FIFAe World Cup

Ta vodnik za stave na svetovni pokal FIFAe zajema vse, kar morajo ljubitelji stav na e-šport vedeti o tem turnirju v e-športu, zakaj je priljubljen in, kar je pomembno, stave na turnirje svetovnega pokala FIFAe. Svetovno prvenstvo FIFAe je turnir v e-športu za video igro simulacije nogometa FIFA. Turnir je bil prvič organiziran leta 2004, ko je bil znan kot FIFA Interactive World Cup (FIWC), preden so ga leta 2018 preimenovali v FIFA eWorld Cup (FeWC).

Kasneje, leta 2020, je turnir dobil svoje trenutno ime, FIFAe World Cup, kot dopolnitev FIFA-ine uvedbe serije turnirjev FIFAe eSports.

Vse, kar morate vedeti o svetovnem prvenstvu FIFAe

Vse, kar morate vedeti o svetovnem prvenstvu FIFAe

Svetovno prvenstvo FIFAe, kot že ime pove, delno gosti FIFA. To je v povezavi z založnikom igre Electronic Arts (EA). Turnir pritegne vrhunske talente z vsega sveta.

Zanimivo je, da imajo prvenstva svetovnega pokala FIFAe rekord za največji spletni turnir v e-športu glede na to, da na začetnih spletnih kvalifikacijskih stopnjah sodeluje več milijonov igralcev. Interaktivno svetovno prvenstvo FIFA 2017 (FIWC17) je na primer pritegnilo najmanj 7 milijonov igralcev.

Za igranje v ligi FIFAe World Cup morajo igralci tekmovati v FUT Divisions Rivals, preden se borijo na spletnih turnirjih FIFAe World Cup v 10 regijah. Cilj je prebiti se v končnico in se kvalificirati za svetovno prvenstvo FIFAe.

Vse, kar morate vedeti o svetovnem prvenstvu FIFAe
Vse o nogometu

Vse o nogometu

Svetovno prvenstvo FIFAe je najprestižnejši turnir v nogometna simulacija športna video igra, FIFA. Franšiza je prevladovala na lestvicah zdaj, ko je nogomet najbolj priljubljen šport na planetu. Statistični podatki kažejo, da nogomet spremlja več kot 4 milijarde ljudi in 250 milijonov aktivnih igralcev v več kot 200 državah.

Najboljši svetovni turnir v igri je svetovno prvenstvo FIFA, najprestižnejše nogometno tekmovanje na svetu. Poleg svetovnega prvenstva obstaja na desetine vrhunskih nogometnih lig, na primer angleška Premier League, španska La Liga, nemška Bundesliga, italijanska Serie A in francoska Ligue 1, če omenimo samo nekatere. Veliko dogajanja je v evropskih ligah, vendar je veliko talentov tudi v Južni Ameriki in Afriki.

danes, nogomet je najbolj priljubljen šport glede na naslednje in celo prihodke. Pritegne ogromne naložbe in pridobi sponzorstva najboljših svetovnih blagovnih znamk. Ta šport ima tudi nekaj najvrednejših športnih ekip in najbogatejših športnikov.

Vse o nogometu
Stavni trgi za svetovno prvenstvo FIFAe

Stavni trgi za svetovno prvenstvo FIFAe

Ena odlična stvar pri stavnih trgih in kvotah za svetovno prvenstvo FIFAe je, da so enake tistim pri tradicionalnih nogometnih stavah.

Glede možnosti stav, lahko igralci e-športa stavijo na vseh stavnih trgih v tipičnih nogometnih stavah. Igralci lahko stavijo na matchwinner, najbolj priljubljen trg, kjer mora stavitelj napovedati, kako se bo tekma končala v prvem polčasu, drugem polčasu ali po zadnjem žvižgu. Obstajajo tudi seštevki, kjer lahko igralci stavijo na skupno število golov, udarcev iz kota, kartonov itd.

Drugi trgi vključujejo več/pod, azijski hendikep, obe ekipi zadeli/ne zadeli, dvojno priložnost, neodločeno stavo, zmagovalca turnirja in stave ACCA. Svetovno prvenstvo FIFAe ima tudi stave med igro, kjer lahko igralci stavijo na tekoče tekme.

