Najbolj priljubljena Street Fighter stavna spletna mesta 2024

Street Fighter je ena najbolj priznanih videoiger na svetu od njene prve izdaje leta 1987. Igra je imela dolgo pot, od arkad do razstavnih dvoran in veliko vstopov v igro v treh desetletjih. Street Fighter 2 je franšizi dal odlično ime in ustvaril začetek tekmovalne igralne scene.

V 21. stoletju je igra eSport postala najbolj znana leta 2004, ko je bil naložen Evo Moment #37. Videoposnetek je bil del vrhunca serije Evolution Championship Series 2004. Moment #37 je eden najbolj ikoničnih trenutkov v igranju iger na eSport. Videoposnetek je ponovno spodbudil zanimanje igralcev za borbene igre in pomagal promovirati Street Fighter kot disciplino eSport.

Najbolj priljubljena Street Fighter stavna spletna mesta 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O žanru borbe

Esport igre so razdeljene na več kot deset žanrov. Nekateri od teh žanri video iger so akcijske, pustolovske, akcijske pustolovščine, igranje vlog, strategije, simulacije, uganke, športne, dirkalne in nedejavne igre. Ti žanri so nadalje razdeljeni na prvoosebne strelske igre (FPS), borbene igre, ritem igre, igre za preživetje, japonske igre vlog (JRPG), množične spletne igre vlog za več igralcev (MMORPG) in spletne bojne arene za več igralcev (MOBA). ).

Samo po imenu igre je enostavno ugotoviti, da gre za akcijsko igro. Kar ni lahko povedati, je žanr podkategorije v akcijskih igrah. Ne skrbi; tukaj so poudarjene nekatere nadaljnje klasifikacije glede na slog igranja igre in interakcijo z igralci.

Street Fighter je nadalje razvrščen kot borilna igra. Borbene igre se imenujejo tudi borbene igre. Ta igra vključuje boj med dvema borcema. Igra vsebuje elemente boja, kot so blokiranje, protinapad, združevanje napadov v kombinacije in spopadanje.

Street Fighter 5 je največja borilna igra, čeprav obstaja že več kot pet let. Street Fighter 5 Champion Edition, ki je izšla leta 2020, je najnovejša igra Street Fighter, ki vključuje 40 različnih svetovnih bojevnikov in novo mehaniko, ki igralcem omogoča odlično igralno izkušnjo.

Stave na Street Fighter

Capcomov Street Fighter 5 je za mnoge najboljša borilna igra za igranje in gledanje. Franšiza je bila ustvarjena z velikim poudarkom na sceni e-športa. To je privedlo do povečanja števila igralcev, ki sodelujejo v tekmovanjih Street Fighter eSports. Dogodki, kot je ELeague, so postali velika sila v ESL igre prizor.

Zaradi priljubljenosti te igre eSport je postala veliko ime v e-športnih stavah. Ena najbolj stresnih stvari pri stavah je iskanje zanesljivega spletnega mesta za stave eSport ali aplikacije za stave eSport. Tukaj je nekaj najboljših spletnih mest za eSport. Te platforme za e-športne stave lahko uporablja vsakdo prave starosti od koder koli na svetu.

Bovada

To je najbolj priljubljena stava za Street Fighter 5 v Severni Ameriki. tole spletna esportsbook daje največ možnosti v stavah Street Fighter 5. Bovada je tudi enostavna za uporabo. Zagotavlja tudi najboljše kvote pri stavah Street Fighter 5.

Bet365

To je nedvomno najboljše mesto za stave na eSport na svetu. Za vsakogar je zelo enostavno odpreti zavihek za stave na e-šport in staviti. Glede na široko paleto stav in veliko boljše kvote kot druga spletna mesta za eSports tukaj ni tekmovanja. Bet365 je pravi način za vse, ki želijo staviti v Street Fighter 5.

Zakaj je Street Fighter priljubljen?

