Stavite na DreamHack Tournaments 2023

DreamHack je zabavna družba s sedežem na Švedskem. Podjetje je specializirano za tekmovalne igralne dogodke in je v lasti Modern Times Group (MTG), podjetja za digitalno zabavo s sedežem v Stockholmu. Po Guinnessovi knjigi rekordov in Twin Galaxies je to največji LAN party in računalniški festival na svetu. Ta (ta turnir) se ponaša z najhitrejšo internetno povezavo na svetu in ima tudi največ ustvarjenega prometa.

V zgodnjih devetdesetih letih se je DreamHack začel kot skromno srečanje prijateljev in vrstnikov v kleti šole v Malungu. Kmalu zatem se je preselila v kavarno. Tu se je spremenil v enega največjih esports turnirjev v tem obdobju.

Igre, ki so na voljo na turnirju

Igre, ki so na voljo na turnirju

DreamHack je od takrat sodeloval z Major League Gaming (MLG) in Electronic Sports League (ESL) novembra 2012, da bi pomagal doseči rast in širitev severnoameriškega in evropskega trga iger na srečo. Ta sodelovanja med drugim vključujejo stvari, kot so univerzalne uvrstitve in enotni konkurenčni okviri.

DreamHack esport lige privabljajo najboljše igralce z vsega sveta, s skupnim nagradnim skladom več kot 300.000 $. Na internetu je na voljo na stotine različnih video tokov turnirja. Večina jih pokriva igralna tekmovanja. Ti igralni dogodki so potekali v Stockholmu in Jönköpingu (Švedska), Toursu (Francija), Bukarešti in Cluju (oba Romunija), Valenciji in Sevilli (Španija), Londonu (Anglija) in Leipzigu (Nemčija).

Fortnite

Fortnite je v bistvu na javnem natečaju. Med tekmovalnimi dnevi se lahko kateri koli igralec pridruži in preveri, ali lahko pride na vrh lestvice. To je fantastičen način združevanja ljudi za bolj spontana tekmovanja. Obstaja tudi možnost združevanja s profesionalnim igralcem; tako bo na vsakega udeleženca velik pritisk.

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Ko gre za to igro na turnirjih DreamHack'sDreamHack, Švedska prevladuje v konkurenci. Ninje v pižamah so zmagale šestkrat, vključno z DreamHack Masters Malmo leta 2016 in Astro Open v Valencii leta 2012. Prav tako Fnatic je zmagal na šestih DreamHack turnirjih, vključno z DreamHack Tours v letih 2015 in 2012, DreamHack Bukarešta in DreamHack Summer 2015.

Dota 2

DreamLeague, prej znana kot Dota All-Stars, preden se je preimenovala v DreamHack, je zdaj morda najbolj prestižna Dota 2 turnir po vsem svetu. Čeprav azijske ekipe prevladujejo na globalni platformi, tekmovanja DreamHack omogočajo evropskim in severnoameriškim ekipam, da se potegujejo tudi za najvišje nagrade.

StarCraft 2

Čeprav je bil izdan leta 2010, StarCraft 2 kmalu je postala priljubljena igra na turnirjih DreamHack. Naama (Finska) je zmagala na uvodnem tekmovanju na DreamHack Winter naslednje leto po inavguraciji. Igra je postala stalnica na poletnih in zimskih tekmovanjih DreamHack. Zaradi novega uspeha je bil vključen tudi v turnirje DreamHack Open.

Heroji nevihte

Heroji nevihte ponaša se s protagonisti drugih blagovnih znamk Blizzard, vključno z Warcraft, Diablo, StarCraft, The Lost Vikings in Overwatch. Po izidu leta 2015 je bil DreamHack premierno predstavljen v DreamHack Bukarešti. European TeamLiquid je zmagal na PGL Spring Champions of the Storm 2015. Priljubljenost te igre v DreamHacku nenehno raste. BeGeniuses ESC je prejel več kot 5.000 $ denarne nagrade za zmago na DreamHack Tours 2017.

