Vse o stavah na Natus Vincere

Natus Vincere je organizacija iger na srečo, ustanovljena leta 2009, s sedežem v Kijevu v Ukrajini. Na poti do svojega nastanka je esport hitro pridobival na popularnosti in veliko donosnih tekmovanj je bilo v porastu. Njena polna različica je bila sprejeta, potem ko jo je njihova baza oboževalcev izbrala na dogodku, ki je potekal posebej za iskanje primerne zamenjave.

Končno obliko imena so pridobili po tekmovanju navijačev, ki ga je organizirala organizacija za iskanje imena ekipe. Natus Vincere v latinščini pomeni "rojen za zmago", kar je bil končni cilj ekipe, da postane ena najboljših esports ekip v panogi.

Vse o stavah na Natus Vincere
Igralci Na'Vi Esports

Igralci Na'Vi Esports

Protiudarni oddelek sestavljajo Ukrajinci, S1mple (Kostyliev Oleksandr) in B1t (Vakhovskyi Valerii). Ostali 3 igralci, Perfecto (Zalutskiy Ilya), Boombl4 (Mikhailov Kirill) in Electronic (Sharipov Denis), so Rusi.

V-Tune (Vorobey Alik), Noone (Minenko Volodymyr) in GeneRaL (Nigrini Viktor) so vsi Ukrajinci na seznamu Dota 2. Korobkin, Ilya, prav tako iz Ukrajine, in Solo (Berezin, Alexey) iz Rusije sestavljajo petčlansko ekipo.

V preteklosti je imel Na'Vi ekipo League of Legends, a so se igralci razšli. Ekipa je bila razpuščena. Šele do marca 2021 se je entiteta vrnila na sceno League of Legends: Wild Rift. Nova ekipa ima sedež v Evropi in jo sestavlja pet kitajskih igralcev, med njimi Zheng Julien, alias Ghost, in Juzi (Zeng Shiying). Drugi člani so Guansheng Xu, alias SkyFL, Simone Mu, znana po svojem igralnem imenu, Mumu, in Sipeng Hu, alias Garen.

Igralci Na'Vi Esports
CS: GO divizija

CS: GO divizija

Osnova ekipe je bila ekipa Counter-Strike. Dve leti po ustanovitvi CS je bila ustanovljena ekipa FIFA. Spletna igralna scena je pred nastankom hitro naraščala v priljubljenosti. Raznolikost prvenstev z velikimi nagradami se je še naprej povečevala. Na dogodku Intel Extreme Masters 2009, ki je potekal v Dubaju, je Murat s polnim imenom Arbalet Zhumashevich razglasil ustanovitev skupine za esport.

Arbalet, ki je že prej deloval kot mecen, se je odločil ustanoviti a strokovno ekipo. On naj bi bil glavni sponzor. On naj bi treniral igralce in skrbel za denar, od plač do plačil letov. Cilj je bil pridružiti se ligi najbolj priljubljenih esports ekip v Evropi.

Sledile bi jim ekipe StarCraft II in tudi ekipa na sceni League of Legends. Novoustanovljene ekipe pa niso izpolnile pričakovanj in so bile zaradi tega razpuščene. En igralec, Yozhyk, je bil izjema, saj je veljal za enega najboljših igralcev v tistem času v igrah FIFA. Poleg tega je bil cenjen zaradi sposobnosti razveseljevanja navijačev, o čemer priča tudi osvojitev več kot petindvajsetih trofej na različnih tekmovanjih.

Ekipa Global Offensive je bila prva, ki je zmagala na treh velikih tekmovanjih. Med temi dogodki sta bila Intel Extreme Masters in Electronic Sports World Cup. Vse tri so osvojili v enem samem koledarskem letu, kar je rekord. Zmagala bi tudi divizija Dota 2 Mednarodna 2011. S tem podvigom so postali najbolj znana esport ekipa v tistem času.

Rainbow Six Siege je naraščajoča divizija v ekipi, tako kot PUBG. Druge divizije, v katerih Na'Vi postavlja ekipe, vključujejo LoL: Wild Rift, World of Tanks, Paladins, Fortnite, Apex Legends in Mobile Legends: Bang.

CS: GO divizija
PUBG

PUBG

Navi je leta 2018 pridobil ekipo PUBG. Vsi trije igralci so kasneje odpadli v korist TheTab, s pravim imenom Vitaly Karkeshkin, Besto, s pravim imenom Andrej Ionov, in Ceh9, s pravim imenom Arsenii Ivanychev. Oranžni je Vladyslav Ostroushko, ostali trije igralci pa so vsi Rusi. To so trenutni člani ekipe.