Street Fighter je trenutno ena najbolj priljubljenih borilnih iger na svetu. Postala je priljubljena po vsem svetu, ko je bila leta 1992 predstavljena konzolna oblika igre, Street Fighter 2. Priljubljenost igre je močno narasla, potem ko je videoposnetek tekmovanja postal viralen leta 2004. Bila sta dva nastajajoča zvezdnika igre, Daigo Umehara, in Justin Wong, ki tekmujeta v seriji Evolution Championship Series 2004. Posnetek dvoboja med obema prvakoma je zaokrožil po internetu, kar je povzročilo povečanje baze oboževalcev in igralcev Street Fighterja. Tukaj je nekaj vpogleda v priljubljenost igre.

internetna skupnost

Internet je najhitrejši način za interakcijo ljudi iz katerega koli dela sveta. Z novimi izumi, ki prihajajo vsak dan, se zdi, da se internet izboljšuje vsak dan. Zdaj obstajajo platforme družbenih medijev, kjer so ljudje ustvarili strani, ki jim pomagajo pri interakciji kot skupnosti.

Navdušenci nad Street Fighterjem iz različnih delov sveta lahko zdaj komunicirajo prek besedil, glasovnih klicev ali video klicev s klikom na gumb. Socialni mediji omogočajo ljudem, da ustvarijo igralne sobe, kjer lahko delijo prenos v živo o igri, ki jo igrajo. Street Fighter uporablja to tehniko, da se igra drug z drugim na spletu, deli nasvete o igranju iger in kar je najpomembneje, oglašuje igro drugim igralcem.

Igranje Street Fighter na spletu

Številne države po vsem svetu imajo neverjetne internetne hitrosti, ki lahko podpirajo video igre v živo. Vsaka oseba, ki želi igrati Street Fighter na spletu, mora najprej ustvariti spletni račun. Za ustvarjanje računa na konzoli ali osebnem računalniku morajo imeti e-poštni račun.

Za igranje na spletu je pomembno, da imate dostop do hitrega interneta, da se izognete medpomnjenju videoposnetkov med igro. Igranje nasprotnikov v živo pomaga izboljšati igralne sposobnosti. Igralci igrajo tudi interakcijo med igro in si izmenjujejo ideje o igri. Igranje na spletu je vznemirljivo, saj nihče nima pojma o prednostih in naslednji potezi nasprotnika. Pridružitev spletnim forumom na Redditu je odličen način, da delite igralne stvari z navdušenci in izboljšate svoje veščine.

Igralci Big Street Fighterja

Street Fighter, franšiza Capcom, na splošno velja za bojno igro, ki nosi bratstvo borilnih iger od izdaje. Od Street Fighterja 2 do Street Fighterja 5 so ikonični trenutki, odlični igralci in nori povratki. Daigo Umehar je daleč največji igralec, ki je kdaj igral Street Fighterja.

Njegove trofeje veliko govorijo o njegovi spretnosti. Zaradi njegove prevlade v Street Fighterju ga imenujejo tudi "Zver". Lee "Infiltration" Seon-woo je južnokorejski ulični borec. Infiltration je eden redkih igralcev, ki se je približal vrhu rekordov The Beast.

Ali obstaja svetovno prvenstvo Street Fighter?

Omenite Capcom Cup kateremu koli igralcu Street Fighterja in presenečeni boste nad njihovim odzivom. Capcom Cup je svetovno tekmovanje Street Fighter. Tekmovanje je bilo ustanovljeno leta 2013. Na prvem dogodku so bile glavne igre Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Street Fighter X Tekken različica 2013 in Super Street Fighter 4: Arcade Edition različica 2012. Vsaka tekma je imela osem kvalifikacij.

Leta 2014 se je igral samo Street Fighter 4. Turnir je imel 16 kvalifikacij. Leta 2015 je bil Capcom Cup format za 32 ljudi. Capcom Pro Tour je ime za serijo kvalifikacijskih dogodkov za turnir. DreamHack in Evolution Championship sta nekaj največjih in najprestižnejših že obstoječih turnirjev, ki sta del Capcom Pro Toura.

