vpogled v to, kaj iskati pri zmagovalcu.
 • Igralci na srečo bodo najverjetneje težko našli ponudnika za ta trg.
 • Franšiza ni dosegla enake priljubljenosti e-športa kot druge odmevne blagovne znamke.
 • Za pridobitev prednosti pri stavah morajo igralci raziskati prednosti/slabosti več deset likov.
Prednosti in slabosti
Najboljše kvote Mortal Kombat

Najboljše kvote Mortal Kombat

Izkušeni igralci na srečo bodo iskali igre, ki imajo čim manj potencialnih zmagovalcev. Na ta način povečajo svoje možnosti za uspešno stavo. Mortal Kombat je priljubljen med igralci zaradi dejstva, da se v vsaki tekmi za zmago potegujeta le dve osebi. Zato ni srednje poti, ko gre kvote za esport stave. Bodo 1:1 ali 2:1. Če je stava osredotočena na to, kdo bo zmagal v tekmi, se lahko povrne celo v primeru izenačenega rezultata.

Če igralci iščejo bolj mamljive kvote z boljšimi izplačili, se lahko odločijo za bolj specifično stavo. na primer lahko napovedujejo, kako dolgo bo tekma trajala ali koliko krogov bo določen lik zmagal.

Vendar so te stave tudi bolj tvegane. Stavnice bodo seznanjene s statistiko teh iger. Liki, kot je Sub-Zero, imajo prednosti, zaradi katerih je večja verjetnost za zmago. Zato lahko na kvote vpliva tudi lik, ki ga izbere igralec. Nekatere stavnice upoštevajo tudi svoje pretekle nastope.

Najboljše kvote Mortal Kombat
Nasveti in triki za stave Mortal Kombat

Nasveti in triki za stave Mortal Kombat

Izbirate lahko med več strategijami, od katerih ima vsaka drugačno stopnjo tveganja. Nekateri igralci radi namerno stavijo na podrejenega. Razlog je v tem, da so tekme Mortal Kombat 1 proti 1. Zato bo verjetno celo podrejeni zmagal. Ideja je, da ko to storijo, bodo pokrili izgube iz drugih stav.

Druga taktika je, da stavite na število smrtnih žrtev v krogu na podlagi povprečja na turnir. Ta je ponavadi okoli 2,5. Vendar imajo te stave dokaj nizka izplačila. Ne glede na naravo stave Mortal Kombat je vedno pametno poiskati statistiko o igrah Mortal Kombat.

Nasveti in triki za stave Mortal Kombat