Ekipa je v Rainbow Six Siege vstopila v začetku leta 2019, potem ko je pridobila ekipo Mock-it Esports iz Nemčije. Trenutni seznam sestavljajo 3 Britanci: Doki (Robertson Jack), Blurr (Murray Byron) in Nathan (Sharp Nathan). Druga dva sta Saves (Kamieniak, Szymon) s Poljske in Secretly (Olofsson, Rickard) iz Švedske.

Sredi leta 2021 je ekipa vstopila v Valorant, potem ko je podpisala prvo divizijo e-športnih ekip, imenovano No Pressure on. Njihov seznam vsebuje večino Rusov. Ti igralci so Kirill Nehozhin, splošno znan kot Cloud, Denis Tkachev, znan kot Dinkzj, Duno, s pravim imenom Mihail Fokin, in Nikolaev Yaroslav alias Jady, ki so vsi Rusi. 7ssk7, uradno ime Artur Kurshin, iz Belorusije, je trenutno edini nerus.

PUBG
Najmočnejše igre Na'Vi

Najmočnejše igre Na'Vi

V disciplini Counter-Strike ima NaVi dolgo in slavno zgodovino. Prva večja zmaga je ekipa dosegla leta 2010 na ESWC Ukraine. Nato sta Markeloff in njegova ekipa premagala SK Gaming v finalu ESWC. S tem, Natus Vincere prislužil najvišje priznanje v zgodovini ukrajinskega e-športa. Po tem so leta 2010 ukrajinski zmagovalci DreamHack Winter in Intel Extreme Masters 5 To obdobje lahko šteli za najbolj znano esport ekipo NaVi Counter-Strike. Seznam ekipe se je spremenil z izdajo Counter-Strike: Global Offensive.

Oblikovanje ekipe Dota, ki je vključevalo najboljše ukrajinske igralce, je bilo objavljeno oktobra 2010. Navijev oddelek Dota je bil uveden oktobra 2010. Ko je v finalu premagal kitajsko ekipo EHOME, je bila ekipa povabljena na The International 2011, kjer je zmagala. Ekipa Navi Dota2 eSport trenutno velja za eno najboljših na svetu. Dendi in Artstyle sta še vedno na seznamu, ekipo pa vodita Akbar "SoNNeikO" Butaev in Viktor "GeneRaL" Nigrini, oba stara 19 let, in Dmitry "Ditya Ra" Minenkov, ki je star 21 let. Navijeva ekipa Dota2 je primer, kaj se lahko zgodi, ko se talent sreča z izkušnjami v dobro uravnoteženi skupini.

Čeprav so imeli ekipo v League of Legends leta 2012, je Navi relativno nov na tekmovalni sceni. Ekipa NaVi.LoL eSport ima zdaj veliko izkušenih igralcev, ki bodo poskušali tekmovati v eSports Counter-Strike in Dota2. Ti na novo podpisani igralci bodo poskušali ekipo pripeljati na najvišjo možno raven igre.

Najmočnejše igre Na'Vi
Zakaj je Na'Vi Esports priljubljen?

Zakaj je Na'Vi Esports priljubljen?

Ekipa je v prvem letu obstoja osvojila 12 medalj in svojemu naboru dodala postavo Dota. Kljub temu pa naslednja leta niso bila posebej plodna, saj so bili skoraj vsi obstoječi igralci in ekipe zamenjani ali popolnoma razpuščeni. Seznam CSGO je bil edini (nekoliko) vztrajen tako v zasedbi kot v nastopu v preteklih letih. Po zmagi na izdaji ESL One v letu 2018 in kopenhagnski Blast Pro Series v istem letu, ekipa NAVI CSGO zdaj velja za eno najboljših e-športnih ekip na svetu. Premagali so Fnatic v zadnji igri StarSeries in i-League CSGO sezone 7 leta 2019.

Leta 2010 je NAVI osvojil 12 medalj, od tega osem zlatih, in pritegnil veliko množico. Hltv.org je priznal dosežke igralcev: Edward (5. mesto), Starix (4. mesto) in Markeloff so bili razglašeni za najboljše igralce sezone. Za najboljšega kapetana je bil imenovan Zeus.