Najbolj uspešne države v tem tekmovanju so Združene države Amerike, Južna Koreja in Japonska. To tekmovanje privablja ljubitelje Street Fighterja z vsega sveta. Gledati ljudi, ki dajejo vse od sebe, da bi se izognili izločitvi in dobili prvo nagrado, je vedno zabavno. Še bolj zabavno je vznemirjenje, ki ga človek občuti, ko stavi. To tekmovanje je na voljo za stave na nekaterih najboljših spletnih mestih za stave eSport. Ne zamudite vznemirjenja. Sodelujte pri Street Fighter eSport stavah.

Stave na Street Fighter pri ponudnikih

Pred stavami morate identificirati odlično aplikacijo za stave na e-šport ali spletno mesto za stave na e-šport. Na voljo je veliko stavnic, vendar niso vse odlične. Izbira najboljše strani za stave Street Fighter eSports je pomembna, da ste na varni strani. Tukaj je nekaj najboljših spletnih mest za e-športne stave, na katerih lahko postavite stave na Street Fighter.

Betway

Spletno mesto Street Fighter eSports ponuja vsa priljubljena prvenstva Street Fighter. Novi računi so nagrajeni z brezplačno stavo 50 dolarjev. Poleg tega spletno mesto ponuja zelo priročne načine plačila. Nekateri razpoložljivi načini plačila so PayPal in Skrill.

1xBet

To je še eno fantastično spletno mesto za eSports Street Fighter. Igralci prejmejo 100% bonus na svoj prvi depozit po ustvarjanju računa. Ta stran ponuja tudi skoraj vsako tekmovanje Street Fighter na svetu. Spletno mesto ponuja več kot 60 varnih in zanesljivih možnosti plačila.

Loot.bet

Spletno mesto daje 100% Street Fighter bonuse ob igralčevem prvem depozitu. Tukaj imajo igralci možnost staviti na skoraj vsako prvenstvo Street Fighter. Igralci imajo tudi dostop do različnih možnosti stav. Loot.bet ponuja igralcem odlične možnosti plačila za enostavno polaganje. To daje igralcem možnost, da naredite hitre depozite in hitro postavite stave.

Katere so nekatere pomembne ekipe v tem esportu?

Če želite biti uspešen igralec na srečo, morate pred oddajo stav opraviti temeljito analizo. Pred stavo je treba pogledati igralčevo evidenco. Ali ima igralec možnost za zmago v igri ali zmago v določenem krogu v igri? Igralci imajo zdaj ekipe, v katerih poskušajo skupaj zmagovati na turnirjih.

Organizacije iger na srečo podpisujejo odlične igralce, da zmagajo na tekmovanjih in prinesejo čast svojemu taboru. Preden se odločite, preverite, ali ima določena ekipa veliko uspešnost v Street Fighterju. Tukaj je nekaj uspešne ekipe, na katere lahko stavite svoje igralce pri dajanju stav na Street Fighter.

Echo Fox

To je severnoameriška organizacija za e-šport. Ustanovljeno je bilo leta 2015. Ekipa Echo Fox ima odličen sloves po zmagah na tekmovanjih Street Fighter. Igralci na srečo bi morali paziti na igralce Echo Fox, saj imajo nagnjenost k zmagi.

Mouz

Mouz se je prej imenoval Mousesports. Profesionalna igralniška organizacija ima sedež v Hamburgu v Nemčiji. Leta 2017 so ustanovili ekipo Street Fighter, ko so podpisali Problem X in CCL. Čeprav je CCL zapustil ekipo, je Problem X še vedno velika grožnja v Street Fighterju.

Prednosti in slabosti

Če Street Fighter nikoli ne bi obstajal, bi bile borbene igre bistveno drugačne. Borilna franšiza je odgovorna za ustvarjanje drugih borilnih iger. Street Fighter je kljub nekaj izzivom na cesti v ospredju že približno tri desetletja. Tukaj je nekaj prednosti in slabosti Street Fighterja.

