Najbolj priljubljena Smite stavna spletna mesta 2024

Smite je spletna bojna arena za več igralcev (MOBA), kjer se igralci združijo v mitološkem okolju. Dogaja se v svetu, kjer se bogovi iz različnih kultur borijo za prevlado. V standardnem osvajalnem načinu je vsaka ekipa sestavljena iz 5 članov. Uporabiti morajo svoje različne sposobnosti in taktike, da bi se borili proti nasprotnim ekipam in NPC slugam.

Če igralci pogledajo dovolj pridno, bodo našli aplikacijo za stave na ešport, ki vključuje Smite. V preteklosti bi bilo to praktično nemogoče. Vendar so se stvari začele spreminjati. Igra je zdaj na voljo za PC, Xbox One, PlayStation 4 in Nintendo Switch. To je povečalo vnos novih igralcev. Posledično se več ljudi zanima za stave na turnirjih Smite. Vsak Bog ima štiri različne sposobnosti. Ti lahko vključujejo poškodbe območja, brušenje ali nadzor množice. Ko igralec pridobi izkušnje med tekmo, se te lastnosti lahko nadgradijo. Bogovi lahko dosežejo najvišjo raven 20. Zlato se uporablja za nakup predmetov za povečanje moči in obrambe. Prislužite se z ubijanjem sovražnikov ali prodajo predmetov.

Najbolj priljubljena Smite stavna spletna mesta 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Po čem je Smite značilen?

Obstaja veliko MOBA-jev. Vendar pa se Smite razlikuje po zasnovi tretje osebe. To je osvežujoč pristop žanr ki običajno daje prednost videzu od zgoraj navzdol. Zaradi tega igralci občutijo večji občutek potopljenosti v igro.

Prisotni so vsi standardni tropi te vrste igre. Vključujejo jasno opredeljene timske vloge, ustvarjanje likov in končne sposobnosti. Vendar pa so te mehanike postavljene v pripoved, ki je všeč širokemu krogu ljudi. Mitologija je zelo priljubljena tema. Zaradi uspešnic, kot sta God of War in Assassins Creed, je bila še naprej privlačna. Igralci Smite lahko prevzamejo nadzor nad svojimi najljubšimi bogovi in spoznajo nove.

Stave na Smite

Obstaja veliko spletnih mest za esport stave, ki ponujajo stave na ikone MOBA, kot je npr liga legend. Vendar pa bodo igralci na srečo morda imeli težave pri iskanju tistega, ki bo poskrbel za oboževalce Smite. Te trge je najbolje iskati na nišnih spletnih mestih stavnic za fantazijske igre. Večjo priložnost bodo imeli med letnim svetovnim prvenstvom Smite. Igralci lahko napovedujejo, katera ekipa bo na koncu na vrhu. Prav tako bi se lahko osredotočili na posamezne igralce s stavami na potencialnega MVP-ja.

Zavedanje o igri s strani stavnic se je povečalo leta 2015, ko je bila izdana na konzoli Xbox One. To je postalo ena prvih MOBA-jev, ki se je razširila z igranja iger na konzoli na osebni računalnik. Še naprej hitro raste. Posledično se zdi verjetno, da bo postal še bolj poznan med skupnostmi stav na esport.

V tekmovalnem okolju se igra Smite v tekmah 5 proti 5. Igralci na srečo morajo izbrati ekipo z največjo kohezijo. Vsak član bo imel posebno vlogo. To bo vključevalo AD Carry, Jungler, Mid, Solo ali Support. Krogi so lahko pogosto kaotični z velikim poudarkom na akciji. Vendar pa zmagovalne ekipe uporabljajo tudi taktiko za premagovanje nasprotnikov.

Zakaj je Smite priljubljen?

Ključ do priljubljenosti Smitea je njegova inovativna izbira zaslona. Dejstvo, da lahko igralci brezplačno dostopajo do vsebine, je privedlo tudi do zdravega števila novih uporabnikov. Hi-Rez Studios še naprej posodablja igro in omogoča oboževalcem, da izrazijo svoje mnenje na spletu. Igranje ni pretirano zapleteno. Zelo je podoben mnogim drugim primerom MOBA. Te vrste esport iger so priljubljene tudi pri igralcih na srečo, ker jih je razburljivo gledati in je lahko precej enostavno napovedati potencialnega zmagovalca.

internetna skupnost

Smiteu uspe združiti dve skupnosti. Prvi so ljubitelji MOBA, ki iščejo nekaj bolj svežega. Drugi so tisti, ki radi spoznavajo starodavne mitologije različnih kultur. Podjetje, ki stoji za Smite, spodbuja igralce, da so aktivni na svojih spletnih forumih.

Igranje ešporta na spletu

Za Smite ni načina za enega igralca. Namesto tega vsak krog vključuje povezovanje s prijaznimi in rivalskimi igralci na spletu. Druge igre v tem žanru imajo običajno težave s komunikacijo. Na srečo ima Smite zelo impresiven sistem za besedilni klepet. Uporabniki lahko izbirajo s seznama določenih besednih zvez, tako da lahko ekipa sodeluje skupaj.