NAVI je veljal za eno najmočnejših ekip ob koncu DotA All-Stars ere, zato je bilo povabilo na The International logično. Ekipa je osupnila vse v Kölnu in zlahka premagala skupinski del. V končnici so nadaljevali zmagoviti niz. V zadnji tekmi turnirja so zlahka premagali favorita turnirja EHOME.

Takšna neustavljiva sila se je povzpela na neustavljivo silo in uničuje konkurenco. Ni jih motil poraz v prvem krogu proti Team Liquid v svetovnem finalu Blast Premier. Redno so premagali vse, ki so jim stali na poti, potem ko so bili poslani v razred poražencev in na robu izločitve. Tako je delovalo: Na'Vi so premagali G2, Liquid, Vitality in Gambit, medtem ko so bili v spodnjem razredu.

Zakaj je Na'Vi Esports priljubljen?
Zmagovalne ekipe in največji trenutki Na'Vi Esports

Zmagovalne ekipe in največji trenutki Na'Vi Esports

Leto, v katerem je ekipa prejela največ nagrad, je bilo leto 2010. Ekipa je med dvema ostalima ekipama prejela najvišje zasedenost v finalu ESWC. V finalu je premagal SK Gaming, česar še nikoli prej ni uspelo ekipi iz Commonwealtha neodvisnih držav. To je bila najvišja čast v zgodovini ukrajinskega e-športa.

NaVi so potrdili, da se bodo po zmagi na svetovnih prvenstvih leta 2010 udeležili še dveh dogodkov: Arbalet Cup Dallas in GameGune. Na prejšnjem turnirju je v finalu premagal Mousesports. Pole position je evropskim ekipam prinesel skupno 25.000 $. Istega leta so v finalu svetovnih kibernetskih iger igrali z mTw.dk, dansko ekipo, kjer so zmagali. Tako so postali prva ekipa na svetu, ki je hkrati osvojila vse tri najpomembnejše svetovne naslove.

Po ustvarjanju nove zasedbe so se Na'Vi v prvi polovici leta 2013 trudili, da bi se uveljavili na tekmovanjih. Njihov prvi velikega turnirja zmaga je prišla aprila, ko so zasedli prvo mesto v uvodni sezoni ESL Major Series One. Na Alienware Cupu istega leta se je Na'Vi pomeril z devetimi najboljšimi vzhodnimi stranmi. Prebili so se v finale, kjer so na koncu zmagali. Postali so ena redkih zahodnih ekip, ki je zmagala na velikem kitajskem turnirju. Podobno so se uvrstili v finale mednarodnega prvenstva 2013, a so imeli smolo, saj so v petem krogu izgubili finale.

Zmagovalne ekipe in največji trenutki Na'Vi Esports
Kje in kako staviti na Na'Vi Esports

Kje in kako staviti na Na'Vi Esports

Kvote ekipe Na'Vi na bet365, ArcaneBet, Rivalry in Pinnacle so le nekatere izmed najboljša spletna mesta za ešportne stave iskati kvote ekipe Na'Vi. GGBet, Betathome, Vulkanbet, 1xBet in Bethard so tudi nekatera mesta za iskanje dogodkov, ki vključujejo ekipo Navi. Ta spletna mesta za ešportne stave ponujajo veliko različnih trgov, vendar jih mora igralec vedno poskušati primerjati in izbrati najbolj tržno možnost.

Potrebno je opraviti dodatne raziskave o ekipah oziroma igralcih. Dragocene informacije o trenutni formi ekipe in ključnih igralcih vam lahko pomagajo odkriti ugodne možnosti za stave. Vendar pa bo imela ekipa Navi na večini turnirjev pomembno prednost v medsebojnih bitkah.

Vedno so očitni favoriti, še posebej, ko igrajo svojo najboljšo CSGO vseh časov. Trenutno so najpomembnejši in konec vseh profesionalnih CSGO. Pred kratkim so osvojili devet velikih turnirjev, vključno z 1 milijon dolarjev vrednim Intel Grand Slam Season 3. Brez dvoma so trenutno najboljša ekipa na svetu, na katero lahko stavijo.

Vendar pa je forma velik del vsake tekme in je tisto, kar naredi ali prekine dvoboje. Prej dajanje stav, zato je treba potrditi, da so informirani igralci vključeni v predvidene tekme. Informacije lahko najdete na spletni strani ekipe ali na njenih straneh v družbenih medijih.

Kje in kako staviti na Na'Vi Esports