Vse o stavah na Team Spirit

Team Spirit je rusko igralniško podjetje s sedežem v Moskvi. Natakar, manekenka in bodoči zdravnik so oblikovali ekipo, potem ko so zapustili službo in študij, da bi sledili svoji strasti do iger na srečo. Ekipo so ustanovili leta 2015 in nadaljevali s tekmovanji na turnirjih Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends in Hearthstone. V samo šestih letih se je skupina povzpela v vrhunsko ekipo za esport.

Njihov primarni cilj je tekmovati z najboljšimi igralnimi klubi na svetu in dosledno nastopati na najvišji ravni. S strateškim in namenskim sodelovanjem želi ekipa vplivati na svojo družbo.

Vse o stavah na Team Spirit
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

22BET

si Country FlagCheckmark
BonusDo 600 dolarjev
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
 • Široka paleta plačil
 • 12000+ slotov
 • Na voljo športne stave
Show less...
Prikaži več
 • Široka paleta plačil
 • 12000+ slotov
 • Na voljo športne stave

22Bet deluje od leta 2017. Je v lasti TECHSOLUTIONS NV, organizacije s sedežem v Curacau. Zahvaljujoč licenci za igre na srečo Curacao, ki velja do 23. novembra 2023, se večini spletnih igralcev zdi varna, saj je vlada Curacaa zelo cenjena na področju spletnih iger na srečo.

BonusPridobite svoj 100€ bonusa na depozit
Show less...Prikaži več
 • Izjemna ponudba ešportnih iger
 • Velika izbira športov
 • Promocije in bonusi visoke vrednosti
Show less...
Prikaži več
 • Izjemna ponudba ešportnih iger
 • Velika izbira športov
 • Promocije in bonusi visoke vrednosti

Loot.bet je izjemen ponudnik e-športov, ki ga zelo priporočamo zaradi svoje zanesljivosti in izjemnih storitev. Kot dolgoletna možnost E-športi si je ta ponudnik od svoje ustanovitve 2016 pridobil dober ugled med igralci. S predanostjo odličnosti in predanostjo zagotavljanju najboljše možne e-športne izkušnje je Loot.bet postal najboljša izbira za igralce po vsem svetu.

BonusPridobite do 500 € bonusa na depozit
Show less...Prikaži več
 • Promocije in bonusi visoke vrednosti
 • Tekmovanja
 • Metode depozita v kriptovaluti
Show less...
Prikaži več
 • Promocije in bonusi visoke vrednosti
 • Tekmovanja
 • Metode depozita v kriptovaluti

ThunderPick je izjemen ponudnik e-športov, ki ga zelo priporočamo zaradi svoje zanesljivosti in izjemnih storitev. Kot dolgoletna možnost E-športi si je ta ponudnik od svoje ustanovitve 2017 pridobil dober ugled med igralci. S predanostjo odličnosti in predanostjo zagotavljanju najboljše možne e-športne izkušnje je ThunderPick postal najboljša izbira za igralce po vsem svetu.

O Team Spirit

O Team Spirit

Poleti 2021 je bilo potrjeno, da se sezona DPC ne bo začela do drugega dela leta. V tem času je Team Spirit eksperimentiral z novimi strategijami oblikovanja seznama. Želeli so poiskati nova imena, ki bi jim pomagala zgraditi eno najboljših e-športnih ekip. Od več kot 80 zainteresiranih igralcev iger bo le 12 uvrščenih v ožji izbor za vsa mesta.

Rumena podmornica je bila ustanovljena in takoj začela zastopati Timski duh na raznih tekmovanjih. Po Chukalinu (izvršnem direktorju skupine) sta bila celotna renesansa in podpis seznama Yellow Submarine del ciljev ekipe.

Podpis je bil objavljen na uradni spletni strani ekipe in na računih družbenih omrežij. Ekipa esports je napovedala tudi dodajanje Silenta kot novega trenerja (Airat Gaziev). Decembra 2020 se je Team Spirit zmagovito vrnil v Doto 2 z nekdanjim naborom Yellow Submarine.

