Stavite na Rainbow Six Siege World Cup 2024

Svetovni pokal Rainbow Six Siege je sezonski dogodek, ki združuje najboljše igralce Rainbow Six Siege po vsem svetu, da tekmujejo na najvišji ravni igre. Dogodek je tudi edinstvena priložnost za navijače, da delijo svojo strast, ponos in ljubezen do igre s svojimi najljubšimi ekipami na svetovnem prizorišču.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, popularno Rainbow Six Siege, je e-športna igra, ki jo je razvil Ubisoft Montreal. Video igro je mogoče igrati na spletu na platformah Microsoft Windows, Xbox in PlayStation. Prva različica igre Rainbow Six Siege je bila izdana decembra 2015 in je takoj prevzela svet iger.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vse o svetovnem prvenstvu Rainbow Six Siege

Prvo svetovno prvenstvo Rainbow Six Siege World Cup je bilo predvideno za poletje 2021. Po napovedih organizatorjev naj bi na otvoritvenem dogodku nastopilo 20 ekip. Štirinajst ekip je neposredno povabil Ubisoft, šest drugih ekip pa je moralo tekmovati in zmagati v kvalifikacijskih krogih za sodelovanje na svetovnem prvenstvu.

31 ekip iz različne države in regije naj bi sodelovale v kvalifikacijskih fazah. Dogodek so morali žal prestaviti zaradi pandemije Covid 19, ki je v tem času prizadela svet.

Do leta 2020 je imela R6 več kot 70 milijonov aktivnih igralcev – zadnja različica igre je bila izdana januarja 2022. Različica je znana kot Rainbow Six Extraction in vključuje večino likov v igri Siege.

Igranje R6

Rainbow Six Siege je spletna prvoosebna strelska igra. Igralci lahko med številnimi možnostmi izberejo in uporabijo katerega koli operaterja. Vsak lik ima različne sposobnosti, pripomočke, orožje in nacionalnost, kar omogoča igralcem, da izberejo, kaj najbolj ustreza njihovim igralnim sposobnostim in željam. Vendar pa razlike v sposobnostih likov pomenijo, da imajo ekipe običajno izrazito konkurenčno prednost.

Običajno igro igrata dve ekipi, eno sestavljajo teroristi, drugo pa deluje kot protiteroristična enota. Glavni cilji za vsako ekipo se razlikujejo glede na način igranja.

Na primer, v načinu Hostage je glavni cilj napadalca izvleči talce iz branilcev, saj slednji preprečuje napadalcem, da bi rešili talce. V načinu bombe je glavni cilj napadalcev poiskati in deaktivirati bombe, medtem ko se branilci trudijo ubiti napadalce ali uničiti defuzor.

Drugi načini igre Rainbow Six Siege vključujejo varno območje, taktični realizem in izbruh. V igri solo lahko uživate tudi z igranjem v načinu Situations ali Training Grounds. Poleg tega se vsako leto običajno odvija več sezonskih dogodkov.

Stavne kvote za svetovno prvenstvo Rainbow Six Siege

Pred preložitvijo svetovnega pokala Rainbow Six Siege je več Spletna mesta za stave na e-šport je že ponudil stavne trge za dogodek. Zaradi priljubljenosti igre in dogodka so ponudniki stav na e-šport ponudili zelo konkurenčne kvote.

Po mnenju strokovnjakov bodo razmeroma podobne kvote za dogodek na voljo na stavnih mestih eGaming, kar se bo verjetno zgodilo še pred koncem leta. Ubisoft še ni objavil uradnih datumov dogodka.

Stavni trgi in kvote

Glavni stavni trgi, ki so na voljo na večini stavnih mest za e-šport za dogodke Rainbow Six Siege, so zmagovalci, večina ubojev in zmagovalec tekme. Stave na zmagovalca vključujejo napoved skupnega zmagovalca turnirja. Kvote za takšne stave so običajno povprečne za favorite dogodka, vendar so lahko zelo visoke za slabše.

The stavne kvote za večino ubijanj je običajno veliko zaradi težav pri natančnem napovedovanju števila ubijanj za katerega koli igralca. Kvote za trge stav na zmagovalca tekme se razlikujejo glede na to, katera moštva igrajo druga proti drugi, pri čemer ima najljubša ekipa, ki zmaga na tekmi, nižje kvote.

Poleg tega nekateri ponudniki stav ponujajo edinstvene stavne trge, kot so stave na to, ali bo talec poškodovan ali če bo ekipi uspelo uporabiti defuzor.

Zakaj je svetovno prvenstvo Rainbow Six Siege priljubljeno za stave?

Eden glavnih razlogov za priljubljenost svetovnega pokala Rainbow Six Siege je, da na njem igrajo najboljši igralci in ekipe na svetu, ki igrajo drug proti drugemu. Oboževalci menijo, da je prava poslastica, ko gledajo svoje najljubše igralce, ki tekmujejo na najvišji ravni, medtem ko uživajo v prikazu vrhunskih veščin in taktik, ki jih uporablja sodelujočih ekip.

Drugi glavni razlog je, da dogodek ponuja igralcem številne stavne trge. Skoraj vsa vrhunska spletna mesta za stave na e-šport bodo ponujala stavne trge Rainbow Six Siege World Cup, zlasti tista, ki že vključujejo druge Dogodki v e-športnih igrah.