Razumevanje stavnih kvot za svetovno prvenstvo FIFAe

Ko gre za stavne kvote, prav tako delujejo na enak način kot pri tradicionalnih nogometnih stavah. Obstajajo trije formati kvot; decimalne (evropske) kvote, delne (britanske) kvote in denarne (ameriške) kvote. Za zapisnik, stavne kvote se razlikujejo od ene stavnice do druge, zato se prepričajte, da ugotovite, katera spletna mesta za stave FIFA eSport imajo najvišje kvote.

Stavni trgi za svetovno prvenstvo FIFAe
Zakaj so turnirji FIFAe World Cup priljubljeni za stave?

Zakaj so turnirji FIFAe World Cup priljubljeni za stave?

Brez dvoma ima svetovno prvenstvo FIFAe veliko oboževalcev. Več razlogov pojasnjuje, zakaj ta dogodek pritegne tako veliko množico in gledalcev.

Priljubljenost nogometa

Prvič, nogomet, ki je najbolj priljubljen šport, daje prednost svetovnemu prvenstvu FIFAe. Nogometnih navdušencev je več kot 4 milijarde in glede na priljubljenost spletne video igre dandanes zagotovo ogromna populacija nogometnih navdušencev bodisi igra nogometne simulacijske igre bodisi spremlja nogometno e-športno sceno.

Uspeh FIFA

Še en razlog, zakaj je Svetovno prvenstvo FIFAe uvrščeno visoko na seznam turnirjev e-športa, je dejstvo, da je FIFA najboljša nogometna simulacijska videoigra, ki premaga Konamijev PES eFootball. EA Sports je v igro vnesel realizem in uživa monopol nad pravimi ekipami, pravimi stadioni in pravimi igralci.

Milijoni udeležencev

Prav tako je težko prezreti dejstvo, da je FIFA največji spletni turnir v e-športu. Za razliko od večine e-športnih dogodkov, ki privabijo le nekaj igralcev, milijoni oboževalcev FIFA sodelujejo v začetnih fazah, preden tekmovanje doseže vrhunec na svetovni ravni. Poleg tega svetovno prvenstvo FIFAe pritegne ogromen nagradni sklad. Zadnji obrok privabi 500.000 $ denarne nagrade.

Najprestižnejši turnir FIFA

Nazadnje, svetovno prvenstvo FIFAe, najprestižnejši turnir FIFA, privablja vrhunske e-športnike po vsem svetu. Vsa znana imena, vključno s Fnatic, Tundra Esports in Astralis, imajo sezname FIFA in na tem turnirju tekmujejo z ekipami e-športa vrhunskih nogometnih klubov, kot sta Manchester City in Wolfsburg.

Zakaj so turnirji FIFAe World Cup priljubljeni za stave?
Zmagovalne ekipe svetovnega pokala FIFAe in največji trenutki

Zmagovalne ekipe svetovnega pokala FIFAe in največji trenutki

Svetovno prvenstvo FIFAe je od svojega otvoritvenega turnirja leta 2004 navijačem ponudilo veliko izjemnega dogajanja. V tem segmentu smo našteli najbolj dominantne ekipe in igralce na turnirju ter nekaj nepozabnih trenutkov v ligah svetovnega pokala FIFAe.

Najbolj dominantni igralci in ekipe

Alfonso Ramos je eden najuspešnejših profesionalnih igralcev v tekmovanju svetovnega pokala FIFAe. Trenutni selektor Španije je leta 2008 in 2012 osvojil naslova svetovnega prvaka FIFA. Bruce Grannec je tudi dvakrat osvojil prvenstvo, v letih 2009 in 2013. Drugi vrhunski igralci, ki so prevladovali na tem turnirju, so Mohammed Harkous (MoAuba), Mosaad Al Dossary (MsDossary) in Spencer Ealing (Gorilla).

Za stavnike pa se ne bi smeli osredotočiti na najuspešnejše igralce, ampak na najboljše igralce v igri v času stave. The ekipe, ki si jih lahko ogledate zdaj so Complexity Gaming, Mkers Team Ronaldinho, Fnatic, Ellevens, 25eSports in FC Schalke 04.