O Team Spirit
Igralci Team Spirit

Igralci Team Spirit

Vsak udeleženec v tej skupini se je odločil, da bo prenehal s študijem in zaposlitvijo zaradi usposabljanja. Vsi igralci iger ekipe za tekmovalce CS: GO so Rusi. To so Chopper (Višnjakov Leonid), Magixx (Vorobjev Boris), Degster (Gasanov Abdulkhalik), Patsi (Isyanov Robert) in S1ren (Ogboblin Pavel).

Trije Rusi, TORONTOTOKYO (Khertek Alexander), Collapse (Khalilov Magomed), Miposhka (Naydenov Yaroslav) in dva Ukrajinca, Mira (Kolpakov Miroslaw) in Yatoro (Mulyarchuk Ilya), sestavljajo seznam Dota 2 za ekipo.

Griffon (Gudkov Nikita), Dreampull (Leksin Mark) in Diamondprox (Reshetnikov Danil) so trije Rusi v ekipi League of Legends. Mytant (Zavalny Evgeny) in Edward (Abgaryan Edward iz Armenije) dopolnjujeta 5-člansko ekipo.

Silvername (Vladislav Sinotov) iz Rusije je edini predstavnik ekipe na turnirjih Hearthstone.

Igralci Team Spirit
Najmočnejše igre Team Spirit

Najmočnejše igre Team Spirit

Dota 2

Po pridobitvi CIS Rejects decembra 2015 je Team Spirit debitiral v tej igri. Skozi vrsto mešanih rezultatov se je dvignil in postal eden izmed najmočnejše ekipe na turnirjih Dota 2. Utrdil je svoje mesto med najboljšimi ekipami na svetu. V velikem finalu International 2021 je ekipa premagala PSG.LGD.

Za te podvige so skupaj zaslužili 18.208.300 USD. To je bila najvišja nagrada v zgodovini video iger. Bili so prva vzhodnoevropska ekipa, ki je zmagala na mednarodnem prvenstvu, odkar je Natus Vincere zmagal na svoji debitantski tekmi leta 2011. Po njihovi zmagi je Team Spirit postal ena najbolj priljubljenih e-športnih ekip, ki je zbral veliko privržencev in poslovne pogodbe po vsem svetu.

Count-Strike: Globalna ofenziva

Junija 2016 je organizacija podpisala člane Team Phenomenon. Na velikih prvenstvih je skupina napredovala do poštenega tekmovanja. iDISBALANCE (Artem Jegorov) in chopper (Leonid Vishnyakov) sta se pridružila ekipi tri leta po ustanovitvi. Tako COLDYY1 (Pavel Veklenko) kot SotF1k (Dmitriy Forostyanko) sta bila istega leta odpuščena iz ekipe. Njihov cilj je pridobiti obetavne igralce, ki lahko zastopajo klub na velikih turnirjih po vsem svetu. Za zamenjavo odpuščenih igralcev so pripeljali Mir (Nikolai Bityukov) iz Gambit Gaminga in 17-letnega Magixxa (Boris Vorobyov) iz ekipe ESPADA.

Najmočnejše igre Team Spirit
Zakaj je Team Spirit priljubljen

Zakaj je Team Spirit priljubljen

Čeprav se je ekipa po nastanku soočila z domačimi ekipami, je vsem dokazala, da je nikoli ne smemo omalovaževati. Tudi na začetnem in naslednjih turnirjih se niso dobro odrezali, a so jih navijači prepoznali zaradi izjemnih rezultatov na nekaj tekmah. Z učenjem na lastnih napakah in nenehnimi izboljšavami je ekipa zmagala v BTS Pro Series Season 4: EU/CIS, potem ko je končala med najboljših 5 (4.) v 1. sezoni Epic Prime League (2020).

Ekipni duh je pridobil ogromno popularnost z njihovo opremo Dota 2. Vrh se konča v različni turnirji kjer so razburili vrhunska imena so delovala v prid njihovi priljubljenosti. International 10 je bil eden najbolj razburljivih turnirjev za gledanje in navijači so spremljali pot Team Spirit do zmage. Takrat so pridobili največjo popularnost, ko so pokazali, da so ultimativni temni konj sezone, ko so premagali prejšnje prvake (OG Esports).