Stavne kvote bodo prav tako verjetno boljše od kvot za večino drugih e-športnih dogodkov zaradi tega, kako konkurenčne bodo tekme, kar je za igralce ugodno.

Po mnenju organizatorjev Rainbow Six Siege World Cup je postopek izbire igralcev in ekip pošten, pregleden in temelji na zaslugah. Vsak igralec se tako lahko kvalificira in sodeluje na turnirju, če je dovolj dober. To spodbuja in motivira milijone igralcev po vsem svetu, da poskusijo svojo srečo in sodelujejo na turnirju, kar pomaga povečati priljubljenost dogodka.

Najboljše ekipe svetovnega pokala Rainbow Six Siege

Kot smo že omenili, je bilo treba svetovno prvenstvo Rainbow Six Siege, načrtovano za leto 2021, preložiti zaradi pandemije Covid-19. So pa že obstajali podrobni načrti, kako naj bi vse skupaj potekalo, kar bo verjetno ostalo enako tudi do takrat, ko se bo dogodek zgodil.

Sodelujoče ekipe

Svetovni pokal Rainbow Six Siege bo prvi državni turnir Rainbow Six Siege, ki bo vključeval 45 ekip iz različnih regij in držav. Udeležbo je potrdilo le 14 ekip z direktnim povabilom.

Ostalih 31 ekip se bo moralo pomeriti v kvalifikacijskih ligah svetovnega pokala Rainbow Six Siege, da bi si prislužili mesto za nastop na prvem izmed mnogih največjih turnirjev svetovnega pokala Rainbow Six Siege. Šest zmagovalnih ekip iz kvalifikacij se bo uvrstilo na turnir, skupaj 20 ekip, ki bodo tekmovale v zadnji fazi svetovnega pokala Rainbow Six Siege.

Postopek izbire ekipe

Določena so pravila, po katerih se bo določalo, kateri igralci bodo igrali za vsako od reprezentanc. Vsaka ekipa na spletnih turnirjih Rainbow Six Siege World Cup bo imela nacionalni odbor, ki ga sestavljajo trije menedžerji. Prvi vodja ekipe bo predstavnik, ki ga izbere lokalna lokalna skupnost Rainbow Six Siege.

Lokalni profesionalni igralci in trenerji bodo izbrali drugega, Ubisoftova lokalna ekipa eSports pa tretjega. Vsi vodje ekip morajo biti stari 18 let ali več in imeti državljanstvo države, ki jo zastopajo. Menedžerji bodo nato izbrali pet igralcev za svoje ekipe. Vsaka ekipa ima lahko največ dva igralca iz iste profesionalne organizacije.

R6 Ambasador svetovnega pokala

Glede na pomembnost velikih turnirjev svetovnega pokala Rainbow Six Siege se je Ubisoftu zdelo najbolje, da poišče enega najvplivnejših in priljubljenih športnikov za ambasadorja dogodka. Za vlogo so se obrnili tudi na Tonyja Parkerja, mednarodno priznanega športnika, ki je igral v ligi NBA.

Tony Parker ima več kot 20 let izkušenj na profesionalnih tekmovanjih, s številnimi priznanji in 4 naslovi prvaka lige NBA. Prav tako ima resnično strast do e-športnih iger. Po navedbah organizatorjev dogodka lahko Tony Parker z igralci deli svoje dragocene vpoglede o prvenstvu svetovnega pokala Rainbow Six Siege.

Izvedba

Še vedno je težko napovedovati zmagovalne ekipe, saj še ni bilo uradnih obvestil o tem, kateri igralci bodo igrali za posamezne ekipe. Lahko rečem le, da bo konkurenca huda. Prav tako ni uradnih informacij o tem, kolikšna bo skupna nagrada.

Kje staviti na svetovno prvenstvo Rainbow Six Siege

Stave na Rainbow Six Siege World Cup bodo podobne stavam v video igrah. Dogodki in turnirji Rainbow Six. Za začetek morajo igralci poiskati spletna mesta za stave eSport, ki ponujajo stavne trge na dogodek.

Igralci imajo lahko različne preference, kar pomeni, da nobenega ponudnika stav na e-šport ne moremo označiti za najprimernejšega za vse. Enostavna rešitev za to je obisk mesta za razvrščanje ponudnikov e-športa. Zanesljivo mesto za razvrščanje mora vsebovati vse informacije in ustrezne predloge za igralce stav na e-šport.

Naslednji korak pri stavah na turnirje Rainbow Six Siege World Cup vključuje izbiro ustreznega trga stav. To lahko obsega vse od stav na izid tekme ali celotnega turnirja do posebnosti igre, na primer, kateri igralec bo imel največ ubijanj. Tako kot pri seznamu turnirjev v e-športu ima večina stavnih trgov pogosto različne kvote, ki jih morajo igralci upoštevati, preden oddajo stavo.

Stavne strategije za svetovno prvenstvo R6

Igralci naj raziščejo ekipe in igralce, preden stave na najboljše turnirje Rainbow Six Siege World Cup. To vključuje poizvedovanje o preteklih dosežkih in primerjavo delovanja ekipe za pomoč pri sprejemanju premišljenih odločitev glede možnih izidov.

Novi igralci naj razmislijo o tem, da začnejo z majhnimi stavami, dokler se ne navadijo na stave pri e-igrah. Končno se morajo igralci izogibati stavam, ki so preveč tvegane kljub privlačnim kvotam, ki jih morda imajo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak