Vaš najboljši vodnik za stave World of Tanks 2024

World of Tanks (WoT) je najbolj ocenjena stvaritev Wargaminga, ciprskega podjetja za video igre. Slednji je svoj razvoj napovedal leta 2009, češ da je bil njegov proračun večji od katerega koli drugega naslova v igralni industriji takrat. Ta igra je bila izdana avgusta naslednje leto po vrsti uspešnih beta testov.

Do decembra 2013 je imel World of Tanks več kot 70 milijonov registriranih igralcev po vsem svetu. Nesporno je, da se je uporabniška baza te igre od takrat izjemno povečala. Omeniti velja, da vsi ne igrajo WoT, da bi odpravili dolgčas. Obstaja tudi pododdelek eSports, kjer se usposobljeni igralci in ekipe tekmujejo med seboj za različne nagradne sklade.

Vaš najboljši vodnik za stave World of Tanks 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
Kaj pričakovati od World of Tanks?

Kaj pričakovati od World of Tanks?

Igranje World of Tanks, za čisto zabavo ali tekmovanje, zahteva, da igralci zberejo ogromno znanja o tem. Ta legendarna množična spletna igra za več igralcev (MMO) ponaša se s stotinami bojnih vozil iz 20. stoletja, vključno z lokomotivsko artilerijo, tanki (lahki, težki in srednji) ter lovci na tanke.

Ti oklepniki so iz različnih delov sveta, kot so Velika Britanija, Francija, Japonska, Poljska, Nemčija, Kitajska in Združene države. Poleg tega so vsi prilagodljivi in nimajo podobnih nastopov, vlog ali prednosti na bojišču. Glede na svoje cilje se igralec odloči, kakšno dodatno opremo potrebuje njegovo vozilo.

Igranje Igralci proti igralcem (PvP) je primarni način igre World of Tanks. Zato vsak igralec izbere eno bojno vozilo za uporabo. Ko pristanejo na naključnem bojišču, so zadolženi za njegovo gibanje in streljanje. Prav tako lahko izkoristijo funkcijo glasovnega ali tipkanega klepeta za komunikacijo z drugimi igralci, zavezniškimi ali drugimi, po njihovem mnenju.

Igralci WoT se lahko v tej igri vključijo v različne bitke. Glavne vrste so naslednje:

 • Naključne bitke
 • Ekipne bitke
 • Bitke tankovske čete
 • Posebne bitke
 • Ekipni trening bitki
 • Bitke za trdnjavo
Kaj pričakovati od World of Tanks?
Stave na World of Tanks

Stave na World of Tanks

Nešteto izkušenih igralcev, ki stavijo na World of Tanks, lahko potrjuje, da je stavljanje na to igro le sprehod! Eden od glavnih razlogov za to je, da ga ponujajo številna spletna mesta za esport stave, od katerih večina ponuja ugodne funkcije, kot so odlične kvote na različnih turnirjih WoT, več načini pologa/dviga, in prilagajanje ekipam za podporo strankam.

Poleg tega so stave na World of Tanks eSport enostavne, še posebej potem, ko igralec identificira stavnico, katere vidiki izpolnjujejo njihove edinstvene zahteve. Evo, kaj naj storijo:

 • Obiščite razdelek e-šport na spletnem mestu za stave
 • Kliknite na "World of Tanks (WoT)"
 • Izberite trg
 • Vnesite znesek stave
 • Potrdite stavo

Priprava stav na World of Tanks

Čeprav so stave na World of Tanks preproste, se morajo igralci na to pripraviti, če upajo, da bodo to kar najbolje izkoristili. Toda kako lahko to storijo? Za začetek lahko raziščete priljubljene trge, ki so na voljo, kot so:

 • Hendikepi
 • Prva kri
 • Zmagovalec zemljevida
 • Zmagovalec tekme/stave Moneyline
 • Baza zajeta
 • Skupni rezultat

Prav tako je pametno, da igralec oceni varnost spletnega mesta za stave, ko se pripravlja na začetek svoje stave v World of Tanks. Resnica je, da čeprav obstaja precejšen nabor varnih, legitimnih spletnih mest za stave WoT, obstaja tudi nekaj negotovih. In igralci se jim morajo za vsako ceno izogibati.