Prednosti

  • Čudovita kombinacija novega in klasičnega. Street Fighter 5 ima Super kombinacije, Focus Attacks, Ultra Combos, veliko dodatkov, nove načine izzivov, povsem nove ravni in spletno igro.
  • Odlična borbena mehanika. Street Fighter je zdržal že dolgo zaradi svoje brezhibne borbene mehanike. Ne glede na to, ali igralec izvaja skok, odmeta ognjene krogle ali pometa nogo, je igra preprosto odlična. Ne glede na to, ali igralec uživa v igri na spletu ali igra proti računalniku, je boj tako odziven in tesen, da mora sam, če izgubi, kriviti sebe.
  • Ubijalska grafika
  • Čeprav rezni prizori v načinu Story Mode nimajo neverjetnih vizualnih podob, je grafika med dejansko igro spektakularna. Huda hitrost in gladkost igre dajeta priložnost, da občutimo vpliv na vsak napad.

Slabosti

  • Iffy spletna igra
  • Iskanje tekem na spletu je zelo težko. Igra traja veliko časa, da se poveže z igralci na spletu.

Razumevanje stavnih kvot Street Fighter

Kvote se nanašajo na možnost ali verjetnost nastanka določenega dogodka. Stave so postavljene glede na kvote ki jih dajo stavnice. Različne e-športne knjige različno izračunajo kvote. Izberite ugledno esportsbook z dobrimi kvotami. Nekatere različne vrste kvot so implicitna verjetnost, ameriška, decimalna in ulomka. Najpogosteje se uporabljajo decimalne kvote

  • decimalne kvote: To so kvote, ki jih je najlažje pretvoriti iz vložka v donos. So tudi najbolj uporabljen format kvot na svetu. Na primer, če igralec stavi na igralca Street Fighterja s kvoto 3,65 s skupno 10 dolarji, bo rezultat stave 36,5 dolarja, če je stava dobljena, z vključenim vložkom.
  • Ameriške kvote: Ameriške kvote so predstavljene kot številke z znakom minus (-) in predpono (+). Pozitiven predznak je podan kvotam podrejenih in kaže znesek, ki ga je treba osvojiti za vsakih 200 vloženih dolarjev. Negativne kvote kažejo znesek, ki je potreben za zmago v višini 100 dolarjev od stave.
  • Delne kvote: Te kvote so podane kot ulomno število. Zgornja številka označuje, koliko dobimo, ko vložimo spodnje delno število.
  • Implicitna verjetnost: To je bolj berljiv način za označevanje kvot. Vendar je ta metoda lahko zelo nenatančna. Uporablja se predvsem kot referenca pri izračunu tveganja.

Nasveti in triki za stave Street Fighter

Čeprav ljudje sodelujejo pri stavah za zabavo, še vedno potrebujejo zmage, da bodo še naprej aktivni na sceni stav. Za uspeh pri Street Fighter stavah je treba izvesti statistično analizo. Za začetek je treba vedeti, kako so igralci nastopili drug proti drugemu, ko so se nazadnje srečali. Pomembno je tudi preveriti, ali ima igralec a najljubši turnir.

Zdi se, da so nekateri igralci na določenih turnirjih boljši v primerjavi z drugimi. Igralcem na srečo vedno svetujemo, da pred stavo preverijo obliko igralca. Igralec je morda v najboljši formi v svoji karieri in ima dolg zmagovalni niz. Priporočljivo je staviti na igralca s takšnim nizom.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-športi
About

Jun-ho Kim, južnokorejski dinamični ešportni mojster, je svetilnik znanja na EsportRankerju. Jun-ho, ki združuje analitično moč s prirojeno ljubeznijo do iger, razkriva zapleteno pletenino spletnih tekmovanj in zagotavlja igralcem, da ostanejo obveščeni in navdihnjeni.

Send email
More posts by Jun-ho Kim