Veliki igralci ešporta

Medtem ko je Smite zagotovo a ekipno osredotočena igra obstaja več poklicnih posameznikov, ki so pritegnili pozornost hazarderjev. Nekatera izmed največjih imen, na katera so ljudje dali stave (in njihove vloge), vključujejo:

 • MLCSt3alth (srednji pas)
 • Yammyn (srednji pas)
 • emilitoo (lovec)
 • Venenu (srednji pas)
 • Cyno (Jungler)
 • sam4soccer2 (Jungler)
 • NeilMah (podpora)
 • Jarcorrr (samostojni pas)

Zakaj je igra všeč med igralci?

Glavni razlog za uspeh Smitea je njegova tretja oseba. Zaradi tega izstopa od drugih žanrskih naslovov, ki se tradicionalno odločajo za prikaz od zgoraj navzdol. Obstaja tudi svetel in barvit umetniški slog skupaj s spodobno paleto načinov. Smite je brezplačen za igranje in za pošteno plačilo igralci dobijo dostop do trenutnih in prihodnjih DLC.

Kako igrati

Prva stvar, ki jo mora igralec narediti, je, da se odloči, kakšno ekipno vlogo želi igrati. To bo vplivalo na značaj Boga, ki ga bodo na koncu nadzirali. Ko se tekma začne, se 5 igralcev skupaj bori proti nasprotnikom in brani ozemlje. Skozi tekmo so priložnosti za nakup novih sposobnosti in nadgradenj.

Največje ekipe Smite

Naslednje ekipe so zmagale na svetovnem prvenstvu Smite. Zato bodo igralci na srečo želeli biti pozorni nanje, ko bodo iskali stavo:

 • COGnitive Prime
 • Epsilon eSports
 • NRG eSports
 • eUnited
 • Splyce
 • SK Gaming
 • Pittsburgh Knights
 • Atlantida Leviathans

Svetovno prvenstvo Smite

Od leta 2015 se Svetovno prvenstvo v Smiteu (SWC) odvija vsako leto. Povabi 10 najboljših ekip s severa Amerika, Južna Amerika, Kitajska in Evropa se bosta potegovali za nagradni sklad 2,6 milijona USD (in naraščajoči). To svetovno prvenstvo v ešportu je precej podobno tistim, ki jih vidimo v bolj tradicionalnih vrstah športov. Format turnirja vključuje razvrstitveno fazo z dvojno eliminacijo, ki ji sledi krog enojnih izločilnih izločil.

Severnoameriške ekipe ponavadi prevladujejo. Tisti s sedežem v Velika Britanija in tudi Nemčija je v zadnjih letih dobro poslovala. Leta 2022 je bil Jarcorrr iz ekipe Atlantis Leviathans izbran kot najkoristnejši igralec.

Ko je Hi-Rez Studios prvič gostil turnir, je bil razmeroma majhen. Od takrat je dosegel višjo raven prepoznavnosti v industriji iger na srečo. To se je povečalo, saj nagradni sklad še naprej postaja vse bolj donosen. Ti visoki vložki so povzročili več spletna mesta za esport stave upoštevati. Dokaj majhno število ekip pomeni tudi, da imajo igralci večje možnosti, da izberejo zmagovalca. Tisti, ki si želijo ogledati to svetovno prvenstvo v eSportu v živo, lahko to storijo s spletnimi aplikacijami za pretakanje.

Ponudniki stav Smite

To ni vrsta igre, ki jo običajno najdemo v običajnih stavnicah. Kljub vse večji priljubljenosti je Smite bolj kultna igra. To pomeni, da bodo morali igralci iskati nišna spletna mesta. Najboljša spletna mesta za stave na esport bodo ponudila širok nabor naslovov za igre na srečo. Če vsebujejo širok izbor trgov, je Smite morda eden izmed njih.

Iskanje ponudnika, ki ponuja to igro, bo morda dolgotrajno. Iskanje je mogoče zožiti tako, da se osredotočite na tiste, ki poudarjajo spletne bojne arene za več igralcev. Novi trgi se lahko odprejo tudi, ko se začneta Smite Pro League in Smite Console League. Zato morajo igralci paziti, kdaj se bodo ti turnirji zgodili.

Najboljši ponudniki bodo ponudili dostojno izbiro iger na srečo za tovrstno igro. Možnosti stav, kot je napovedovanje zmagovalne ekipe in najvišje uvrščenega igralca, so priljubljene. Vendar pa se bo igralec morda želel odločiti za bolj specifične. Primeri lahko vključujejo stave na natančne okoliščine zmage v krogu ali število ubojev na tekmi.