Stave na World of Tanks
Zakaj je WoT priljubljen?

Zakaj je WoT priljubljen?

World of Tanks se uvršča med najbolj priljubljene esport igre danes na sceni. To je lahko posledica naslednjih dejavnikov.

internetna skupnost

World of Tanks se ponaša z ogromno skupnostjo z več kot 160 milijoni igralcev po vsem svetu. Čeprav se jih večina še nikoli ni srečala osebno, preživijo veliko časa na spletu in razpravljajo o tej igri. Nekatere pogoste teme, ki jih komentirajo, vključujejo prejšnje in prihajajoče turnirje, nasvete za stave in igranje ter najbolj izurjene igralce, na katere morate biti pozorni.

Igranje World of Tanks na spletu

Enostavnost in dostopnost WoT sta drugi elementi, ki so mu omogočili, da si je pridobil naklonjenost številnih ljubiteljev e-športa po vsem svetu. Ta naslov je na voljo na več platformah, vključno z Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox 360 in macOS.

Veliki igralci World of Tanks

Prav tako je varno reči, da so legendarni igralci World of Tanks odigrali ogromno vlogo pri izboljšanju fandoma te igre. Nekateri od teh so tiranozaver_Riggx in LuNaTic_-Lore, ki navdihuje igralce, da pogosteje igrajo to igro, da izpopolnijo svoje veščine.

Zakaj imajo igralci radi World of Tanks

Vedeti, zakaj se igralci še vedno ne morejo naveličati World of Tanks, je ključnega pomena za razumevanje njegove naraščajoče priljubljenosti. Da, ta naslov je bil sprva izdan pred več kot desetletjem, vendar se zaradi rednih posodobitev še vedno zdi svež. Mehanika WoT je prav tako raznolika in ima impresivne vizualne lastnosti. Večini igralcev je prav tako všeč, da Wargaming pri izdaji najnovejših različic upošteva njihov prispevek.

Kako igrati WoT

To bi lahko bil še en razlog, ki pojasnjuje slavo World of Tanks. Učenje igranja te igre je sprehod. In dokler igralec obvlada svoje trike, je pripravljen! Na primer, igralci bi morali svojim soigralcem dati nekaj prostora za optimalno delovanje. Parkiranje za zaveznikom ni priporočljivo, saj zmanjša število pušk v bitki. Poleg tega bi morali igralci previdno krmariti po vročih območjih boja.

Največje ekipe in igralci World of Tanks

Poleg tega je World of Tanks splošno znan, ker imajo igralci dolg seznam ekip in igralcev, o katerih je treba razmišljati, ko gre za stave na najboljše spletno mesto za esport stave. Lahko celo prosto stavijo več stav ali raziskujejo različne trge, če so zmedeni zaradi številnih razpoložljivih izbir. Nedvomno to poveča navdušenje večine igralcev na srečo, ko čakajo na rezultate.

Zakaj je WoT priljubljen?
Ali je mogoče staviti turnir v World of Tanks?

Ali je mogoče staviti turnir v World of Tanks?

da. Obstajajo različna prvenstva WoT, ki različnim profesionalnim ešportnim ekipam omogočajo tekmovanje med seboj. Ti dogodki so lahko z različnimi določili in pogoji, ki urejajo dejavnosti vseh sodelujočih strank.

Običajno World of Tanks turnirji na voljo v treh oblikah – spopadi, izzivi in klanski turnirji. Odvisno od posameznega tekmovanja imajo lahko ekipe od tri do petnajst eSport športnikov. Večina teh organizacij pripelje tudi kvalificirane "rezervne" igralce, ki nadomestijo tiste, ki morda ne bodo prišli na oder zaradi težav, kot so zapleti pri vizumih.

Najnovejši svetovni turnir World of Tanks je bil 2022 World of Tanks Championship International, prvi dogodek te igre 15VS15. V njem so sodelovale najboljše ekipe iz Evrope, Kitajske, Azije in Pacifika, Severne Amerike in Commonwealtha neodvisnih držav. Nagradni sklad je znašal 130.000 €, kar je dovolj veliko, da te ekipe spodbudi, da ponudijo vse od sebe.