Zmagovalne ekipe svetovnega pokala FIFAe in največji trenutki
Najbolj nepozabni trenutki e-športa

Najbolj nepozabni trenutki e-športa

V zgodovini tega tekmovanja so bili tudi fantastični trenutki. Najbolj nepozaben trenutek je seveda otvoritveni dogodek leta 2004.

2019 FIFA eWorld Cup

Zadnji turnir, FIFA eWorld Cup 2019, je med največjimi turnirji svetovnega pokala FIFAe. Vse od zgodnjih faz je bilo polno akcije, zmagal pa ga je neobičajni junak, Mohammed Harkous (MoAuba) iz Werder eSPORTS. Na presenečenje mnogih je osvojil naslov prvaka na težkem turnirju, na katerem so sodelovala velika imena, vključno z Donovanom "Tekkz" Huntom, ki velja za najboljšega igralca v FIFA.

2012 FIFA eWorld Cup

Tudi turnir 2012, eden glavnih turnirjev svetovnega pokala FIFAe, je bil spektakularen. Po težkem dvoboju v finalu se je tekma končala v streljanju z Alfonsom
Ramos ob robu Brucea Granneca 4-3. To ostaja edina finalna tekma, ki se je končala s streljanjem. Kot pravi slogan igre, je lahko samo en prvak.

2016 FIFA eWorld Cup

FIFA eWorld Cup 2016 je bil še en turnir poln adrenalina in se uvršča med najboljše turnirje svetovnega pokala FIFAe. V finalu, v katerem sta se pomerila Mohamad Al-Bacha (Bacha) in Sean Allen (Dragonn), je Al-Bach zmagal z goloma v gosteh, kar je še en nenavaden dogodek. Na prvi tekmi se je izid končal z 2:2, na zadnji tekmi pa je bilo ponovno neodločeno, a tokrat 3:3.

Za nameček, svetovni pokal FIFAe 2020 in 2021 sta bila na seznamu turnirjev v ešportu, ki so bili odpovedani zaradi pandemije, zato ni bilo nobenega ukrepa.

Najbolj nepozabni trenutki e-športa
Kje in kako staviti na svetovno prvenstvo FIFAe?

Kje in kako staviti na svetovno prvenstvo FIFAe?

Veliko je ljubiteljev stav FIFA, tako kot je veliko ljubiteljev tradicionalnih nogometnih stav. Za razliko od preteklosti danes obstajajo številna spletna mesta za stave video iger s stavnimi trgi FIFA. Ponujajo trge na vseh turnirjih FIFA, vključno s svetovnim prvenstvom FIFAe. Kar je pomembno je iskanje najboljšega e-športnega stavničarja.

Takšno spletno mesto mora imeti veljavno licenco, veliko stavnih trgov, visoke kvote in donosno Bonusi za stave na e-šport. Funkcija, ki jo morate imeti, je tudi prenos v živo. Najboljše mesto za stave eGaming bi moralo oddajati dogajanje neposredno s svojega spletnega mesta, da bi olajšali stave v živo.

Nasveti in triki za stave na svetovno prvenstvo FIFAe

Zdaj pa nekaj koristnih nasvetov za začetek igralcev. Prvič, nikoli ne zaupajte ekipi, ki jo uporablja igralec; zaupajte sposobnosti igralca e-športa. Samo zato, ker Real Madrid ali Manchester City prevladujeta v resničnem življenju, še ne pomeni, da bosta prevladovala tudi v e-športu.

V FIFA se osredotočite na sposobnosti igralca in ne na ekipo. Prav tako je pomembno, da preverite trenutno formo igralcev, da lahko premišljeno izbirate stave. Nazadnje, zaupajte kvotam. Osnovno pravilo je, da višje kot so kvote, manjše so možnosti za zmago in obratno!

To je to, ljudje, podroben pregled tega, kar morajo igralci vedeti o stavah na svetovnem prvenstvu FIFAe, največjem turnirju FIFA.

Kje in kako staviti na svetovno prvenstvo FIFAe?