Spremljajte pomembne ekipe

Če si igralci želijo pridobiti prednost in staviti natančneje, potem je vredno spremljati najboljše ekipe v tej esport skupnosti. Omenjeni zmagovalci svetovnega prvenstva v Smiteu so idealni, na katere morate biti pozorni. Najboljše ekipe bodo tudi pretakale svoje tekme. To daje igralcem priložnost, da bolje razumejo svoje prednosti in slabosti. Prav tako je pametno analizirati vsakega posameznega igralca. Ker ima vsak član ekipe določeno vlogo, bodo igralci na srečo vedeli, po katerem naboru kriterijev jih oceniti.

 • Džungli bi morali biti dobri v hitrem odpravljanju velike količine sluge.
 • AD Carry mora preživeti večino igre s šibkejšimi statistikami, preden popelje ekipo do zmage v kasnejših fazah.
 • Mid mora zagotoviti veliko podpore, ko jih potrebujejo.
 • Solo nudi pomoč med ekipnimi boji in doseženimi cilji. Zato morajo biti dokaj vsestranski.
 • Kot že ime pove, igralec podpore pomaga ostalim, da je ekipa čim bolj uspešna.

Ko igralci spoznajo vloge, ki jih ima vsak igralec, jim bo pomagalo vedeti, kaj je najboljša vrsta profesionalne ekipe.

Prednosti in slabosti

Prednosti

 • Barvit in zabaven zaslon bo všeč širokemu krogu igralcev na srečo.
 • Tisti, ki jih zanima mitologija, bodo zagotovo dobili veliko od igre.
 • Ekipa, ki stoji za igro, jo redno posodablja, da bi bila čim bolj uravnotežena.
 • Raznolikost različnih bogov ohranja tekme zanimive.
 • Smite je osvežujoč pogled na žanr.

Slabosti

 • Dejanje vžigalic lahko postane dokaj kaotično. Zato se lahko igralci, ki imajo raje bolj preproste esport igre, počutijo preobremenjeni in zmedeni.
 • Ker je Smite izšel leta 2012, se bo nekaterim morda zdelo, da je motor igre nekoliko zastarel.
 • Da bi igro bolje razumeli, se lahko igralci odločijo, da jo igrajo. Težava je v tem, da traja veliko časa, da se naučiš vsega tega.
 • Poudarek na ravnovesju pomeni, da je težko določiti, kateri lik Boga ima največje možnosti za zmago.
 • Igra ni zasnovana za igralce, ki želijo solo izkušnjo.

Razumevanje stavnih kvot Smite

Obstajajo številne spremenljivke, ki vplivajo na kvote stave Smite. Najpomembnejši dejavnik bo narava same stave. Na primer, napovedovanje popolnega zmagovalca bo zelo različne kvote do iger na srečo na naslednji strukturi takedown or kill.

Najboljše spletno mesto za stave na esport bo ljudem ponudilo dostojno paleto možnosti stav za Smite. Igralci lahko naletijo na številne različne možnosti kvot. Ameriške kvote so najpogostejše na spletnih mestih stavnic v ZDA. Te so predstavljene z uporabo znaka + in -. Prvi predstavlja manjšega, medtem ko slednji predstavlja najverjetnejšega zmagovalca.

Igre na srečo lahko opazijo tudi delne kvote. V obliki ulomka prikazujejo znesek potencialnih dobitkov. Na primer, če osebi uspe zmagati pri stavi s kvoto 5/1, bo njen zaslužek petkrat večji od zneska, ki ga je zastavil.

Obstajajo tudi številna spletna mesta, ki lahko ponujajo decimalne kvote za igre Smite. Ti so podobni ulomkom, vendar namesto tega uporabljajo decimalno vejico. Če bi nekdo stavil 15 $ na igro Smite s kvoto 2,0 bi se njegov dobitek podvojil na 30 $.

Nasveti in triki za stave Smite

Ko gre za tovrstne stave na ešport, je znanje moč. Več ko igralec ve o Smiteu, večja je verjetnost, da bo dal zmagovalno stavo. Zato je pametno biti na tekočem z novostmi tako, da na družbenih omrežjih spremljate igralce Smite in podjetje, ki stoji za igro.

Igralci na srečo lahko tudi sami igrajo Smite. Tako bodo seznanjeni z izdajo novih paketov God, ki bi lahko na koncu spremenili dinamiko prihodnjih turnirjev. Prednost je mogoče pridobiti tudi z razumevanjem ključnih konceptov. Ti vključujejo K/D/A (Kills/Deaths/Assists), zlato na minuto in asistenco igralca.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-športi
About

Jun-ho Kim, južnokorejski dinamični ešportni mojster, je svetilnik znanja na EsportRankerju. Jun-ho, ki združuje analitično moč s prirojeno ljubeznijo do iger, razkriva zapleteno pletenino spletnih tekmovanj in zagotavlja igralcem, da ostanejo obveščeni in navdihnjeni.

Send email
More posts by Jun-ho Kim