Veliki finale World of Tanks je eden najprestižnejših dogodkov med igralci WoT. To je tudi odlična priložnost za stave na esport.

Nedvomno so ti globalni turnirji v World of Tanks ogromno, zlasti za tiste v skupnosti e-športov. Športnikom nudijo priložnosti, da pokažejo svoje nore veščine WoT, izzovejo nasprotnike, si ustvarijo ime in optimistično utirajo pot za nadaljnje napredovanje v karieri.

Ali je mogoče staviti turnir v World of Tanks?
Stave na World of Tanks pri ponudnikih

Stave na World of Tanks pri ponudnikih

Vsak ljubitelj World of Tanks lahko stavi na to pri nekaterih najboljših ponudnikih e-športa danes, vključno z 22BET, Betwinner in Megapari. Igralci se morajo registrirati na teh spletnih mestih za stave šele, ko potrdijo, da ustrezajo njihovim različnim stavnim potrebam. Toda kakšen je najprimernejši način za to? No, vrednotenje njihovih lastnosti je vedno na vrhu seznama.

Dostojna stavnica WoT je opremljena z intuitivnim spletnim mestom, ki igralcem na srečo omogoča stave na mobilnih napravah. Tako lahko stavijo na ta priljubljeni eSport, ko so na poti, v službi ali celo ko si delijo obrok s prijatelji.

Poleg tega ponuja razumne kvote World of Tanks, ki povečajo možnosti za uspeh stavnikov, ne glede na njihovo raven izkušenj. To jih motivira in jim omogoča napredovanje v svoji profesionalni igralniški karieri.

Preglednost je še ena ključna funkcija, na katero morate biti pozorni v aplikaciji za stave na eSports, ki ponuja World of Tanks. Ponuditi bi moral celovite regulativne politike, ki bodo igralcem seznanile, kaj je treba in kaj ne smemo pri uživanju vseh njegovih storitev. Imajo tudi poštene, večjezične strokovnjake za storitve za stranke, ki vodijo stave in jim pomagajo kar najbolje izkoristiti svoje stavne podvige WoT.

Stave na World of Tanks pri ponudnikih
Sledite najboljšim ekipam WoT in natančno stavite

Sledite najboljšim ekipam WoT in natančno stavite

Znanje o najbolj ocenjenih ekipah World of Tanks je vedno priročno, ko stavite na to igro. Igralcem omogoča, da prepoznajo podrejene in priljubljene ter, upajmo, izberejo najbolj donosne trge stav.

To je nekaj od današnje najboljše ekipe WoT.

Natus Vincere

NAVI je bil ustanovljen leta 2009. Ima ekipe in e-športne športnike, ki tekmujejo ne samo v World of Tanks, ampak tudi v Doti 2, FIFA, Apex Legends, League of Legends, Paladins, Valorant in Fortnite. Ta ekipa je osvojila prvo mesto v Wargaming.net ligi World of Tanks v letih 2014 in 2016.

Energija tornada

Tukaj je še ena visoko uvrščena ekipa World of Tanks, ki je v preteklih letih odigrala več tekem. Na velikem finalu WoT leta 2017 je zmagal in domov odšel z ogromnimi 150.000 $, razdeljenimi med svoje WoT

aktivni seznam takrat.

HellRaisers

HellRaisers je znana tudi po svoji precej fenomenalni ekipi World of Tanks, ki se je pomerila z drugimi v več turnirjev. Podpisal je nadarjene igralce WoT, kot so Vladislav "Neskwi" Kanaev, Andrei "lolwo" Dzenisenka in Vladimir "DYADOR" Drutskiy.

Druge izjemne ekipe World of Tanks, ki jih je trenutno vredno spremljati, so:

 • Ekipa Dignitas
 • Virtus. pro
 • Dvignite
 • RoX
 • PENTA Šport
 • Ne tako resno
 • Ups - The Tough
Sledite najboljšim ekipam WoT in natančno stavite
Prednosti in slabosti World of Tanks

Prednosti in slabosti World of Tanks

Igralci, ki igrajo World of Tanks, bi morali razumeti njegove prednosti in pomanjkljivosti, da bi dobili namig, kaj lahko pričakujejo. Tukaj so prednosti, kot sledi.