Druge igre na DreamHack turnirju

Legenda lig, Super Smash Bros., Smite, Street Fighter V, Heroes of Newerth in Mortal Kombat XL so prispevali k uspehu kroga DreamHack. Kljub temu, da nimajo enake finančne podpore kot igre, kot je Dota 2, in ne sodelujejo tako vidno kot druge igre, so te igre še vedno pomemben sestavni del uspeha DreamHack'sDreamHack, saj še naprej počasi pridobivajo priljubljenost.

Igre, ki so na voljo na turnirju
Zakaj so turnirji DreamHack priljubljeni?

Zakaj so turnirji DreamHack priljubljeni?

Na esport turnirjih je veliko različnih žanrov in iger. Zato je tam mogoče veliko videti in početi, saj izstopa več iger. Medtem ko je ponovni vzpon borbenih iger prav tako očarljiv, je ena igra (Halo) v hitrem porastu. Oni (DreamHack) so spreminjali sektor in so bili pionirji video igre in esport razvoj po vsem svetu že več kot dvajset let.

Ta razvoj je bil dosežen z izgradnjo platforme, ki igralcem omogoča, da postanejo superzvezdniki. Hkrati pa gledalcem omogočajo, da doživijo najboljše igralne zgodbe. Kot rezultat, je DreamHack postal ugleden in priljubljen po vsem svetu.

DreamHack Summer 2017 je bil velik uspeh z veliko nagrado v višini več kot 100.000 $. Dogodek je bil razdeljen v dve skupini, v vsaki so bile štiri ekipe. Zmagovalca 50.000 $ za prvo mesto naj bi določila faza končnice.

DreamHack je med najbolj znanimi imeni v video igrah. To je posledica dejstva, da je bil eden prvih in najbolj plodnih organizatorjev dogodkov v ešportu. Sodelujejo v več igrah, zato je vedno vredno paziti na njihove urnike v posameznem letu. Za večino igralcev iger je vstop v DreamHack tako velik zalogaj. Vendar pa se številni odpustijo, če ne uspejo obdržati pozornosti oboževalcev ešporta, kot je bilo pričakovano.

Zakaj so turnirji DreamHack priljubljeni?
Zakaj je ta turnir priljubljen za stave

Zakaj je ta turnir priljubljen za stave

DreamHack je LAN (Local Area Network) s sedežem na Švedskem, ki združuje igralce iz vseh družbenih slojev. Nekaj dni tekmovanja je dovolj, da ugotovimo, kdo je največji. Edinstvenost tega dogodka je, da gre za dogodek BYOC (Prinesi svoj računalnik). Pojaviti se mora na katerem koli seznamu esport turnirjev, ki so vredni svoje soli.

Večina teh esport turnirjev je spletnih prenosov, ki jih gledalci lahko gledajo na različnih platformah. Na voljo so številne odlične možnosti, ki so značilne za določene igre. Zato lahko igralci pri stavah, na primer na League of Legends, predvidevajo, katere stranke bodo zmagale v svojih prvih igrah.

Uporabniki, ki stavijo na Counter-Strike: Global Offensive, lahko predvidijo, katera ekipa bo prva do desetih ubil. Številna stavna mesta vam omogočajo tudi lihe stave, na primer na to, katera ekipa bo prva porušila prvi stolp, zmaja ali zaviralca itd. Obstajajo tudi stave na pravilen rezultat in celo na čas, potreben za dokončanje. Tako obstaja veliko načinov za stave na video igre.

Zakaj je ta turnir priljubljen za stave
Zmagovalne ekipe in največji trenutki na turnirjih DreamHack

Zmagovalne ekipe in največji trenutki na turnirjih DreamHack

DreamHack poletje

Leta 2002 je bil prvi dogodek DreamHack Summer v Jönköpingu na Švedskem. Pred gostovanjem dveh od najboljši esports turnirji letno (vključno s DreamHack Summer v juniju) je DreamHack že skoraj desetletje imel splošne in zimske izdaje. Uvodno DreamHack Summer je vključevalo prvo prvenstvo Counter-Strike.

Na tekmovanju je sodelovalo 32 ekip, prvo mesto so zasedle Ninje v pižamah, sledila sta jim Devine esports in backstab. Ninjas in Pyjamas ima priznanje za večino naslovov, ki jih osvoji oseba, in sicer pet v letih 2002, 2006, 2012, 2013 in 2014. Fnatic in SK Gaming, ki imata po dve zmagi, sta v preteklosti dve drugi prevladujoči ekipi.

