Stavite na Honor of Kings World Champion Cup 2023

Svetovni pokal v esportu Honor of Kings privablja vrhunske talente z vsega sveta. Spletni turnir esports, ki prikazuje izjemno priljubljeno videoigro Honor of Kings proizvajalca Tencent, prikazuje prevlado igre na trgu. Začetek kot naslov, ki se trži izključno Kitajcem, se je naslov razširil na svetovno občinstvo. Honor of Kings zdaj uživa 100-milijonsko bazo igralcev.

Kot šesta serija pokala prvakov za naslov je dogodek 2021 ponudil nagradni sklad 50.000.000 CNY. Prvenstveni turnir od leta 2016 osvaja domišljijo in navdušenje oboževalcev, saj je najboljše svetovne igralce iger navajal na plodno in naraščajočo bazo oboževalcev naslova.

Arena hrabrostiČast kraljevZakaj je svetovni pokal prvakov Honor of Kings priljubljen?Zmagovalne ekipe in največji trenutkiSpletna mesta za staveStrategije stav
Arena hrabrosti

Arena hrabrosti

Logistični izzivi v zvezi s pandemijo na Kitajskem so uradnike prisilili, da so dogodek prestavili. Do avgusta 2021 sta Arena of Valor in Honor of Kings napovedala vrhunec ešporta, saj se oba prizora združita na AWC 2022 v enem samem dogodku svetovnega pokala. Težko pričakovani dogodek Arena of Valor leta 2022 bo združil obe bazi oboževalcev igre. Oboževalci lahko pričakujejo, da bo razvijalec igre predstavil zanimive nove posodobitve za AoV. Kot poroča Tencent Games, organizator pričakuje uravnoteženo in pošteno konkurenco.

Kot igra MOBA (spletna bojna arena za več igralcev), Čast kraljev je osvojil srca navijačev in esportnih lig po vsem svetu. Sprva so se razvijalci igre osredotočili na doseganje kitajskega prebivalstva. Potem ko je ustvaril obsežno bazo večmilijonskih igralcev, je ustvarjalec igre prilagodil izvirno igro in prilagoditev poimenoval "Arena hrabrosti." Čeprav je AoV sledil strukturi Honor of Kings, je našel tudi svoje oboževalce, ki so dosegli milijone po vsem svetu. Glavna razlika v obeh igrah je razlika v junakih.

Za AoV so ustvarjalci razvili junake posebej za zahodni trg. Leta 2017 je Honor of Kings užival v več kot 80 milijonih aktivnih igralcev dnevno in 200 milijonih aktivnih igralcev mesečno, s čimer je naslov izstrelil v bolj priljubljeno igro na svetu. Tistega leta je naslov zaslužil več kot 13,4 milijarde dolarjev, s čimer je postala najbolj donosna igra, ki je na voljo za mobilne naprave na svetu. Do leta 2020 je igra uživala več kot 200 milijonov aktivnih igralcev dnevno, številke pa še naprej naraščajo.

Arena hrabrosti
Čast kraljev

Čast kraljev

V HoK se dve ekipi borita druga proti drugi, da bi uničili jedro zgradbe v središču sovražnikovega tabora. Nasprotne sile stojijo na poti sovražnikovemu napredovanju. Ekipe morajo prevladovati na zemljevidu tako, da zberejo dovolj moči. Igralci lahko odklenejo sposobnosti z nabiranjem izkušenj, kar igralcu omogoča, da nadgradi svoje moči. Poleg tega igralci zbirajo zlato za nakupovanje modnih predmetov ali kupujejo nove prvake, da pomagajo zmagati v bitki. Ekipa, ki uniči nasprotnikove sile in uniči svoj tabor, zmaga tekmo.

Načini igre

Igralci tekmujejo v formatu 5v5, vsak igralec pa prevzame vlogo enega od prvakov. Ko izberejo prvake za nadzor, ekipe sodelujejo, da premagajo sovražnika, uničijo njegovo jedro in zmagajo v tekmi. Igra se od drugih priljubljenih MOBA naslovov razlikuje po tem, da je na voljo samo za Android in iOS.

Čast kraljev
Zakaj je svetovni pokal prvakov Honor of Kings priljubljen?

Zakaj je svetovni pokal prvakov Honor of Kings priljubljen?

Priljubljenost dogodka prvenstva Honor of Kings spodbuja ogromno svetovno povpraševanje po naslovu. Po poročilih na eksplozivno priljubljenost igre vplivata dva dejavnika: njena intenzivna osredotočenost na kitajsko kulturo in njena sposobnost podpiranja družbenih interakcij. S petimi igralci v dveh ekipah je Honor of Kings eden izmed najbolj priljubljenih načinov, da se igralci družijo drug z drugim prek spleta.

Zakaj je ta turnir priljubljen za stavljanje?

Za igralca stave na esports turnirje spodbuja število oboževalcev, kar poveča število stav, danih na večjih esport turnirjih. Visoke stopnje stav povečajo možnosti za donosen zmagovalni pot. Ogromno število dnevnih igralcev iger pritegne več igralcev za sodelovanje spletna mesta za ešportne stave.