 • Enostavno in cenovno ugodno: igralcem WoT ni treba opraviti posebnega usposabljanja, da bi uživali v tej igri, saj ne gre za trdi simulator. Še bolj priročno je, da se jim za to ni treba ločiti niti centa, ker je igranje popolnoma brezplačno. Zaradi tega je primeren za amaterske in izkušene igralce iger z omejenim proračunom ali drugače.

 • Nešteto bojnih vozil: World of Tanks ponuja številna oklepna vozila, ki jih igralci lahko odklenejo in izkoristijo med bitko. Vsi ti razpoložljivi stroji so nadgradljivi, kar jim omogoča, da eksperimentirajo, prepoznajo svoje prednosti in sčasoma uresničijo svoj polni potencial kot igralci iger.

 • Mystery: World of Tanks je enigma, ki naj bi zadovoljila potrebe igralcev iger, ki imajo radi trilerje. Vsaka bitka v tej igri se odvija drugače, tudi če igralci uporabljajo podobne stroje, prilagojene na enak način. To pomeni, da se vedno lahko veselite nečesa edinstvenega, kar poveča razburjenje.

Slabosti

 • Ena od glavnih pomanjkljivosti World of Tanks je, da morajo igralci plačati za njegove vrhunske funkcije. Zato so tisti, ki ne zmorejo, prikrajšani za najbolj vznemirljive izkušnje tega naslova.
Prednosti in slabosti World of Tanks
Razumevanje stavnih kvot World of Tanks

Razumevanje stavnih kvot World of Tanks

Naučiti se brati kvote World of Tanks bi moralo biti prednostna naloga vsakega igralca, ki namerava stavite na ta esport razen če se želijo pripraviti na neuspeh.

Običajno različna mesta za stave zagotavljajo kvote WoT za svoje člane in se lahko razlikujejo od ene stavnice do druge. Njihovo razumevanje je enostavno, če razumete priljubljene formate, ki so danes na voljo. Ti vključujejo, vendar niso omejeni, na naslednje.

 • decimalne kvote: Številna spletna mesta za stave World of Tanks uporabljajo decimalne kvote, ker jih večina igralcev lahko udobno prebere in uporabi za izračun svojih potencialnih dobitkov. Pomnožiti jih morajo le s svojimi vložki.
 • Delne kvote: Delne kvote WoT so precej pogoste med stavnicami e-športa v Združenem kraljestvu. Tako kot zgornje decimalne kvote so tudi enostavne. Medtem ko zgornja številka predstavlja možna izplačila, spodnja prikazuje znesek, ki ga morate vložiti. Na primer, stavnik lahko ponudi kvoto 10/1 za določeno ekipo World of Tanks. To pomeni, da igralci osvojijo 10 $ za vsak 1 $, ki ga vložijo.
 • Ameriške kvote: Igralci WoT bi lahko našli ameriške kvote na stavniških platformah v Združenih državah. Prihajajo s pozitivnimi ali negativnimi številkami. Prva označuje znesek, ki bi ga lahko dosegli, če bi vložili 100 $. Po drugi strani pa slednji prikazuje vsoto, ki jo morajo staviti, če upajo, da bodo zbrali 100 $.
Razumevanje stavnih kvot World of Tanks
Nasveti in triki za stave v World of Tanks

Nasveti in triki za stave v World of Tanks

World of Tanks je priljubljena možnost tako za izkušene kot igralci začetniki. Te stranke lahko uporabijo različne strategije, da zagotovijo, da njihovi stavni podvigi obrodijo sadove. Eden od njih je spremljanje nastopov njihove najljubše ekipe ali igralca. To bi lahko bilo z analizo rezultatov zadnjih desetih ali več tekmovanj, na katerih je sodeloval.

Igralci lahko tudi gledajo svoje priljubljene igralce WoT na platformah, kot sta YouTube in Twitch, da ocenijo njihove sposobnosti in se odločijo, ali je pametno staviti nanje. Če stava želi staviti na turnirje WoT, bi moral počakati na zadnjo fazo tekmovanj – kvalifikacijske so nepredvidljive in enostavno je staviti na ekipe World of Tanks ali igralce, ki bi lahko izpadli prej, kot je bilo pričakovano.

Nasveti in triki za stave v World of Tanks