Zimski DreamHack

DreamHack Winter, tako kot DreamHack Summer, se običajno zgodi vsako leto v Jönköpingu na Švedskem. Vključuje nekaj najpomembnejših esport prvenstev v League of Legends, Counter-Strike, Dota 2, Overwatch in Hearthstone. Leta 2010 so Mousesports in Natus Vincere so bili prvi zmagovalci tekmovanj. Gambit Esports je osvojil naslov leta 2016, pred Renegades in GODSENT. Dve leti pozneje je ENCE osvojil pokal, forZe (ruska CSGO) ekipa pa je osvojila najnovejšo izdajo DreamHack Winter.

DreamHack Open

DreamHack Open je bil prvotno organiziran leta 2012 in se je hitro uveljavil kot glavni dogodek DreamHack'sDreamHack s sedmimi velikimi festivali po Evropi. Turnir ima skupno nagrado 350.000 $ in je odprt tako za amaterske kot za profesionalne igralce. Nindže v pižamah zmagal na prvem DreamHack Open, ki je potekal v Valencii.

Bukarešta je v naslednjih letih še naprej gostila dogodke. Malmo, Montreal, Atlanta in London v Združenem kraljestvu so se pred kratkim uvrstili na seznam mest, ki so gostila DreamHack Masters. DreamHack Masters Las Vegas leta 2017 je še vedno nedvomno največji dogodek doslej. Virtus.Pro zmagal na turnirju pred SK Gaming, sever in Astralis, pri tem pa zaslužil 250.000 £.

Ker je Gambit Esports že zmagal v DreamHack Austinu, je bil oder pripravljen, da Envy domov odnese DreamHack Atlanta. Oblak9 osvojil naslov pred domačimi gledalci v Denverju, FlipSid3 Tactics pa v Leipzigu. DreamHack Malmo 2017 je zmagal G2, DreamHack Montreal pa North.

Zmagovalne ekipe in največji trenutki na turnirjih DreamHack
Kje in kako staviti na turnirje DreamHack

Kje in kako staviti na turnirje DreamHack

Ti lahko poiščite nekaj najboljših spletnih mest za esport stave za stave na esport turnirje tukaj. Ta spletna mesta ponujajo neverjetne kvote na turnirjih DreamHack. Vendar mora igralec vedno poskušati primerjati trenutno ponujene kvote za trg, na katerega želi staviti, in izbrati najbolj tržno možnost.

Potrebno je opraviti dodatne raziskave o ekipah oziroma igralcih. Dragocene informacije o trenutni formi ekipe in ključnih igralcih vam lahko pomagajo odkriti ugodne možnosti za stave. Poskusite se zavedati vseh sprememb, ki vplivajo na splošno uspešnost. To so lahko stvari, kot je nov podpis ali umik ključnih igralcev.

Zmagovalec tekme je morda najbolj priljubljena vrsta stav Esport, ki je na voljo na spletnem mestu za stave. Stavite na izid določene turnirske tekme, od League of Legends do Counter-Strike Global Offensive. Uporabniki lahko tudi dokončno stave, katera ekipa ali igralec bo zmagal v določeni izdaji. Večina teh stavnic omogoča, da to storite veliko pred turnirjem. Zato, če imate pošten občutek, kdo bo po vašem mnenju zmagal na večjih esport turnirjih, kot je DreamHack Masters, stavite svoje stave zgodaj.

Kje in kako staviti na turnirje DreamHack

Zadnje novice

Obvestilo udeležencev za DreamHack 2022
2022-08-11

Obvestilo udeležencev za DreamHack 2022

Glede na Galaksije dvojčice in Guinnessovo knjigo rekordov, DreamHack je največja LAN zabava in računalniški festival po vsem svetu. Dogodek predstavlja najhitrejši in največji internetni promet na svetu. Navdušenci lahko prek spletnih stav na e-šport predvidijo več pomembnih prihajajočih dogodkov. Ti turnirji se prenašajo v živo na različnih platformah.