Od Kitajske do Evrope se igra širi po vsem svetu, povezuje prijatelje in predstavi igralce podobno mislečim igralcem iger. Pravzaprav Tencent z igro zasluži milijarde na četrtletje. Številni igralci v regiji nimajo osebnih računalnikov ali igralnih konzol doma. Razpoložljivost v mobilnih napravah ponuja igralcem enostaven dostop, zaradi česar je Honor of Kings najbolj donosna mobilna video igra na svetu.

Oblasti so zaskrbljene zaradi odvisnosti. Posledično je igranje igre za otroke omejeno na eno uro na dan za otroka, mlajšega od 12 let, in dve uri za otroka od 12 do 18 let. Dostop do Honor of Kings je zdaj omejen na eno uro na dan za otroke, mlajše od 12 let, in dve uri za otroke od 12 do 18 let. Državni časopis People's Daily je igro označil za strup, kar je povzročilo več predpisov. Za odrasle igranje ali stave ponujajo priložnost, da izveste več o igri in določijo seznam turnirjev v esportu.

Zakaj je svetovni pokal prvakov Honor of Kings priljubljen?
Zmagovalne ekipe in največji trenutki

Zmagovalne ekipe in največji trenutki

Turnirji

V preteklosti je pokal Honor of Kings Championship združeval več ekip, sestavljenih iz najboljši igralci na svetu tekmovati za milijonske denarne nagrade na največjih ešportnih turnirjih. Zmagovalci so z gostovanjem v dveh divizijah napredovali v končnico. Takrat so posamezni izločilni krogi pripeljali do končne bitke za določitev, kdo je zmagal. Tukaj je nekaj najuspešnejših ekip, ki profesionalno tekmujejo na velikih esport turnirjih.

Oiao Gu Reapers

Qiao Gu Reapers je ena najboljših e-športnih ekip na trgu Honor of Kings z vrhunskim trenerskim in igralnim osebjem. Ekipa, ki je osvojila več kot 4 milijone dolarjev denarne nagrade na najboljših turnirjih v esportu, je priznana kot ena najboljših v poslu. Ekipa je povezana s kitajsko ešportno skupino Newbee.

eStar Gaming

eStar Gaming je kitajski profesionalni esport klub na Kitajskem. Klub, ki ga je ustanovil Sun Liwei, slavni kitajski profesionalni igralec e-športa, se osredotoča na prvenstva v e-športu. Prvotno je ekipa esports igrala junake neviht, vendar se je zaradi operativnih razlogov razširila na druge igre. Od leta 2014 je ekipa osvojila prvenstvo King of Glory. Leta 2019 je eStar zmagal na ponudbi za mesto v pro ligi LoL.

Turnso Gaming

Weibo Turnso Gaming je v lasti platforme družbenih medijev Weibo na Kitajskem. Organizacija esporta tekmuje na profesionalnih tekmah in turnirjih Arena of Valor. Ekipa je osvojila več kot 2 milijona dolarjev na turnirjih.

Rogue Warriors

Od 2017 do 2021 so Rogue Warriors tekmovali na profesionalnih turnirjih v ešportu in osvojili več kot milijon dolarjev denarne nagrade. Ekipa, ki je v lasti ASUS ROG, je ena najbolj cenjenih ešportnih skupin na dirkališču. Rogue Warriors uspešno tekmuje z vrhunskimi igralci Honor of Kings.

Zmagovalne ekipe in največji trenutki
Spletna mesta za stave

Spletna mesta za stave

Honor of Kings ni priljubljen le v igrah. Stave se zgrinjajo tudi na športne stave, da stavijo na najljubše ekipe in igralce. Obstajajo številne spletne stavnice, ki ponujajo stavne kvote na ešportnih turnirjih, kot je svetovni pokal za čast kraljev.

Spletna mesta za stave
Strategije stav

Strategije stav

Stave na esports turnirje je podobno kot pri drugih športnih igrah. Za igralca je ključnega pomena, da razišče igro, razume pravila in ostane na tekočem z igralci. Licencirane športne stavnice pogosto ponujajo zgodovinske rekorde zmag in porazov. Vendar pa lahko dodatne raziskave pomagajo igralcu, da se odloči, ko stavi denar. Prvenstvene ekipe pogosto menjajo igralce, kot so profesionalne športne ekipe. Ogled ali branje novic iz e-športa daje staviteljem vpogled v spremembe v seznamu, kar lahko vpliva na sposobnost ekipe, da zmaga na turnirju.

Pametno stavljanje pomeni določitev proračuna na podlagi pričakovanih zmag. Čeprav se nihče ne želi pripraviti na izgubo, poskus lovljenja izgub pogosto vodi v več izgube. Z načrtovanjem denarja igralec natančno ve, koliko porabi in za katere ekipe, igralce ali rezultate. Na splošno pametne in varne stave pomagajo igralcu, da se izogne odvisnosti.

Opozorilni znaki zasvojenosti vključujejo nenavadno vedenje, kot je nezmožnost precejšnjega stava denarja. Esports je razburljiv trg in stave na ešport lahko udeležencu prinesejo tudi čustveni vzpon. Zmaga je še posebej zadovoljujoča, kar spodbuja igralca, da nadaljuje s stavami, da bi poskušal ponovno osvojiti nagrado. Načrt stav, ki temelji na raziskavah in analizah, bo bolj verjetno prinesel zmagovalne rezultate. Vendar se za igralce, ki izgubijo, vzemite srce. Izvedite dodatne raziskave in se vrnite, da zmagate še en dan.

Strategije stav