Evropska ekipa (OG) Europe je zmagala v letih 2018 in 2019 The International. Začeli so v spodnjem razredu in izločili favoritinje turnirja in najmočnejše ekipe. Ekipa je počasi napredovala, dokler ni na koncu po razburljivem finalu s 5 igrami osvojila največji nagradni sklad v zgodovini video iger.

Zakaj je Team Spirit priljubljen
Nagrade in rezultati Team Spirit

Nagrade in rezultati Team Spirit

Avgusta 2020 se je začelo veliko obdobje trenutnega ekipnega duha. V tistem trenutku se je pet igralcev združilo pod imenom Yellow Submarine. Ekipa se je odrezala izjemno dobro, dosegla je celo vrh lestvice CIS. Kot rezultat, ga je Team Spirit pridobil kot enega od svojih oddelkov in se strinjal, da bo podpisal vse svoje igralce. Vendar pa ekipa ni nastopila v prvenstvu Dota (2020), potem ko je bil dogodek odpovedan zaradi globalne pandemije COVID-19.

Mednarodno prvenstvo Dota 2 je najbolj donosen igralniški dogodek. Postavili so svetovni rekord po denarnih nagradah na zadnjih šestih turnirjih. Po spremembi lokacije dogodka je lanski dogodek potekal v Bukarešti v Romuniji. Sprva je bil nastop javnosti na tribunah pričakovan, vendar se je zaradi nevarnosti širjenja COVID-19 Valve (gostitelj) odločil, da se odpove navzočnosti javnosti in se odloči za virtualni model za spremljanje tekem.

Nagrade

Kar zadeva denarne nagrade, je bil turnir 2021 rekorden dogodek. Skupna nagrada je znašala 40 milijonov dolarjev, od tega je 18 milijonov šlo zmagovalni ekipi – Team Spirit. Uspeli so se maščevati za prejšnji poraz proti PSG: LCD na OGA Dota PIT Invitational, kjer so dosegli drugo mesto. Zahvaljujoč skupnemu nakupu Compendium in Battlepass je Valve lahko zagotovil to nagrado. Ker se Dota Pro Circuit nadaljuje letos, Team Spirit uporablja izkušnje, pridobljene na prejšnjih turnirjih, da pridobi najboljšo opremo za vsakodnevne treninge.

Drugi pomembni dosežki Dote v tekmovanjih Dota vključujejo: zmagovalce DPC EEU 2021/2022 Tour 1: Division I (Tier 2) in Pinnacle Cup (Tier 2). Uspelo jim je tudi osvojiti 3. mesto v Galaxy Battles II: Emerging Worlds leta 2018, potem ko so leta 2017 osvojili Almeo Esports Cup (Tier 3).

Ekipa Team Spirit CS: GO je dosegla več dosežkov na različnih tekmovanjih. Osvojil je Pinnacle Cup II, DreamHack Open januarja 2021: Evropa, od devetih do petih # 3, Eden Arena: Malta Vibes – 8. teden, ESL One Road to Rio-CIS in SECTOR: NAJBOLJ BET Sezona 1.

Poleg tega je bil podprvak tudi na nekaterih drugih velikih tekmovanjih. Ti turnirji so finale pokala prvakov, StarLadder & ImbaTV Invitational Chongqing, vsi v 2018, in manjše prvenstvo CIS (2017) v Atlanti.

Nagrade in rezultati Team Spirit
Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Team Spirit

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Team Spirit

Nabor Dota 2 je najbolj znan po svojih priznanjih v Doti 2, v kateri so osvojili glavno nagrado na International 2021. Diamondprox (Danil Reshetnikov) in Edward (Edward Abgaryan) sta dva najbolj izkušena igralca na sceni CIS. Diamondprox je priznani džunglar z veliko izkušnjami. V drugi in tretji sezoni so njegove drzne strategije oblikovale tekmovalno tekmo. Bil je prvi, ki je odkril učinkovito uporabo strateškega pristopa proti džungli. Njegove igre so vedno na voljo najboljša spletna mesta za ešportne stave.

Edward je najbolj znan po svojem sovražnem slogu igranja kot podpora na botlaneu in velja za fantastičnega igralca Thresha (morda enakovreden korejskemu igralcu MadLife). V prvih dneh turnirjev League of Legends sta bila oba znana kot Moskovska petica. Ekipa je bila po vsem svetu znana kot prva, ki je močno vplivala na prevlado korejske scene. Ta dva sta priljubljena v skupnosti iger in pomagata pri rasti Team Spirit.

Miposhka (Yaroslav Naydenov), slavni vodja esport ekipe in najstarejši član, je na turnirjih 2017 začel nastopati kot del ločene ekipe. Hitro se je povzpel med prvih deset najboljših igralcev in veljal za obetavnega kapetana. Njegova slava je hitro zbledela in leta 2019 so mu diagnosticirali depresijo. Po enem letu se je pridružil Team Spiritu in je zdaj eden najboljših igralcev ekipe.

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Team Spirit
Kje in kako staviti na Team Spirit

Kje in kako staviti na Team Spirit

Uporabniki lahko raziskujejo najrazličnejše trge e-športa, če so zakonito stari za igre na srečo in so e-športne igre na srečo zakonite v njihovi državi. Igralci na srečo morajo pri stavah izbirati med pravim denarjem in preobleki (virtualni predmeti v igrah). Igre na srečo so trenutno veliko bolj razširjene kot denarne stave. Športne stavnice, loterije, ruleta in metanje kovancev so vse priljubljene vrste spletnih mest. Preobleke CS: GO so najbolj priljubljena valuta v stavnicah skin in predstavljajo več kot 80 % vseh stavnih dejavnosti.

Betway je dobro znano spletno mesto za stave na ešport, ki ponuja nekaj najboljše vrednosti stavne kvote na ešportne igre. Je eno redkih spletnih mest, ki ponuja obsežne trge stav v široki paleti ešportov. Vključuje Dota 2 in CSGO, pa tudi druge obsežne promocije ešporta. GGBet tudi še naprej zagotavlja najboljše trge stav na ešport.

Stave na zmagovalca katere koli Esport tekme so ena najboljših strategij. Ugodne možnosti sta tudi stave na hendikep na trgu Match Winner in stave na pravilen rezultat. Uporabniki lahko stavijo tudi na število zemljevidov, ki jih je osvojila ekipa v nizu, in kroge, ki jih je dobil na karte handicap. Trgi neodločenih iger (ali podaljškov) in nad/manj za skupno število odigranih krogov na zemljevidu so na voljo, čeprav so nekoliko zapleteni. Za izboljšanje možnosti za uspeh je potrebno več raziskav o preteklih nastopih ekip in celo trenutnih objavah.

Kje in kako staviti na Team Spirit

Zadnje novice

Team Spirit pridobi W0nderful Sniper
2022-08-18

Team Spirit pridobi W0nderful Sniper

Preko njihovega Dota 2 divizije je Team Spirit doživel izjemno popularnost. K njihovemu razvpitju so pripomogle vrhunske uvrstitve na več tekmovanjih, kjer so premagovali znane atlete. Oboževalci so spremljali zmagoslavje ekipe Team Spirit na enem najbolj vznemirljivih turnirjev, ki so jim lahko bili priča, The International 10.

Parimatch zapusti Rusijo in se razširi v Indijo
2022-06-09

Parimatch zapusti Rusijo in se razširi v Indijo

Parimatch je med najboljšimi spletnimi mesti za esport, ki so vredna zaupanja, kjer lahko igralci vedno stavijo na svoje najljubše ešporte, turnirje ali nogometni klub. Parimatch ponuja stave v živo, tekoče športne novice in lestvico prvenstev. Ponudnik stav zagotavlja tudi podrobno statistiko in dnevno analitiko. Igralci lahko stavijo na več kot dvajset športov iz več kot petdesetih držav. Ti dogodki pokrivajo več kot dvesto lig z več kot 500 dnevnimi športnimi dogodki.

Ne zamudi teh ponudb bonusov

22BET
22BET
Načini vplačila
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Prejmi svoj bonus22BET mnenje
Loot.bet
Loot.bet
100€ bonus na depozit
Načini vplačila
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Prejmi svoj bonusLoot.bet mnenje
Close